Dovolená s mrnětem a 6letou - mám absolvovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
789
23.5.12 12:06

Dovolená s mrnětem

Dobrý den všem,
prosím o radu. V létě bychom měli jet na dovolenou s ročním prckem a šestiletou slečnou. Je to jen tady v ČR, asi tak 150 km od domova. Jedeme autem a budeme bydlet v penzionu s polopenzí. Pořád jsem ale na vážkách, jestli dovolenou mám nebo nemám absolvovat. Malá je teď docela protivná, žárlí na malýho a mám pocit, že mám doma malou puberťačku, ale věřím, že na dovolené by to bylo lepší. Problém je s malým. Začíná chodit a odmítá být byť jen pár minut v kočáru. Plánovala jsem si, že vezememe golfáč a budeme jezdit po výletech, ZOO, akvapark..Ale teď už si nejsem tak jistá, jestli se to dá zvládnout, když nebude chtít být v kočáře. Se spaním to taky není nic moc, ale snad by se to taky mohlo zlepšit. Co myslíte, mám jet nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alli_li
23.5.12 12:10

Urcite jedte. Pro deti to bude prijemna zmena a chovat se budou taky jinak - hlavne ta starsi, bzde plna dojmu z vyletu ze na zarleni zapomene.
My ted v kvetnu byli s 20ti mesicni holkou a 5ti mesicnim klouckem v penzionku v Jizerkach a bylo to naprosto supr. Taky jsem se desila co bude a nakonec z toho byla supr dovca - vylet do Liberce do ZOO a na jested, vylet vlakem do Harrachova ;-)

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
23.5.12 12:18

Já bych taky jela, třeba to děti víc sblíží a budou si líp rozumět, každopádně rok už není tak málo, nevidím v tom problém. Užijte si to tam. ;)

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
23.5.12 12:23

Určitě to jde. Golfky vemte, ono až bude muset jít tři kiláky do kopce tak nakonec bude za kočár rád a mezitím vám poslouží jako batoh na pláštěnky, jídlo a pití. No a pak hodně trpělivosti,však to znáš, oni musí prozkoumat každý šutr, a když konečně popojdou deset kroků tak se o dvacet vrátí zpátky :zed: .Pro tu starší během toho vymyslet nějakou hru, aby se tolik nenudila. Třeba pojmenovávat stromy, dohledávat kytky v atlase (jo fakt jsme ho tahali s sebou). Hledat po ceste cache. Nebo tak. Hlavně si to užijte. Do léta se ta nechuť ke kočáru klidně ještě může změnit, my se k němu taky vrátili :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26653
23.5.12 12:44

tak my mame uplně to stejny,jen holce je 5.a jedeme,doufam,že to bude pro ně změna a všechno bude novy a zajimavy.jsem sama na to zvědava.třeba se někde potkame,jak rveme ty naše kluky do kočárku,cele zpocene,holky litaj a nadavaj,manžel bude na nervy,ale budeme si to uživat,neeeeeeeee. :mrgreen: sranda,byli jsme na horach a taky dobry tak do toho jdeme.uvidiš bude to změna i pro tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
23.5.12 12:47

My na dovču s ročním jedeme, taky do penzionu a spíš počítáme s odpočinkovou dovčou, takže se budeme vyskytovat kolem penzionu, bereme nafukovací bazének, občas někam zajet, ale budeme mít premiéru chceme vzít kola se sedačkou, tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
23.5.12 13:05

My jezdíme několikrát do roka od 3m obou. Jela bych určit ě. Program uzpůsobíte podle aktuální situace - třeba bude zase kočárek v kurzzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.5.12 13:06

My jsme loni byli i v cizine - ja tehotna, holka mela presne rok a vydali jsme se letecky na ostrov Thasos - takze brzo rano ji vzbudit a hura na letiste, tam cekat na let a 2hodiny letu do Kavali s mezipristanim v Ostrave-z kavali autobusem do pristaviste- pak 45minut trajektem na ostrov-zpet do autobusu a odvoz do penzionku. :-) A mala byla celou cestu naprosto supr ;-) A ja toho mela plny kecky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix