Partner na šestinedělí ubytovaný s matkou a dítětem - Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
13.2.10 22:00

byla jsem v Podolí i U Apolináře. Jednolůžáky jsem tam kromě nadstandartu nepotkala. ty byli vždy obsazené. Kamarádka rodila před vánocemi v Podolí a měla nadtandart a manžel tam s ní i spal, ale nevím kolik to stálo, ale určo bude ceník na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
13.2.10 22:00

Vetsinou jsou obycejne pokoje 3 a vice luzkove, jak kde, samozrejme,kdyz nemaji plno, tak muzes byt sama i tam, kdyz ti tam nikoho nedaji, ale partnera ti tam nenechaji, luzka maji pro maminky. Jedine ten nadstandart jednoluzkovy s moznym pobytem partnera a ty byvaji drahe. Vim, ze v Praze to lze na Bulovce, u Apolinare, v Podoli, ale jak sem psala drahe a taky musi byt volno, vetsinou maji treba jen jeden takovy pokoj, kde je postel nebo rozkladaci kreslo pro prespani partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
13.2.10 22:03

Tak ve Zlíne jsou pokoje po dvou, sama jsi, jen pokud není zrovna tolik rodiček, což bývá málokdy. A pak jsou tam dva nadstandarty na každém patře. Jak psaly holky, pokud máš nadstandart, tak tam můžeš mít i manžela. Na normálním pokoji ti to nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
13.2.10 22:06

Mimochodem taky obycejne pokoje mivaji spolecne wc a sprchy, takze tezko by partner chodil s ostatnima maminkama :wink:

A ja treba u Apolinare byla sama na 5ti luzaku nez se uvolnil nadstandart a sestricky se strasne divily, proc se chci stehovat :lol: protoze sem chtela vlastni wc a sprchu, abych mohla jit kdykoliv potrebuju a ne stat frontu v umyvarce se 2 sprchama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.2.10 22:14

No jo, tak mám asi smůlu:) ono je to docela jedno, ale bylo by to fajn. Ty nadstandarty asi budou pořád obsazený, takže je to spíš o štěstí než o nějakým domlouvání. Tak moc děkuju za odpovědi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.2.10 22:22
SaNi píše:
Jasně, že ne. To mě fakt ani nenapadlo :roll: , já myslela, že i na normálních pokojích je matka po porodu sama, že záleží jestli je ten pokoj dvojlůžkový, jednolůžkový a tak. Nebo je to tak, že v porodnicích jsou pokoje jen dvou a více lůžkové? Mám totiž pocit, že máma (rodila před rokem a půl), byla na pokoji normálně sama a neměla žádný nadstandart. Ale nevim no.

Aha, no tak jednolůžáky jsou právě nadstandardy. Može byť, že je rodička zrovna sama, ale na vícelůžáku. Pokud vím, bývají pokoje obvykle dvoulůžkové (příp. s přistýlkou, je-li porodnice plná) nebo třílůžkové (více už snad dneska ne, i když kdo ví). Větš. je ale snaha rozmístit maminky tak, aby jich bylo na pokoji co nejmíň, tj. zůstala třeba postel volná. V Praze něco takového ale možná vůbec nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
13.2.10 23:02

Tak já rodila před dvěma lety v Motole-po fyziologickém porodu je možnost si připlatit nadstandart-tam může být manžel jen v případě, že není plno-jinak Ti prostě i na nadstandart šoupnou další maminku. Jinak pokoje jsou po běžném porodu dvoulůžkové bez možnosti přespávání tatínka. A po císaři je to vyřešený hned-to jsou třílůžkové. A zamluvit si jakžtakž nadstandart můžeš, ale pokud bude plný, máš prostě smůlu a dají Tě na standartní pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.2.10 08:49
petra.lovosice píše: čičiato jde ambulantne :think:

Nerozumím otázce. Jestli jde rodit ambulantne? Samozrejme! Je to zakotvene v zakone, domu muzes jit na revers uz 2h po porodu. Pokud je dite i matka v poradku, tak neni duvod k hospitalizaci v nemocnici…

Samozrejme je to moznost pro matky, co rodi „za rohlik“, maji sehnaneho pediatra, ktery do 24h prevezme dite do sve pece, porodnice vyzaduji od takoveho pediatra potvrzeni.
Pokud budu priste rodit v porodnici, tak tam nehodlam setrvat dele, nez je nezbytne nutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.2.10 10:58
Len-til-kah píše:
SaNi píše:
To jo, jenže ty nadstandarty jsou asi plný pořád, co jsem tak slyšela. Takže na normálních pokojích to asi nejde co?
Nerozumím, jak by sis to představovala. Přece tam budou další maminky, které potřebují soukromí, po porodu víc než kdy v životě :nevim: .

Přesně! Mně stačilo, že přes náš pokoj neustále coural tatínek odvedle, byl u manželky každý den od jedné do osmi do večera :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
14.2.10 16:36

Zakladatelka už to vysvětlila, já to taky nepochopila. My byly napoprvé dvě, druhá maminka měla veeeelmi početné návštěvy a tradičně mi chodily oxidovat, jak kojím :roll: .

Ambulantně samozřejmě ze zákona lze, akorát se občas stane, že dítě odveze policejní eskorta zpátky do porodnice :cert: (už si nepamatuju město, někdo možná jo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.2.10 18:21

Já bych vůbec nechtěla takhle někoho otravovat a přítel rozhodně taky ne:) já jen nevim, jak to chodí v porodnicích moc. Je mi 19 a děsím se toho, jak se ke mně budou sestřičky chovat a tak..už teď na různých vyšetřeních a poradnách mi tykaj a mluví se mnou jak s blbečkem, tak se mi víc zamlouvalo, že bych tam na těch pár dní byla i s přítelem než sama no. Jinak to samozřejmě zvládnu v poho i bez něj, jen by to bylo příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
21.2.10 19:21

jde to i na Vinohradech, partner platí tuším 300,– za den bez stravy. Akorát nevím, zda-li se to týká jen nadstandardu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková