Partner na šestinedělí ubytovaný s matkou a dítětem - Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
13.2.10 20:12

Dotaz

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli tu nemá někdo zkušenost s tím, aby partnera nechali po porodu na šestinedělý bydlet s Vámi na pokoji. Je to možné? Moc by jsme to chtěli a v pátek se musím jít zaregistrovat do porodnice, takže bych si ji vybrala i podle toho, kde by jim to nevadilo. Jsem z Prahy. A nevíte, jestli se to dá domluvit i nějak předem? Díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
13.2.10 20:16

pokud si ty zaplatíš nadstandart..a prtner si zaplatí přistýlku tak unás ustí nad labem to šlo…ale já byla ráda, že mám klid,dyt za pár dní si doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.2.10 20:20

To jo, jenže ty nadstandarty jsou asi plný pořád, co jsem tak slyšela. Takže na normálních pokojích to asi nejde co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
13.2.10 20:22

na normálních pokojích určite ne, a proč chceš aby tam manžel zustal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.2.10 20:22

Tak rod ambulantne a muzete se tulit ve vasi posteli doma :palec:

Jinak pokud to pujde, tak jedine na nadstandardu, v Praze nevim, ale zkusila bych i stredoceske porodnice, Neratovice, Pribram…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
13.2.10 20:23

čičiato jde ambulantne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
13.2.10 20:34

u apolináře za příplatek na nadstardu lze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty

Určitě to jde v Podolí, ale samo se za to platí, na normálním pokoji to nejde, těžko když tam jsou i jiné maminky

• Citovat
  • Upravit
7661

V Krči mají na nadstandardu aparmán - dvoupokoj, kde je pobyt partnera zahrnutý v ceně (tuším 3.500/den). Pokud vím, nebývá obsazený často. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
13.2.10 20:36
Bersaba píše:
V Krči mají na nadstandardu aparmán - dvoupokoj, kde je pobyt partnera zahrnutý v ceně (tuším 3.500/den). Pokud vím, nebývá obsazený často. :-D

tak to je slušná suma…vustí byl pokoj 600 pro me..aza přístel bez jídla dalších snad 200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.2.10 20:39

mělo by to jít, v Pardubicích mají přímo takhle zařízený pokoj pro tento případ a připlácí se za něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
13.2.10 20:41

Myslím, že na nadstandardu to jde snad ve všech pražských porodnicích, na normálním pokoji nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
13.2.10 20:54

Ahoj tak de to nadstandardu v Podoli, rodila sem tam. Jediny problem, ze sou furt plne. Pokud je chces rezervovat predem, tak musis zaplatit presne dny, co chces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.2.10 21:30
SaNi píše:
To jo, jenže ty nadstandarty jsou asi plný pořád, co jsem tak slyšela. Takže na normálních pokojích to asi nejde co?

Nerozumím, jak by sis to představovala. Přece tam budou další maminky, které potřebují soukromí, po porodu víc než kdy v životě :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.2.10 21:53

Jasně, že ne. To mě fakt ani nenapadlo :roll: , já myslela, že i na normálních pokojích je matka po porodu sama, že záleží jestli je ten pokoj dvojlůžkový, jednolůžkový a tak. Nebo je to tak, že v porodnicích jsou pokoje jen dvou a více lůžkové? Mám totiž pocit, že máma (rodila před rokem a půl), byla na pokoji normálně sama a neměla žádný nadstandart. Ale nevim no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková