Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli tu nemá někdo zkušenost s tím, aby partnera nechali po porodu na šestinedělý bydlet s Vámi na pokoji. Je to možné? Moc by jsme to chtěli a v pátek se musím jít zaregistrovat do porodnice, takže bych si ji vybrala i podle toho, kde by jim to nevadilo. Jsem z Prahy. A nevíte, jestli se to dá domluvit i nějak předem? Díky:)
pokud si ty zaplatíš nadstandart..a prtner si zaplatí přistýlku tak unás ustí nad labem to šlo…ale já byla ráda, že mám klid,dyt za pár dní si doma ![]()
To jo, jenže ty nadstandarty jsou asi plný pořád, co jsem tak slyšela. Takže na normálních pokojích to asi nejde co?
na normálních pokojích určite ne, a proč chceš aby tam manžel zustal
Tak rod ambulantne a muzete se tulit ve vasi posteli doma ![]()
Jinak pokud to pujde, tak jedine na nadstandardu, v Praze nevim, ale zkusila bych i stredoceske porodnice, Neratovice, Pribram…
Určitě to jde v Podolí, ale samo se za to platí, na normálním pokoji to nejde, těžko když tam jsou i jiné maminky
V Krči mají na nadstandardu aparmán - dvoupokoj, kde je pobyt partnera zahrnutý v ceně (tuším 3.500/den). Pokud vím, nebývá obsazený často. ![]()
Bersaba píše:
V Krči mají na nadstandardu aparmán - dvoupokoj, kde je pobyt partnera zahrnutý v ceně (tuším 3.500/den). Pokud vím, nebývá obsazený často.
tak to je slušná suma…vustí byl pokoj 600 pro me..aza přístel bez jídla dalších snad 200
mělo by to jít, v Pardubicích mají přímo takhle zařízený pokoj pro tento případ a připlácí se za něj
Myslím, že na nadstandardu to jde snad ve všech pražských porodnicích, na normálním pokoji nikde.
Ahoj tak de to nadstandardu v Podoli, rodila sem tam. Jediny problem, ze sou furt plne. Pokud je chces rezervovat predem, tak musis zaplatit presne dny, co chces.
SaNi píše:
To jo, jenže ty nadstandarty jsou asi plný pořád, co jsem tak slyšela. Takže na normálních pokojích to asi nejde co?
Nerozumím, jak by sis to představovala. Přece tam budou další maminky, které potřebují soukromí, po porodu víc než kdy v životě
.
Jasně, že ne. To mě fakt ani nenapadlo
, já myslela, že i na normálních pokojích je matka po porodu sama, že záleží jestli je ten pokoj dvojlůžkový, jednolůžkový a tak. Nebo je to tak, že v porodnicích jsou pokoje jen dvou a více lůžkové? Mám totiž pocit, že máma (rodila před rokem a půl), byla na pokoji normálně sama a neměla žádný nadstandart. Ale nevim no.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.