Dovolená pod stanem Chorvatsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
233
24.5.12 14:17

Dovolená pad stanem Chorvatsko

Maminky, ráda bych se poradila, neboť jsem vybrala na první červencový týden program, že pojedeme pod stan do Chorvatska. Naposledy jsem byla pod stanem jako 4letá, pak už vždycky hotel. Chci, aby malá měla zážitek, nikdy pod stanem nespala (bude mít skoro 5). Tady problém nevidím. Ráda bych však načerpala rady od někoho, kdo jezdí na dovolenou pod stan pravidelně, co si s sebou bere, co je praktické, nějaké vychytávky… Třeba, přemýšlím, když bude špinavé nádobí tak si vzít nějaký lavorek ve kterém se to pak jde umýt?? Vzít si vlastní gril?? Budeme mít vybavený stan, který je přímo od CK s vařičem a ledničkou… díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
24.5.12 14:56

Nejedete náhodou s Viktorií CK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.5.12 20:24

@Raduš.ka44 Ano, jedeme s viktorií. četla jsem na ně dobré reference, tak snad se nezklameme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
24.5.12 21:12

A na které místo jedete? My s nimi byli loni v karavanu v kempu Padova III, byli jsme spokojení, letos jedeme zas. Kdybyste jeli taky do Padovy, tak tam je i základní nádobí, takže třeba zrovna ten škopek (lavor) na nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
27.5.17 19:50

Písek nebo kamínky?

@Raduš.ka44
Ahoj, bylo mi řečeno, že na Rabu jsou písčité pláže. Je to pravda? Chtěla bych do tohoto kempu. Byli jsme na Pagu a byly tam ostré kamínky, to už bych zažít nechtěla. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
27.5.17 20:21

Měli jste boty do vody nebo nebyly potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí