Dovolená Chorvatsko - tipy prosím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8086
13.8.11 09:33

dovolená chorvatsko tipy prosím

Hezký den.

Hrozně ráda bych jela letos do chrvatska na hezkou dovču někdy v září. Vlastní dopravou, ale ubytování bych si představovala něco hezkýho kde bude možnost stravy klidně nějaký hotýlek, rozhodně si sebou nechci táhnout konzervy atd… :-) Chtěla bych aby to bylo kousek k moři a aby tam nebyla tuna lidí 8-o je to vůbec možné? máte někdo tip na hezké ubytování a hezké místo? spíš horní část Chorvatska.. A nemám představu kolik to finančně výjde, jestli nakonec nevýjde levněji dovča někde jinde letecky :roll: budu ráda za tipy a rady ohledně chorvatska, případně nějaké odkazy díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
13.8.11 09:41

V září už bych nejela nikam nahoru,myslím, že tam už nebude nic moc počasí..:-( Já jezdím už 15let do Orebiće-ale to je až dole. asi bych ale na září už volila jinou zemi. V září není v Chorvatsku už tak jisté počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.8.11 09:44
Brokianaa píše:
V září už bych nejela nikam nahoru,myslím, že tam už nebude nic moc počasí..:-( Já jezdím už 15let do Orebiće-ale to je až dole. asi bych ale na září už volila jinou zemi. V září není v Chorvatsku už tak jisté počasí…

myslela jsem že začátek září by mhl být OK :think: teď bude ještě všude hodně prázdninvých dovolenkářů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
13.8.11 10:12

My jedeme za týden, jedeme sem - http://www.chorvatskozababku.cz/…cie/sibenik/ . Vybírala jsem podle přítomnosti dětského hřiště, krytého bazénu, brzkých snídaní :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
13.8.11 10:40

my byli loni v září v Biogradu nad Morem, je to nahoře, takový hezký městečko. Sehnali jsem si přímo na místě ubytování, v září už tam moc lidí nebylo… bylo tam spousta možností, kam jít na jídlo, takže jsme to střídali… žádný konzervy… vezli jsme si sebou jenom plechovky a sušenky :lol:
bylo tam kolem 25 stupňů… příjemný to bylo, žádný velký vedro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.8.11 11:09

Jojo,to je fajn, že není horko…Ono je to stejně každý rok jinak… My byli letos v červnu a zrovna jsme chytli, že byli šílené odpolední větry a navíc se den před příjezdem ochladila voda z cca 24 na 21…Ale i tak jsme se koupali,i malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
13.8.11 11:12
Brokianaa píše:
Jojo,to je fajn, že není horko…Ono je to stejně každý rok jinak… My byli letos v červnu a zrovna jsme chytli, že byli šílené odpolední větry a navíc se den před příjezdem ochladila voda z cca 24 na 21…Ale i tak jsme se koupali,i malý.

jasný, pokaždý jinak… ale tak v tom září někde nahoře je malá pravděpodobnost, že by byly nějaký extra vedra :lol: obzvlášť tohle léto :nevim: my tam loni jeli kvůli tomu, že jsem byla těhotná… jinak bych se chtěla jet smažit někam dolů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.8.11 11:16

No já bych hlavně při tomto způsobu léta jela hned někde za sluncem znovu… ale zakladatelka je myslím taky těhule tak asi hic nebude úplně ideální.-) ale zas aby nepršelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.8.11 11:16

holky já nějak nevím s tím ubytováním v soukromí…chci vědět d čeho jedu a kam jedu a ne po dlouhý cestě se tam trtkat z místa do místa a hledat kde se mi bude líbit :think: :-D googlím vše možné ale tak nějak mám pocit že jsem nenašla ještě nic co by vyhovovalo mým představám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
13.8.11 15:08

Ahoj pěkné je to v Podgoře,jsou tam jak hotely,tak penziony,podél pláží vede dlouhá promenáda kde jsou obchody,suvenýry,restaurace,prostě všechno www.riviera-makarska.eu/cz/podgora.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí