Práce podle představ…

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
10.8.22 22:08

Práce podle představ…

Ahoj všem…,
potřebuji poradit a taky se trochu vyzpovídat…
Letos v březnu jsem se vrátila po 3 leté RD zpátky do své práce, na konci června mi oznámili, že mi smlouvu dál neprodlouží, byla jsem z toho opravdu asi 14 dní hodně špatná, jelikož mi tam vyhovovalo téměř vše ( pracovní doba, kdy jsem ji zkloubila s malou, home office….)
V červenci jsem si udělala prázdniny, dcera měla školku zavřenou, takže mi to vůbec nevadilo, ba naopak. Od srpna pracuji v nové práci, kde vím že to není to pravé, ale vzala jsem to skrz vyhovující pracovní doby a možnosti home officu. Jsem, ale nešťastná, protože vím že mě ta práce nebude naplňovat, mám špatnou náladu, jsem podrážděná a nevím co dál… jsem děsně ve stresu z toho… obeslala jsem si několik životopisu, a buďto mě odmítli nebo pracovní doba do večera, víkend atd…
Teď k tomu proč je pracovní doba tak dulležitá… přítel denně cestuje po ČR, vyrábí požární žebříky, je pryč i víkendy a někdy odjede ze dne na den, takže by mi neměl malou kdo vyzvednout…. Uvažovala jsem že bych zkusila práci na sebe, ale zase se bojím neuspěchu a toho, že přijdu o rezervu kterou mám… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
319
10.8.22 22:29

A z toho plyne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.8.22 22:33

Nehledej ideální práci - zjevně není na skladě. Hledej to dobré tam, kde jsi.

V tuhle chvíli prostě potřebuješ najít cestu jak fungovat s tím co máš. Čím víc se budeš nervovat a samovytáčet, tím horší to bude.

Ohledně vlastního podnikání - máš kontakty na klienty, máš produkt, umíš si spočítat byznys plán? I když započítáš hrozící ekonomickou recesi - bude pořád o tvůj produkt zájem?

Rozhodně se nepouštěj do nějakého MLM prodeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
11.8.22 05:26

A od nás by jsi chtěla poradit co? Očividně nejsi žádné terno. Drž se tam kde jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
11.8.22 06:12
@Lykaon píše:
A od nás by jsi chtěla poradit co? Očividně nejsi žádné terno. Drž se tam kde jsi.

Proč si tak jedovatá?? Jsem tu hodně let a nepřestane mě fascinovat, kam se to zde dostalo. Někomu napsat, že není žádné terno? Trapnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
11.8.22 06:23

@Saila44 zůstala bych tam, kde jsi. Nech to sednout. Ber z toho to pozitivní, co teď nejvíc potřebuješ. Pracovní dobu a home office.
Od nás taky utíkají lidí, nedávají naší práci psychicky, chápu je, ale na druhou stranu, to co nabízí náš zaměstnavatel, je těžký nadprůměr v Benefitech a toleranci k osobním potřebám, v množství volna, volbě pracovní doby. Jsem zde pár let, někdy jsem úplně vyšťavená a ne že ne, ale pak si uvědomím, že mám pro své děti spoustu času, mohu jim koupit ledacos, co jiní nemůžou.
Když jsem šla na toto výběrovko, měla jsem pocit, že to mám v kapse. Vůbec jsem nepochybovala, že mě vyberou :mrgreen: a těch pár dní, co jsem čekala na ten konkurz, jsem si jen přála, aby mi splnili všechny požadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
11.8.22 06:36

Pokud se přítel nestará o vaše společné dítě, měl by vydělat tolik, aby ho za něj mohla vyzvedávat za školky paní na hlídání :nevim: Jinak ať si to kouká nějak zařídit, stejně jako musíš ty :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101474
11.8.22 06:49
@Sisika9 píše:
Pokud se přítel nestará o vaše společné dítě, měl by vydělat tolik, aby ho za něj mohla vyzvedávat za školky paní na hlídání :nevim: Jinak ať si to kouká nějak zařídit, stejně jako musíš ty :cert:

Když si ona zaridi, aby prinesla stejně penwz jako on, tak at zarizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
11.8.22 07:59

Važ si práce, co máš. Nejsi malé dítě, aby sis nebyla v hlavě schopna utřídit životní realitu.
Zatím jako malé dítě uvažuješ.
Další možnost je, že by ses s mužem domluvila na tom, že změní obor, aby měl flexibilnější práci. Ale nevím, zda je to v jeho případě reálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
11.8.22 12:45
@Lykaon píše:
A od nás by jsi chtěla poradit co? Očividně nejsi žádné terno. Drž se tam kde jsi.
:roll: co?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3520
11.8.22 13:14
@alisekR píše:
@Saila44 zůstala bych tam, kde jsi. Nech to sednout. Ber z toho to pozitivní, co teď nejvíc potřebuješ. Pracovní dobu a home office.
Od nás taky utíkají lidí, nedávají naší práci psychicky, chápu je, ale na druhou stranu, to co nabízí náš zaměstnavatel, je těžký nadprůměr v Benefitech a toleranci k osobním potřebám, v množství volna, volbě pracovní doby. Jsem zde pár let, někdy jsem úplně vyšťavená a ne že ne, ale pak si uvědomím, že mám pro své děti spoustu času, mohu jim koupit ledacos, co jiní nemůžou.
Když jsem šla na toto výběrovko, měla jsem pocit, že to mám v kapse. Vůbec jsem nepochybovala, že mě vyberou :mrgreen: a těch pár dní, co jsem čekala na ten konkurz, jsem si jen přála, aby mi splnili všechny požadavky.

Můžu se zeptat, co to je za práci?

Jinak zakladatelko chápu tě. Je potřeba si uvědomit, že někdy nejde mít všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat