Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zelená neznamená automaticky bakteriální…kup si volně prodejné prostředky na rymu a uvidíš zda se bude zlepšovat nebo zhoršovat…
Použivam vincentku a olynth. Ale s olynthem uz budu muset koncit.
Kup si nejaky mukolytika. Mucosolvan nebo Erdomed. Melo by to pomoct.
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
já jsem tedy ten typ, který prostě rýmu neřeší - přejde. Já řeším až když mám k tomu teploty, nebo zimnici. ![]()
Takže ATB kvůli rýmě bych si nenechala předepsat. Smrkáš, nebo je to zaražená rýma?
V případě smrkání bych tomu dala volný průběh a přidala vit C. A v případě zaražené rýmy bych si koupila něco na uvolnění dutin.
Teď mám třeba rýmu, přes den dobrý a v noci to příjde. Koupila jsem si slanou vodu ve spreji a na noc si zvlhčím sliznice a super
jen si myslím, jak toho je ted hodně, do toho všichni okolo smrkají, tak to lepší nebude. Takže smrkám, piju hodně čaje, doplňuju vitamíny, nosím teplé ponožky a věřím, že to bude dobrý. ![]()
Příspěvek upraven 12.12.24 v 08:16
Já jsem měla na jaře šílenou rýmu i s chyceným a dutinama a velmi mi pomáhal starý osvědčený recept…ručník na hlavu a naparit nad hrncem s horkou vodou…to Re jsem tedy ještě dala pár kapek teatree oleje a pár rozmačkaných lístků z rymovniku…
Já měla zelenou rýmu před dvěma lety, k tomu zánět dutin, že jsem celou noc nespala od bolestí, takže jsem i s rýmou jela k doktorce - prvníkrát v životě. Skončila jsem na antibiotikách.
Dobry den, dite melo horecky a zelene nudle a ja tu virozu chytla bez horecek. A mam zelene nudle uz tyden. Prejde to samo bez antibiotik? Nebo to je nutny resit? Mela jsem to naposled jako dite a mela jsem antibiotika temer na vsechno a nevim zda to bylo dobre…dekuju za rady…:)