Dotaz pro háčkařky :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
16.5.13 07:21

Dotaz pro háčkařky :)

Milé háčkařky, bohužel jsem zjistila, že se přestává vyrábět příze Camilla :( už je jen pár barev a i ty je problém sehnat. Chtěla jsem se zeptat, čím jste to nahradily nebo nahradíte. Hlavně se to týká háčkování pro děti (hračky a čepičky). Doma mám NELU-ta je stejně silná, ale je taková tvrdá. No a ještě mám Alminu a ta je zase strašně tenká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
16.5.13 07:31
@cherubínek píše:
Milé háčkařky, bohužel jsem zjistila, že se přestává vyrábět příze Camilla :( už je jen pár barev a i ty je problém sehnat. Chtěla jsem se zeptat, čím jste to nahradily nebo nahradíte. Hlavně se to týká háčkování pro děti (hračky a čepičky). Doma mám NELU-ta je stejně silná, ale je taková tvrdá. No a ještě mám Alminu a ta je zase strašně tenká :(

Jsem moc zvědavá, protože to mám doma stejně:-( já jsem ještě zkoušela Danielu - je moc příjemná fajn, ale cena někde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.5.13 07:39

No právě, ta cena je strašná. Na MMb měli vždy tu Camillu za super cenu a byla strašně fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.5.13 07:53

Podobná jako Camilla je Catania. Já ráda háčkuju z Elian Nicky - je krásně měkoučká a tolik se nevytahá. Není to ale 100% bavlna, ale akryl http://www.vodnanka-eshop.cz/…-Elian-Nicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.5.13 07:55

Na stránkách odkud objednávám paní píše že podobná jako Camilla je právě Catania, Nela a Limone http://www.vodnanka-eshop.cz/…28-2-Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
16.5.13 08:07

@cherubínek to mi nerikej, ja ji nedavno objevila…to je teda parada. A vzdyt se tak prodava. S tou Limone sem hackovala je stejna jako ta camilla, akorat je cenove trochu vys no. Budu hedlive sledovat, kdo co poradi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.5.13 08:17

Zkoušela jsem Danielu, je v celku dobrá, jenom řekla bych tenčí…tuším, že je tam dvojitá gramáž co u Camilly takže cena odpovídá…
ale asi nejpodobnější je podle mě Limone.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
16.5.13 08:20

Jenže melír třeba moc nedělají v jiných druzích příz - jde mi hlavně o 100% bavlnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.5.13 08:23

Catania. lépe k sehnání, mraky odstínů, cena kolem 36Kč. Dělala jsem už několik svetříků a je úžasná, pro mělepší než camila! takže já nahrazuji Catanií! Jo a Nela má tu nejluxusnější bílou, je fakt ssněhové bílá, camila je vedle ní zažloutlá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
16.5.13 08:24

Ahoj, tak ja hackuju z Cananie a dela se z toho dobre, akorat musis pocitat s tim, ze se ti to trochu vytahne. Jeste jsem jednou koupila Kaju, myslim ze se to tak jmenovalo a to mi prislo treba na cepicky hrozne silny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.5.13 08:35

@petan85 a tobě se ta Nela nezdá taková tvrdá, škrábavá? jako na hračku asi stačí, ale čepička musí škrábat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.5.13 08:36

@Timura koukala jsem na ten Elian, ten je cenově super, ale není spíš na pletení. přijde mi že má trošku chloupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.5.13 08:37

Holky, Limone je super, jen kdyby byla levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.5.13 08:55
@cherubínek píše:
@petan85 a tobě se ta Nela nezdá taková tvrdá, škrábavá? jako na hračku asi stačí, ale čepička musí škrábat :think:
škrábavá ani ne, ale tvrdá je, to ta catanie je hebounká, pravda. Psaly jste taky o přízi Kája - to je šlágr - na podzimní i zimní čepice je skvělá, hebounká, poddajná…ale na takové ty jarní až letní čapky to není, je teplá, ale dělá se z ní teda bájo! Já jsem na ní začínala a dělala mi krásné sloupky, docela to i přibejvá atd. Já hodně dělám zvířátkové čepky a svetříky, zvířátka jako takové zatim ne! Tu limone jsem ještě neměla, to musim vyzkoušet…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
16.5.13 11:52

Tak za mě taky Catanie, je úplně stejná jako Camilla, taky 100% bavlna a na výběr spousta barev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat