Dostanu ještě 1 termín?

Anonymní
25.6.12 13:31

Dostanu ještě 1 termín?

Ahoj prosím potřebuju rychle od Vás radu nebo uklidnění. Dokončuju 3. ročník VOŠ, absolutorium mám v září. Všechny zkoušky mám hotové a ještě mi chybí němčina. Měli jsme v rodině úmrtí a tak, takže jsem to odložila, teď jdu ve čtvrtek na tu němčinu na 1. termín a já nejsem moc naučená. Dostanu ještě náhradní termín na konci srpna? Té své učitelce jsem se nedovolala. Předem díky, mám nervy v pejru.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17368
25.6.12 13:34

Podle toho co píšeš, už dopředu prohráváš svůj boj. Nenervuj se, do č tvrtka času dost, zkus k tomu sednout, nauči se aspoň něco a hlavně v klidu. když nejde o život, nejde o nic. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.6.12 13:36
@Anonymní píše:
Ahoj prosím potřebuju rychle od Vás radu nebo uklidnění. Dokončuju 3. ročník VOŠ, absolutorium mám v září. Všechny zkoušky mám hotové a ještě mi chybí němčina. Měli jsme v rodině úmrtí a tak, takže jsem to odložila, teď jdu ve čtvrtek na tu němčinu na 1. termín a já nejsem moc naučená. Dostanu ještě náhradní termín na konci srpna? Té své učitelce jsem se nedovolala. Předem díky, mám nervy v pejru.

To ti nikdo z nás neřekne. To se musíš optat ve své škole. Pokud máte na zkoušku dva pokusy, jeden Ti zbývá. Nevíme jaké jsou na škole zvyklosti, jestli vypisují termíny i v srpnu.. jestli ses předem omluvila, že se z důvodů, které uvádíš nebudeš schopna na zkoušku dostavit ve zkouškovém a zda Ti ještě vypíšou termín..myslím, že nikdo zde Ti nemůže odpovědět na to, na co se ptáš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.12 13:41

Já jdu teď úplně na první termín, mám nárok na 2 opravné. Někde jsem slyšela, že nejpozději týden před abs musí být zkoušky hotové. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemá někdo zkušenost. No jestli termín nedeostanu, tak jsem ztratila 3 roky :-/

• Citovat
  • Upravit
2481
25.6.12 13:44

Tak kdyby došlo na to nejhorší, nemužeš přerušit, a vypsat si znovu opravovaný předmět v dalším sem.? já nevím jak to chodí na VOŠkách ale na vejšce jako dálkař jsme měli státnice v lednu a pak v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.6.12 13:45
@Anonymní píše:
Já jdu teď úplně na první termín, mám nárok na 2 opravné. Někde jsem slyšela, že nejpozději týden před abs musí být zkoušky hotové. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemá někdo zkušenost. No jestli termín nedeostanu, tak jsem ztratila 3 roky :-/

Zkušenost má spousta lidí ale bohužel každý s jinou školou a na každé škole jsou jiná pravidla. Já teda nechodila na VOŠ ale na VŠ a u nás se teda v názorech lišili i učitelé - s někým se dalo domluvit a vypsal s někým ne, a prostě se měli smůlu. Takže ať Ti tu napíše kdo chce co chce, tvoje situace se může vyvíjet úplně jinak. Každopádně máš ještě strašně moc času. Je teprve pondělí a zkouška až ve čtvrtek, já se snad nikdy neučila déle jak 3 dny a to už fakt muselo být.. takže nepředbíhej a radši se uč ;). Kdyby to nevyšlo běž za lektorkou nasyp si popel na hlavu a přepros jí na další termín..jiná rada asi není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
25.6.12 13:46

A toto je poslední vypsaný termín na tu zkoušku? si nejsem jistá, jestli ti učitel vypíše termín,,o prázdninách,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
25.6.12 13:46

U nás to bylo tak, že učitel vypsal 3 termíny a tím to haslo (první byl řádný a další 2 opravné), když běkdo šel až na poslední a neudělal to, tak měl prostě smůlu…ale je to o lidech a především o tom, jaká je praxe na vaší škole. Učitelce bych zkoušela volat dál, popřípadě bych zavolala do školy, jestli na ní mají jiné spojení - email??, nebo jestli se ještě ve škole vyskytne. Nevím, jestli ses už začala učit, ale na mě to dělá dojem, že se neučíš a jen zabíjíš čas přemýšlením nad tím co by kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.12 13:50

Já se učím už od začátku června, ale ten jazyk mi nejde moc do hlavy. Jinak mám ze zkoušek jedničky a dvojky. Já mám jen strach, že prostě ztratím 3 roky :-(
Teď jdu na 1. řádný termín. Ona termíny sama nevypisovala, záleželo na nás jak se domluvíme.

• Citovat
  • Upravit
31594
25.6.12 13:54

No kdyby to byla VŠ, tak řeknu zeptej se starších ročníků, jak to s danou vyučující chodí. Něbo nemá i nižší rčníky a s nimi nějakou němčinu, tak podle toho se někoho zeptat, zda dává náhradní termíny i v nebobvyklých dobách.
Hodně je to o lidech, já na pajdáku dostala od jedné vyučující termínů, co hrdlo ráčí, rozhodně víc jak ty řádné tři…
Jindy zase dělávají vyučující problémy a vypíšou někdy i nedostatečný počat termínů, aby se všichni vešli.

Být tebou, tak tu němčinu šprtám dnem i nocí, pokud by měla dělat speciálně termín kvůli tobě, tak bude rozhodně ochotnějšího ho vypsat kvůli člověku, kterému to unikne o chlup než kvůli totálnímu dutohlavovi, který se spolehne, že půjde až v srpnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.12 17:10
@Anonymní píše:
Já jdu teď úplně na první termín, mám nárok na 2 opravné. Někde jsem slyšela, že nejpozději týden před abs musí být zkoušky hotové. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemá někdo zkušenost. No jestli termín nedeostanu, tak jsem ztratila 3 roky :-/

Hm, ten pocit chápu. Ztatila jsem takhle 5 let při dálkovým studiu, díky didaktickému testu z němčiny jsem neodmaturovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.12 17:40

Ajaj, to mě mrzí. Co budeš dělat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.12 08:06

No ještě je pokus na podzim a pak příští rok a jinak konec…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.12 16:19

Němčina hotová :-))))))

• Citovat
  • Upravit
31594
28.6.12 16:27
@Anonymní píše:
Němčina hotová :-))))))
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Gratuluju, tak vidíš, že jsi to zvládla. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze