Dovolená Chorvatsko 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mája1234
22.6.12 13:07

Chtěla bych všechny co míří na dovolenou do Chorvatska varovat. Byli jsme tam minulý týden, hned druhý den se naše, kteří měli v noci otevřený balkon, pokusili tři mladí Chorvati vykrást. Manžel chytil posledního z nich, když utíkali přes náš balkon. Potom utekli. A druhý den jsme se domluvili s našima, že pohlídají naší malou a šli jsme na víno. Takže jsme si udělali pěkný večer a cestou do hotelu jsme potkali dva Čechy a tak jsme ještě poseděli s nimi a při cestě domů nás za hotelem obestoupilo asi pět Chorvatů (včetně těch, co nás chtěli vykrást) a začala rvačka. Takže má manžel skobu na nose a mě trefili do zad kamenem, když jsme odcházeli, ale naštěstí se nestalo nic horšího. Potom jsem zavolala policajty a jak se k nám chovali, to bylo na :poblion:. V podstatě jsme si prý za to mohli sami a řešili jen to, kolik jsme toho vypili a že zaplatíme výjezd a ošetření :zed:. Takže když to shrnu, ta do Chorvatska už NIKDY :cert:.
Delegátka nás varovala, že se tam krade, ale měla nám i říct, že když přijdou, tak se máme nechat okrást a neplést se do toho, aby jsme ještě nepřišli k úhoně :zed:.
Protože se to stalo hned druhou noc, tak jsme měli zkaženou celou dovolenou. Radši už jsme večer nikam nechodili, aby nás náhodou zase někde nechytli i s malou :cert:.

Takže si dávejte pozor a raději buďte připraveni na vše.

• Citovat
  • Upravit
258
22.6.12 14:29

A kde jste byly přesně místo, můžu požádat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája1234
22.6.12 14:42
@majky33 píše:
A kde jste byly přesně místo, můžu požádat?

Byli jsme ve městě SELCE a hotel Slaven.

• Citovat
  • Upravit
258
22.6.12 14:48

Děkuji, @candia hned se mrknu, kdeže to je. To je mě vás opravdu líto, to bych nevěřila, jak si váží klientů. Dyť jakože hotel, bezpečnost žádná? Upřímně zírám k nevíře :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája1234
22.6.12 14:49

Nejhorší na tom ale je to, jak se ty kluci chovali a že se tam beze strachu druhý den vrátili. Bylo z toho jasné, že je jim to tam tolerováno a že se nemají čeho bát. A reakce jejich policajtů to jenom potvrdila :cert:!

• Citovat
  • Upravit
258
22.6.12 14:52

No a postoj hotelu nebyl žádný k této události, dyť vy si platí i za bezpečnost snad ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája1234
22.6.12 14:56
@majky33 píše:
Děkuji, @candia hned se mrknu, kdeže to je. To je mě vás opravdu líto, to bych nevěřila, jak si váží klientů. Dyť jakože hotel, bezpečnost žádná? Upřímně zírám k nevíře :zed:.

Po tom co se stalo tam začal chodit security. Který ale stejně nemohl nic jiného, než zavolat policajty. Což znamená, že nemůže NIC.

Můžu upřímně říct, že bych nikomu nedoporučovala jezdit do Chorvatska pod stan a nebo jinak do kempu. Když se tohle stává i v hotelu, tak jak to musí vypadat tam, kde to je úplně nezabezpečené a otevřené pro všechny.

A v tu noc co nás byli vykrást, tak vybrali ještě jeden mladý pár z Plzně. Přesně tak, jak to chtěli udělat našim. Že spali a měli otevřený balkon. Oni přišli a sebrali vše, co bylo na stole a okolí. PŘI TOM CO TAM SPALI!!! To je vidět ta drzost co nezná mezí!!!

• Citovat
  • Upravit
258
22.6.12 14:57

No, tam někam k vršku se taky chystáme, to mám radost velikou teda, jako větší město to nevypadá. Fakt mně běhá mráz po zádech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája1234
22.6.12 14:58
@majky33 píše:
No a postoj hotelu nebyl žádný k této události, dyť vy si platí i za bezpečnost snad ne?

Vůbec nic nedělali a nikdo nic neřešil. A jak potom říkala delegátka, tak je to tam tiše tolerované :zed:.

• Citovat
  • Upravit
Mája1234
22.6.12 14:59
@majky33 píše:
No, tam někam k vršku se taky chystáme, to mám radost velikou teda, jako větší město to nevypadá. Fakt mně běhá mráz po zádech…

Také jsme to nečekali. Byla to naše první dovolená s dvouletou dcerou, takže paráda :,(.

• Citovat
  • Upravit
258
22.6.12 15:01

Možná v soukromí si to lidi alespoň hlídaj sami, kempovat určitě nejdem, tak budu doufat, jinak se vám tam líbilo jak? Pláže a počasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája1234
22.6.12 15:04
@majky33 píše:
Možná v soukromí si to lidi alespoň hlídaj sami, kempovat určitě nejdem, tak budu doufat, jinak se vám tam líbilo jak? Pláže a počasí?

Jinak to bylo pěkné, na pláži kamínky, takže moře krásně čisté a teplo den ode dne větší a moře také teplejší. Když jsme odjížděli, tak už to peklo hooodně a moře jako kafe.

Ceny přijatelné a to jsme měli polopenzi, takže jsme chodili na obědy.

Přeju vám, aby jste si to tam užili a hlavně bez problémů. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
258
22.6.12 15:23

V to doufám taky. Děkuji moc za info, přeji již jenom hezké zážitky. I když to bude velmi těžké, po tkaové zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája1234
22.6.12 15:25
@majky33 píše:
V to doufám taky. Děkuji moc za info, přeji již jenom hezké zážitky. I když to bude velmi těžké, po tkaové zkušenosti.

Není vůbec zač. A my příště pojedeme jen někam po ČR. Né, že by to tu bylo s kradením lepší, ale aspoň víme co dělat, když se něco stane.

• Citovat
  • Upravit
19
22.6.12 15:50

Tak tohle je fakt nechutný, terorizovat turisty, kteří si chtějí užít dovču :evil: Za mě ale musím napsat, že jsme nikdy neměli v Ch. jediný problém, v privatu ani v kempu (do hotelu nejezdíme). Chorvati v pohodě, ne že by překypovali vlídností a ochotou, ale o nic horší než spousta lidí u nás nebyli. Tohle vypadá na organizovanou partu, možná propojenou i s policií, hotelem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí