Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký den.
Hrozně ráda bych jela letos do chrvatska na hezkou dovču někdy v září. Vlastní dopravou, ale ubytování bych si představovala něco hezkýho kde bude možnost stravy klidně nějaký hotýlek, rozhodně si sebou nechci táhnout konzervy atd…
Chtěla bych aby to bylo kousek k moři a aby tam nebyla tuna lidí
je to vůbec možné? máte někdo tip na hezké ubytování a hezké místo? spíš horní část Chorvatska.. A nemám představu kolik to finančně výjde, jestli nakonec nevýjde levněji dovča někde jinde letecky
budu ráda za tipy a rady ohledně chorvatska, případně nějaké odkazy díky
V září už bych nejela nikam nahoru,myslím, že tam už nebude nic moc počasí..:-( Já jezdím už 15let do Orebiće-ale to je až dole. asi bych ale na září už volila jinou zemi. V září není v Chorvatsku už tak jisté počasí…
Brokianaa píše:
V září už bych nejela nikam nahoru,myslím, že tam už nebude nic moc počasí..:-( Já jezdím už 15let do Orebiće-ale to je až dole. asi bych ale na září už volila jinou zemi. V září není v Chorvatsku už tak jisté počasí…
myslela jsem že začátek září by mhl být OK
teď bude ještě všude hodně prázdninvých dovolenkářů ![]()
My jedeme za týden, jedeme sem - http://www.chorvatskozababku.cz/…cie/sibenik/ . Vybírala jsem podle přítomnosti dětského hřiště, krytého bazénu, brzkých snídaní
.
my byli loni v září v Biogradu nad Morem, je to nahoře, takový hezký městečko. Sehnali jsem si přímo na místě ubytování, v září už tam moc lidí nebylo… bylo tam spousta možností, kam jít na jídlo, takže jsme to střídali… žádný konzervy… vezli jsme si sebou jenom plechovky a sušenky ![]()
bylo tam kolem 25 stupňů… příjemný to bylo, žádný velký vedro ![]()
Jojo,to je fajn, že není horko…Ono je to stejně každý rok jinak… My byli letos v červnu a zrovna jsme chytli, že byli šílené odpolední větry a navíc se den před příjezdem ochladila voda z cca 24 na 21…Ale i tak jsme se koupali,i malý.
Brokianaa píše:
Jojo,to je fajn, že není horko…Ono je to stejně každý rok jinak… My byli letos v červnu a zrovna jsme chytli, že byli šílené odpolední větry a navíc se den před příjezdem ochladila voda z cca 24 na 21…Ale i tak jsme se koupali,i malý.
jasný, pokaždý jinak… ale tak v tom září někde nahoře je malá pravděpodobnost, že by byly nějaký extra vedra
obzvlášť tohle léto
my tam loni jeli kvůli tomu, že jsem byla těhotná… jinak bych se chtěla jet smažit někam dolů ![]()
No já bych hlavně při tomto způsobu léta jela hned někde za sluncem znovu… ale zakladatelka je myslím taky těhule tak asi hic nebude úplně ideální.-) ale zas aby nepršelo…
holky já nějak nevím s tím ubytováním v soukromí…chci vědět d čeho jedu a kam jedu a ne po dlouhý cestě se tam trtkat z místa do místa a hledat kde se mi bude líbit
googlím vše možné ale tak nějak mám pocit že jsem nenašla ještě nic co by vyhovovalo mým představám
Ahoj pěkné je to v Podgoře,jsou tam jak hotely,tak penziony,podél pláží vede dlouhá promenáda kde jsou obchody,suvenýry,restaurace,prostě všechno www.riviera-makarska.eu/cz/podgora.html