Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, jsem 35+2 a poslední dva dny cítím bolesti v podbřišku. Dneska mi je cely den na zvracení a tlačí mě bolesti jako na velkou, ale nic ven nejde🤷♀️ taky cítím o mnohem více pohybu než normálně. Chci se zeptat, jestli jste nějaká měla podobný problém? Je to první mimi, tak nechci být hysterka, ale zase nechci nic zanedbat. Děkuji ![]()
Víc pohybů nebo méně pohybů než normálně = vždy si zajet na kontrolu, není to hysterie. Taky křišťálovou kouli nikdo nemá
.
Pokud se bolesti opakují v přibližně stejných intervalech a nabývají na intenzitě, mohl by to být porod. Osobně jsem žádné tlačení ani změnu frekvence pohybů necítila, ale každá jsme jiná. Hodně štěstí!
@Terina112 píše:
Děkuju za rady, myslíte že to může být začínající porod?
Klidně může. V nemocnici můžou aspoň dát kapačku a hned reagovat. Já bych tam byla už dávno, pro jistotu.
Tak nakonec si mě nechali na kapačku(Mg), ale vypadá že zítra půjdu domu. Asi silní posličci😀
@Terina112 píše:
Tak nakonec si mě nechali na kapačku(Mg), ale vypadá že zítra půjdu domu. Asi silní posličci😀
tak to je dobře, jen ať se miminko ještě chvíli „dopeče“ uvnitř ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.