Dovolená a PN

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
29.8.22 07:31
@Anonymní píše:
@np10021 Tak jako co mám dělat.. Nechápu proč třeba v nějakých případech nedávají neomezený vycházky.. Stal se mi pracovní úraz, ne moji vinou, mám za sebou operaci a není to v pořádku, hrozí mi další operace, ale už vážnější, po který už budu mít omezení pohybu na celý život :? Teď jsem byla u doktora a doktor říkal, že to je docela špatný, čekám na pobyt na hospitalizaci v rehabilitační klinice. Nedovoluje mi to pracovat, ale chodit normálně můžu protože nohy mám v pořádku a opravdu se mám úplně zavřít před světem? Už takhle na mojí psychiku to je dost těžký.. A být doma a nemoct nikam na výlet nebo někam to bych se už zbláznila.. Vycházky jsou na 6 hodin a to se dá stihnout možná něco v okolí, mírná procházka, nákupy.. Stojím si za tím, že v takových případech by měli postupovat individuálně a dávat neomezený vycházky..

Jsi práce neschopná, čeká tě další operace. Tak se nech operovat, uschopnit a všem to předveď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
29.8.22 18:08
@Anonymní píše:
@matkabagristy To ano, ale teď už je to jiný jak dřív, teď už to sotva schvalují pacientům co mají onkologický onemocnění bohužel.. Dřív to mohl napsat i rovnou doktor a žádný schvalování bohužel už to je jiný.

A je to tak správně. Nemocenská má svoje pravidla. Já jsem taky marodila dost dlouho a nikdy mě nenapadlo frfňat na vycházky, byla jsem ráda, že mám aspoň nějaké. A dodržovala jsem je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10596
29.8.22 18:51
@Anonymní píše:
@np10021 Tak jako co mám dělat.. Nechápu proč třeba v nějakých případech nedávají neomezený vycházky.. Stal se mi pracovní úraz, ne moji vinou, mám za sebou operaci a není to v pořádku, hrozí mi další operace, ale už vážnější, po který už budu mít omezení pohybu na celý život :? Teď jsem byla u doktora a doktor říkal, že to je docela špatný, čekám na pobyt na hospitalizaci v rehabilitační klinice. Nedovoluje mi to pracovat, ale chodit normálně můžu protože nohy mám v pořádku a opravdu se mám úplně zavřít před světem? Už takhle na mojí psychiku to je dost těžký.. A být doma a nemoct nikam na výlet nebo někam to bych se už zbláznila.. Vycházky jsou na 6 hodin a to se dá stihnout možná něco v okolí, mírná procházka, nákupy.. Stojím si za tím, že v takových případech by měli postupovat individuálně a dávat neomezený vycházky..

Tak ty nemůžeš dojít do práce? Vždyť se říká, že kdo může dojít k doktorovi tak může dojít i do práce :mrgreen: Kontrolovala bych ti dodržování vycházek aspoň 3 x denně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 19:01

@Plmo tady někdo neumí číst :lol: píšu, že nohy mám v pořádku, jojo přesně takový lidi jako jste vy ostatní „milují“ :lol:
@lucad77 tak zase je rozdíl, když člověk bydlí třeba v baráku nebo v baráku se zahradou nebo, když žije třeba v garsonce :D záleží s čím jste marodila, jsou situace kdy člověk marodí tak, že nemá ani náladu někam chodit protože mu to nedovoluje ani zdravotní stav :D

• Citovat
  • Upravit
24621
29.8.22 19:20
@Anonymní píše:
@Plmo tady někdo neumí číst :lol: píšu, že nohy mám v pořádku, jojo přesně takový lidi jako jste vy ostatní „milují“ :lol:
@lucad77 tak zase je rozdíl, když člověk bydlí třeba v baráku nebo v baráku se zahradou nebo, když žije třeba v garsonce :D záleží s čím jste marodila, jsou situace kdy člověk marodí tak, že nemá ani náladu někam chodit protože mu to nedovoluje ani zdravotní stav :D

Bydlím v paneláku a marodila jsem s rakovinou. Přesto jsem se z nedostatku vycházek nehroutila. To je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10596
29.8.22 19:30
@Anonymní píše:
@lucad77 tak zase je rozdíl, když člověk bydlí třeba v baráku nebo v baráku se zahradou nebo, když žije třeba v garsonce :D záleží s čím jste marodila, jsou situace kdy člověk marodí tak, že nemá ani náladu někam chodit protože mu to nedovoluje ani zdravotní stav :D

Ale já umím číst velice dobře, jen nechápu, proč když máš neschopnost na cokoliv, proč potřebuješ neomezené vycházky. Když jednou marodím, tak asi marodím. Je mi asi jedno že nohy máš v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat