Dotaz pro háčkařky :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
16.5.13 12:41

Já háčkuju z Katky, je malilinko tenčí ale vyjde cenově lépe.
 http://www.vodnanka-eshop.cz/…/237-2-Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.5.13 13:56
@cherubínek píše:
@Timura koukala jsem na ten Elian, ten je cenově super, ale není spíš na pletení. přijde mi že má trošku chloupek.

Nevím, že by měl chloupek mi nepřijde. Je měkčí než Camilla a řekla bych, že se z něho i líp dělá. Švagrová z něj pletla čepičky na novorozenecké odd. pro nedonošence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
16.5.13 14:10
@Timura píše:
Nevím, že by měl chloupek mi nepřijde. Je měkčí než Camilla a řekla bych, že se z něho i líp dělá. Švagrová z něj pletla čepičky na novorozenecké odd. pro nedonošence.

no mně osobně se z něj dělá špatně, vždycky se háčkem trefím doprostřed příze a vytahuju si nitě, jde to snadno, není tak pevně zakroucený. U Katky nebo Camilly se mi to nestává.
Je pravda, že výsledná čepička je měkoučká, pořád se ale nemůžu zbavit dojmu „uměliny“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.5.13 17:01
@Bibi30 píše:
Tak za mě taky Catanie, je úplně stejná jako Camilla, taky 100% bavlna a na výběr spousta barev

tak tahle čapka na fotce je úžasná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
18.1.14 18:25

Bambusový háček

Zdravím všechny háčkařky, nemáte některá zkušenost s háčkováním s bambusovým háčkem? Moc se mi líbí na pohled, ale zajímají mě poznatky z praxe, jestli to třeba není nešikovné, přece jen je ta hlavička trochu jiná než u kovových háčků.
Myslím tohle: http://www.i-pletaci-prize.cz/…-hacek-c-2-5
Budu ráda za všechny postřehy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
18.1.14 18:30

@opinka
Já mám teda jen jeden a to č. 8, nejdřív se mi to moc nelíbilo, ale je to o zvyku, jak jsem si zvykla, tak moc příjemné háčkování!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
18.1.14 19:15

Ježíš to je pěkný :potlesk:! Já háčkuju plasťákama a kováčema a háčkuje se mi dobře, ale když vidím tyhle krásný, asi je vyměním! Taky mě zajímají zkušenosti, kdo je má :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
18.1.14 19:28

Mam plastový a jsem spokojená :palec:, bambusové /dřevěné / jsem ještě nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
19.1.14 21:20

@fixa08 Díky za poznatek!
Asi si nějaký ten tlustější koupím a vyzkouším. U těch tenkých mám strach, že by mě chytaly křeče do ruky :mrgreen:, jsem zvyklá na kovové s plastovou rukojetí, dobře se mi drží. Ale ještě jsem objevila kovové s dřevěnou rukojetí http://www.i-pletaci-prize.cz/…i-vel-1-00mm, ty vypadají taky pěkně, tak možná zkusím nějaký tenčí pořídit. Lákají mě prostě ty přírodní materiály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
19.1.14 21:22

@Drakelous Taky používám plastové nebo kovové s plastovou rukojetí a háčkuje se mi s nimi dobře. Ale tak na omak mě lákají ty přírodní materiály, tak sonduju, jestli to někdo nepoužívá. Třeba se ještě někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
19.1.14 21:27

@opinka mam ty celoplastové od 6-10 a menší mam kovové s plastovou rukojetí, ale vybírám si spíš podle ostreho hačku, aby se s ním dobře nabírali očka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
19.1.14 23:23

@opinka
určitě ho zkus, já mám nějaký bambusový (byl pěkně drahý, u nás v galanterce za pade :cert: ), na omak je fakt perfektní, já chvíli bojovala s tou trochu jinou hlavičkou, ale jak jsem si zvykla tak super :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat