Dotazník ochrana obyvatelstva
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vyplnovat nebudu je to fakt pro děti , nechápu proč mají vypnovat dospělí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
K čemu ti to bude? Tohle jsou informace co snad každý dospělý musí znát
to je jak kdybys sem hodila písemku z matiky ze druhé třídy a chtěla ať maminky vyplňují kolik je 10+10 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaJ94 píše:
protože byste se divila, kolik lidí neví ani toto..
takže chceš zjistit tupost lidí ? hele ptát se proč jsme kolikrát volala záchranku je osobní a ptát se na to dětí je dost vlezlý ono pokud někoho oživuješ a nebo jsi u smrtelný nehody tak fakt na to vzpomínat a vypisovat o tom není nic příjemného pro dospělého natož pro dítě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co má být výsledkem? Jaký výstup z toho hodláš učinit, k čemu dotazník zakládáš? Většinou je slušnost to uvést.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Čičorečka v uvodu dotazniku pisu,ze vysledky jsou pro diplomovou praci..rovnez jsem psala,ze jde o jednoduchy dotaznik, jde mi zejmena o odpovedi na otazky,jestli by meli zajem o dalsi vzdelavani,jakymi formami apod. Chci si jen potvrdit ci vyvratit hypotezy,ktere jsem si stanovila pred dotaznikem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka ne..o tupost lidi mi nejde..jde mi predevsim o to,ze tato oblast neni dostatecne prosazovana, neni dostatecne zakotvena v pravnich predpisech,nejsou na ni dostatecne finance..a zda to ma vliv na tuto oblast..zda to lidi potrebuji ci ne..apod..pokud je vam to proti srsti,nikdo vas nenuti ho vyplnit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli máte tohle k diplomce, pak by mě zajímalo která vysoká škola takový „výzkum“ uzná… Vždyť to je dotazník naprosto triviální, odpovědi jsou naprosto jasné protože když si to přečtete tak je prostě vždycky jenom ta jedna možná varianta správně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaJ94 píše:
@ka2ka ne..o tupost lidi mi nejde..jde mi predevsim o to,ze tato oblast neni dostatecne prosazovana, neni dostatecne zakotvena v pravnich predpisech,nejsou na ni dostatecne finance..a zda to ma vliv na tuto oblast..zda to lidi potrebuji ci ne..apod..pokud je vam to proti srsti,nikdo vas nenuti ho vyplnit..
nezjistíš tim absolutně nic protože i když ti to někdo vyplní dobře tak je otázka jak se zachovají v krizové situaci machr co ti to dá celý o.k. se ti u bouračky sesype a ty se místo o zraněný musíš starat o něho
upřímně tohle kdyby mi někdo přinesl jako součást diplomky tak ho vyrazím zavřenými dveřmi, zamysli se nad tím co jsi vyplodila za hloupost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaJ94 a mimochodem jsi v diskuzi obhaj si to tu, alespon tím potrénuješ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenoockaa19 psala jsem ze se vetsina otazek a odpovedi shoduje s otazkami a odpovedmi u zakladni skoly…tento dotaznik mi slouzi pouze pro sber informaci..podstatou pro mou praci je dotaznik pro deti a rozhovory s odborniky..rikam ze bych rada mela jen prehled,jestli ma cenu podporovat vzdelavani..nebo to neni treba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A predevsim..vam se to zda lehke..ale vetsila lidi ani nevi co je to ochrana obyvatelstva atd..vysledky vidim prubezne,tak toto muzu tvrdit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit