Dovolena 2023 zacatek cervna

3819
22.10.22 09:01

Dovolena 2023 zacatek cervna

Zdravim ve spolek. Letos s predstihem vybiram letni dovolenou…. jezdime ale kazdorocne zacatkem cervna - prvni dva tydny. Mate nekdo konkretni typy na hotely s all- inclusive? Mame 4 deti (11,10,5 a mimino - tomu bude v te dobe 9 mesicu). Podminky : all inclusive, hotel/resort primo na plazi, rodinny pokoj ( min. 2 lepe 3 liznice), zadna Afrika (Egypt, Tunis atd. neprichazi v uvahu) a do dlouheho letu typu Karibik/Thajsko apod. se mi taky moc nechce…spis let tak do 4 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.10.22 09:13

@Agrion
Dobrý den, my jsme si zabookovali Zaton Holiday Rezort v Chorvatsku. Je to jen polopenze, ale můžu doporučit. :)

Btw. Můžu se zeptat na kolik zhruba vyjde dovolená pro 6clenou rodinu allinclusive? :think:

• Citovat
  • Upravit
3819
22.10.22 10:33

Videla sem na Check24 resorty v Turecku na 12 dni kolem 5000€ ( i s letenkama) … letos v lete sme byli v Chorvatsku a za ubytovani bez jidla sme v sezone dali 3400€ + ca 2000€ za jidlo :nevim: Ale rozcapovali sme se a chodili 1 denne na jidlo do restauraci - kazda navsteva byla pres 100€.
Tentokrat koukam Turecko, Baleary, Recko… ale jsem otevrena i dalsim destinacim. Idealne prime lety z Mnichova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5898
22.10.22 10:35

Tak to by mě taky zajímalo, kam takhle jet, protože pro 2 dospělé a 3 děti moc hotelů není. Zvlášť když ještě píšeš rodinný pokoj se třemi místnostmi. To mi přijde jako sci-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
22.10.22 10:36

@Lil Kitkatt uplne scifi to neni… ale neni to v kazdem druhem hotelu. Uz sme tak byli nekolikrat, kdyz sme brali s sebou babicku.
Radi bychom takovy pokoj, ale pokud nenajdeme, tak jsou 2 pokoje vedle sebe taky moznosti…

Příspěvek upraven 22.10.22 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5898
22.10.22 10:36
@Anonymní píše:
@Agrion
Dobrý den, my jsme si zabookovali Zaton Holiday Rezort v Chorvatsku. Je to jen polopenze, ale můžu doporučit. :)Btw. Můžu se zeptat na kolik zhruba vyjde dovolená pro 6clenou rodinu allinclusive? :think:

A jaké ubytování tam berete? Apartmány, mobilheimy nebo stany? Koukám na to a kemp vypadá pěkně. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5898
22.10.22 10:38

@Agrion A máš nějaký tip? Já právě taky hledám, jsme 2+3 a je to šílené. Plus tedy za větší děti cena jak za dospělé (14,13)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15446
22.10.22 10:44
@Lil Kitkatt píše:
Tak to by mě taky zajímalo, kam takhle jet, protože pro 2 dospělé a 3 děti moc hotelů není. Zvlášť když ještě píšeš rodinný pokoj se třemi místnostmi. To mi přijde jako sci-fi.

my jezdíme do hotelu v Řecku a bereme rodinný pokoj, kde jsou dvě ložnice, v jedné 2 postele, ve 2. tři. A pak ještě nabízejí propojené pokoje. Se třema ložnice jsem viděla vždycky jen soukromé vilky v hotelových resortech a tam ta cena začiná tak na 300 tisících za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5898
22.10.22 11:31
@ivašot. píše:
my jezdíme do hotelu v Řecku a bereme rodinný pokoj, kde jsou dvě ložnice, v jedné 2 postele, ve 2. tři. A pak ještě nabízejí propojené pokoje. Se třema ložnice jsem viděla vždycky jen soukromé vilky v hotelových resortech a tam ta cena začiná tak na 300 tisících za týden.

A jak se ten hotel jmenuje? Kde v Řecku? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
22.10.22 11:44

Mallorca

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.22 11:45

@Agrion
Mě by se hrozně líbilo hotel Petra Máre v Řecku. :)

• Citovat
  • Upravit
15446
22.10.22 12:15
@Lil Kitkatt píše:
A jak se ten hotel jmenuje? Kde v Řecku? Děkuju

Ikaros beach na Krétě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.10.22 13:05

Lyttos beach resort na Krétě, byli jsme na přelomu září a října, a pro děti je to fajn. Máme 3, tak to bývá problém se vejít do pokoje, ale tady ro není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
5.11.22 20:25

@Adelka951
Ahoj mohu se zeptat? Taky plánujeme letos poprvé moře a Lyttos Beach nám padl do oka. Ale zajímalo by mě, jaká je pláž? Dle fotek tam jsou místy skály a kameny, tak nevím, jak moc vhodné to bude pro malé děti. Měli jste boty do vody? A čistota vody? Vlny? A počasí ve vašem termínu? Moc děkuji za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
5.11.22 20:34

Pláž je písečná, místy jsou kameny, ale není tsm hloubka, tak je to pro děti fajn. Boty do vody opravdu nejsou potřeba. My byli letos na přelomu září a října a bylo kolem 30 st., jeden den jsme byli na výletě a auto ukazovalo i 35. Ale je to o štěstí, protože týden před tím pršelo a byla zima, a týden po nás velké záplavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí