Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Attila8 Doporučím vesničku Brist na Makarské riviéře, konkrétně malý hotýlek přímo na pláži - jmenuje se Riva - pokoje jsou nově zařízené, všechny pokoje balkona a výhled na moře. Jinak blíž mě nenapadá nic - sever Chorvatska podle mě nesnese s jihem moc srovnání, já bych už nikam výše nejela. Dole je to nesrovnatelně krásnější a většinou i levnější.
Zkuste mrknout na Poreč, je to hezké městečko kousek za hranicemi.. Doporučuju tamní aquapark, aspoň na jedno odpoledne, je to zážitek!
My byli v hotelu, tak ubytování doporučit bohužel neumím.
Nám se hodně líbilo ve Vodice v hoteli Nikola, je sice vzdálenější od pláže, ale právě to nám vyhovovalo, byl tam klid. Do města já nevím pomalou chůzi 20-30min. Jinak teda z města já jsem nadšená. Akorát tedy, také je to docela daleko.
@Attila8 píše:
Ahoj, chceme jet do Chorvatska cca na 6 dní autem s polopenzí. Jsme jen dva, byli jsme na Makarské v penzionu Ribar a paráda! Potřebujeme nějaké typy kdo jste kde byli jaké to bylo? Máme rádi klid a přírodu, žádné diskotéky a bary, ale zase máme rádi romantiku, promenády, dobré restaurace, zmrzliny… To vše Makarská splňuje jen je to daleko, znáte něco podobného ale blíže k ČR? Dík
Hehehe, máte rádi klid a přírodu a jedete na Makarskou?
Já bych Ti povykládala, co je v Chorvatsku klid a příroda. ![]()
Holky, jezdíte někdo vlastní dopravou do Chorvatska a s dětmi? Kde je to nejlepší a blíž k moři??Nějaký typ na apartmán, stan…kemp…
Pas se asi už nepotřebuje, že?? ![]()
@terich ahoj v Poreci je aquapark? my tam jedem a hledala jsem a nic takovyho nenasla, nemas nejakej odkaz?
@Ivana 85 Ahoj! Ano! Otevřeli ho vloni v květnu, my byli v srpnu a je parádní! ![]()
Když dáš do googlu aquapark Poreč hned to an tebe vyskočí. ![]()
@terich nepamatujes si kolik tam tam stoji treba ten hambac a ta fotka?
@Kotatko03 píše:
Nám se hodně líbilo ve Vodice v hoteli Nikola, je sice vzdálenější od pláže, ale právě to nám vyhovovalo, byl tam klid. Do města já nevím pomalou chůzi 20-30min. Jinak teda z města já jsem nadšená. Akorát tedy, také je to docela daleko.
Jak se ti prosím libilo ve Vodicích? Jaké jsou tam pláže? Našla jsem nějaké apartmány, píší, že 550m od moře.