@Anonymní píše: Více
návrh, výroba, atd..
Můžete mi prosím napsat? Mám úplně stejný problém s touto firmou… Budeme to řešit přes právníka.
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
Zbyněk Vorel
Dobrý den, ráda bych se optala, jak je to se zabavováním majetku exekutorem. Synovec má exekuce, tento měsíc přijde určitě exekutor. Synovec má... Odpověď
Dobrý den, Chtěl bych prosím poradit, kde mi můžou pomoci s konsolidací mých dluhů ve výši cca 220 000 i s úroky a prodlením. Bohužel se mi to... Odpověď
Dobrý den, náš otec (50), má 9 exekucí. Začala jsem se zajímat jak mu pomoct a rozhodla se zaplatit poplatky na exekuceinfo.cz, aby jsem se... Odpověď
Dobrý den, dnes mi přišel dopis od jedné společnosti o dluhu mé matky, jelikož ona na jejich výzvy nereaguje. Jedná se o poslední výzvu a pokud... Odpověď
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, přítel má exekuci na alimenty u soukromého exekutora, ale ten s přítelem vůbec nekomunikuje žádným způsobem... Odpověď