Dovolená EU

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
8.3.23 12:54

@deniiina no právě, my už se naválely dost, tak chceme spíše poznávat. :D ale kdybych si mela vybrat valeci dovolenou na pláži s veškerým servisem a za přijatelnou cenu, volím Egypt, ale zase problém s měnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
8.3.23 13:15

@Majinka7 v Egyptě bude zase koncem června už na padnutí, sice manželovi vadí vítr, ale nevíme, jaké počasí preferuje zakladatelka. Já bych brala pořád to Řecko, pokud bychom se měli držet parametrů, ale s hotelem s vlastními slunečníky přímo na pláži se prohnou. To stejné asi ty španělské ostrovy, ale už to bude stejně dost plné, takže budou muset brát co zbyde. V námi vyhlídnutém hotelu v Řecku dva týdny zpátky poslední dvoulůžák volný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
8.3.23 13:20

Slunecniky a lehatka bez poplatku. To je divna podminka, vzdy muzete mit výslednou cenu levnejsi i s poplatky nez nekde bez poplatku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76069
8.3.23 13:23
@deniiina píše:
@Majinka7 v Egyptě bude zase koncem června už na padnutí, sice manželovi vadí vítr, ale nevíme, jaké počasí preferuje zakladatelka. Já bych brala pořád to Řecko, pokud bychom se měli držet parametrů, ale s hotelem s vlastními slunečníky přímo na pláži se prohnou. To stejné asi ty španělské ostrovy, ale už to bude stejně dost plné, takže budou muset brát co zbyde. V námi vyhlídnutém hotelu v Řecku dva týdny zpátky poslední dvoulůžák volný.

ale v Řecku už přece byli, Řecko už je škrtlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
8.3.23 13:26

Poohlídla bych se i po něčem exotickém, když letíte jen ve dvou. Například Guadeloupe, Martinique nebo Reunion, které patří k Francii, tudíž jsou součástí EU a platí se eurem. Nevím, proč trváte na euru. Pokud jedete s cestovkou, všechno vám zajistí a těch pár místních peněz si vyměníte kdekoli.
V Evropě ta Malta, která tady už padla, je fajn, bohatá na historii, dobře se tam cestuje normálně linkovými autobusy. Pláže teda nejsou až tak úžasné, co jsem viděla. Madeira je taky pěkná - na přírodu, ale horší na pláže.
Pláže jsou vynikající na Sardinii a tam je příroda taky moc pěkná. I městečka.
Jinak být vámi, tak si přestanu klást nesmyslná omezení typu euro nebo slunečníky v ceně, a najdu především zajímavou destinaci (případně zajímavou cenovou nabídku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
8.3.23 13:41
@stinga píše:
ale v Řecku už přece byli, Řecko už je škrtlé

To jsem se bavila čistě hypoteticky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.3.23 15:50

Co se týče toho Řecka, myslela jsem to tak, že jsme tam byli minulý rok, tak bysme chtěli vidět i jiné státy a přírodu/architekturu. Rozhodně to ale neznamená, že už nikdy nepojedem do Řecka třeba na jiný ostrov. Co se týče slunečníků, tak jsem to myslela tak, že na Kanárech žádný nejsou. Jinak nám nevadí si za ně připlatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
8.3.23 15:55
@deniiina píše:
@Majinka7 v Egyptě bude zase koncem června už na padnutí, sice manželovi vadí vítr, ale nevíme, jaké počasí preferuje zakladatelka. Já bych brala pořád to Řecko, pokud bychom se měli držet parametrů, ale s hotelem s vlastními slunečníky přímo na pláži se prohnou. To stejné asi ty španělské ostrovy, ale už to bude stejně dost plné, takže budou muset brát co zbyde. V námi vyhlídnutém hotelu v Řecku dva týdny zpátky poslední dvoulůžák volný.

nejhorší měsíc na dovolenou je srpen :mrgreen: všechno je strašně předražené, jako opravdu. V jiných měsících ta stejná věc tolik nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
8.3.23 15:59
@Shak píše:
Co se týče toho Řecka, myslela jsem to tak, že jsme tam byli minulý rok, tak bysme chtěli vidět i jiné státy a přírodu/architekturu. Rozhodně to ale neznamená, že už nikdy nepojedem do Řecka třeba na jiný ostrov. Co se týče slunečníků, tak jsem to myslela tak, že na Kanárech žádný nejsou. Jinak nám nevadí si za ně připlatit.

Ale v obchodě určitě seženeš :mrgreen: to problém nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.3.23 17:00

Já teda jezdím jen s eury. I Turecko i Egypt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.3.23 17:25
@Shak píše:

Na Kanárech asi slunečníky nejsou proto, že tam většinu roku fučí jak prase (oblíbená destinace paraglidistů a rogalistů), a to je jaksi slunečník dost nepraktický :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29510
10.3.23 08:00
@Shak píše:

Jižní Itálie Kalábrie nebo Sicílie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
10.3.23 18:37

Loni jsem byla na Sicilii vychodni cast, tam kde je Etna, nadhera 8)
Ale my se snoubencem nejsme na Valecky u more za 6 dni jsme byli na plazi 2× jinak jsme poznavali vychodni cast ostrova.

Jinak bych volila Chorvatsko, Korsiku nebo Sardinii co uz byla zminovana.

Snoubenec byla na Korsice a popisuje to jako raj na zemi, ale opet je to dobrodruh, zadne hotely all in a slunecniky.

Mohu se zeptat, proc je dulezita mena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76069
10.3.23 18:39
@Eliska1402 píše:
Loni jsem byla na Sicilii vychodni cast, tam kde je Etna, nadhera 8)
Ale my se snoubencem nejsme na Valecky u more za 6 dni jsme byli na plazi 2× jinak jsme poznavali vychodni cast ostrova.

Jinak bych volila Chorvatsko, Korsiku nebo Sardinii co uz byla zminovana.

Snoubenec byla na Korsice a popisuje to jako raj na zemi, ale opet je to dobrodruh, zadne hotely all in a slunecniky.

Mohu se zeptat, proc je dulezita mena?

tu měnu nepochopil nikdo :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí