Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry den,
Píší protože Potrebuji poradit.
Jsem holka 14 let a v 9.třídě a uz bych se měla rozhodovat kam na střední školu. Jenom ze furt nevim! Strasne moc me baví se dozvídá nové veci o zvířatech a učit se o nich❤️Ale zase není nic pro me třeba veterina nemam rada moc krev a tak a asi není ani pro me žádné chovatelství starat se o ty zvířaty asi ne no
:ale zase starat se o stěně mi nevadí : 😀Uz fakt nevim proto píší jsem a ptám se vás kam bych měla jít na střední školu nebo na obor?
@Marcela424 píše:
Dobry den,
Píší protože Potrebuji poradit.
Jsem holka 14 let a v 9.třídě a uz bych se měla rozhodovat kam na střední školu. Jenom ze furt nevim! Strasne moc me baví se dozvídá nové veci o zvířatech a učit se o nich❤️Ale zase není nic pro me třeba veterina nemam rada moc krev a tak a asi není ani pro me žádné chovatelství starat se o ty zvířaty asi ne no:ale zase starat se o stěně mi nevadí : 😀Uz fakt nevim proto píší jsem a ptám se vás kam bych měla jít na střední školu nebo na obor?
Tak napiš, co tě baví dál.. Oborů je tolik.. Chceš jít studovat dál (VŠ)?
Ekologie? Nebo na nějakých zemědělkách je i obor chovatelství. Ale zvážila bych to i z hlediska uplatnění..
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.