Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pripravuji na prijimacky ve skole i soukrome. Vyhodou soukromeho doucka je, ze se muzu zamerit pouze na oblast, ve ktere ma dotycny problem, ve skupine se zameruji na to, v cem tape vetsina.
Pokud není problém finanční stránka věci, tak má soukromé doučování jenom výhody. Učíš se přesně to, co potřebuješ, tempem, jaké potřebuješ, nikam se neschováš, jste jeden na jednoho, musíš celou dobu vnímat. Na druhou stranu asi víš, jaký styl výuky ti vyhovuje, jak moc je pro tebe seminář přínosný a taky jaké výsledky máš v těch testech. Tipuji, že většina lidí to zvládne bez soukromého doučování, ale efekt to má největší. Taky se lze připravovat a třeba v lednu už budeš mít představu, co ti dělá největší problémy, zaplatit si pár soukromých hodin a zaměřit se na to.
Platím dceři doučování matematiky. Jinak k nám chodí paní učitelka na klavír. Připravuje ji na přijímačky.
Dneska jsem dceři zaplatila Scio testy pro deváťáky. Ještě si donesla leták ze školy vpohode.cz na e-learning. Ale to nefungovalo dneska. Nešlo to objednat.
Ve škole mají od tohoto týdne seminář.
Jestli se to vyplatí nebo nevyplatí. To se uvidí.
@janakol6 píše:
Dobrý večer, za mě se soukromé doučování určitě vyplatí. Jsem maminka dvou dětí a když se mé starší dítě hlásilo na přijímačky minulý školní rok, rozhodli jsme se investovat do soukromého doučování. A musím říci, že to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí, které jsme udělali. Vzhledem k našemu časovému vytížení jsme vyhledali doučování, které probíhalo online na www.truano.com a vybrali si tam lektora, který nám byl sympatický a učil matiku i češtinu přímo na přijímačky (syn je trochu introvert a preferoval, aby ho učil chlap). Lektor byl trpělivý, doptal se vždy co konkrétně potřebujeme probrat, na hodinu byl vždy připravený, uměl vše vysvětlit a motivovat mého syna k dalšímu učení a občas jsme si lekci domluvili i na víkend. Díky této přípravě syn ty přijímačky naštěstí zvládl. Takže za mě určitě ano!
dekujeme za reklamu
@matkabagristy píše:
dekujeme za reklamu
At si reklamu zaplati @admin
Hezky den vam preji. u nás se to hodně vyplatilo a děti byly nadšené. měla jsem trošku strach, že syn nebude zvládat matiku, ale nakonec jsou ze čtyřek dvojky a jsem vděčná. za nás mohu doporučit Dobest, mají i doučování z domu, což je fajn. Syn se vždy připojuje s lektorkou přes whatsapp a ona mu nasdílí materiály. Zkoušeli jsme i jiné, ale nebylo to ono. V tom dobestu mají takový lidský přístup.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se vyplatí platit si soukromé doučování na přijímacky.
Ve škole chodím na volitelný předmět matematický seminář a tam děláme příjmačky na nečisto z matiky.