Dospělý a zelena ryma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.12.24 06:55

Dospělý a zelena ryma

Dobry den, dite melo horecky a zelene nudle a ja tu virozu chytla bez horecek. A mam zelene nudle uz tyden. Prejde to samo bez antibiotik? Nebo to je nutny resit? Mela jsem to naposled jako dite a mela jsem antibiotika temer na vsechno a nevim zda to bylo dobre…dekuju za rady…:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11771
12.12.24 07:00

Zelená neznamená automaticky bakteriální…kup si volně prodejné prostředky na rymu a uvidíš zda se bude zlepšovat nebo zhoršovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.24 07:02

Použivam vincentku a olynth. Ale s olynthem uz budu muset koncit.

• Citovat
  • Upravit
9148
12.12.24 07:07

Kup si nejaky mukolytika. Mucosolvan nebo Erdomed. Melo by to pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3316
12.12.24 07:35

Doporučuji sterimar s mědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16915
12.12.24 07:45
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

já jsem tedy ten typ, který prostě rýmu neřeší - přejde. Já řeším až když mám k tomu teploty, nebo zimnici. :mrgreen:

Takže ATB kvůli rýmě bych si nenechala předepsat. Smrkáš, nebo je to zaražená rýma? :think: V případě smrkání bych tomu dala volný průběh a přidala vit C. A v případě zaražené rýmy bych si koupila něco na uvolnění dutin.

Teď mám třeba rýmu, přes den dobrý a v noci to příjde. Koupila jsem si slanou vodu ve spreji a na noc si zvlhčím sliznice a super :palec: jen si myslím, jak toho je ted hodně, do toho všichni okolo smrkají, tak to lepší nebude. Takže smrkám, piju hodně čaje, doplňuju vitamíny, nosím teplé ponožky a věřím, že to bude dobrý. :palec:

Příspěvek upraven 12.12.24 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
12.12.24 07:55

Já jsem měla na jaře šílenou rýmu i s chyceným a dutinama a velmi mi pomáhal starý osvědčený recept…ručník na hlavu a naparit nad hrncem s horkou vodou…to Re jsem tedy ještě dala pár kapek teatree oleje a pár rozmačkaných lístků z rymovniku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35443
12.12.24 08:46

Nech si napsat pamycon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
12.12.24 08:50

Co jsem dospele, tak jsem jen s rymou k doktorce nesla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.12.24 10:24

Já měla zelenou rýmu před dvěma lety, k tomu zánět dutin, že jsem celou noc nespala od bolestí, takže jsem i s rýmou jela k doktorce - prvníkrát v životě. Skončila jsem na antibiotikách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí