Kam na střední školu? Nevím

13.9.23 20:49

Kam na střední školu ? Nevim

Dobry den,
Píší protože Potrebuji poradit.
Jsem holka 14 let a v 9.třídě a uz bych se měla rozhodovat kam na střední školu. Jenom ze furt nevim! Strasne moc me baví se dozvídá nové veci o zvířatech a učit se o nich❤️Ale zase není nic pro me třeba veterina nemam rada moc krev a tak a asi není ani pro me žádné chovatelství starat se o ty zvířaty asi ne no :x:ale zase starat se o stěně mi nevadí : 😀Uz fakt nevim proto píší jsem a ptám se vás kam bych měla jít na střední školu nebo na obor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
13.9.23 20:57
@Marcela424 píše:
Dobry den,
Píší protože Potrebuji poradit.
Jsem holka 14 let a v 9.třídě a uz bych se měla rozhodovat kam na střední školu. Jenom ze furt nevim! Strasne moc me baví se dozvídá nové veci o zvířatech a učit se o nich❤️Ale zase není nic pro me třeba veterina nemam rada moc krev a tak a asi není ani pro me žádné chovatelství starat se o ty zvířaty asi ne no :x:ale zase starat se o stěně mi nevadí : 😀Uz fakt nevim proto píší jsem a ptám se vás kam bych měla jít na střední školu nebo na obor?

Tak napiš, co tě baví dál.. Oborů je tolik.. Chceš jít studovat dál (VŠ)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
13.9.23 21:06

Diskuze jsou od 16 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.9.23 21:10

Najdi si v okolí termín, kdy bude burza škol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.9.23 22:17

Ekologie? Nebo na nějakých zemědělkách je i obor chovatelství. Ale zvážila bych to i z hlediska uplatnění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.23 04:19

Co třeba Kynologie - výcvik psů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin