Byl někdo v Maroku?

890
21.5.12 16:49

maroko byl uz nekdo?

ahojda,mam dotaz byl nekdo,nebo se chysta s mimcem do maroka??chceme nekam jet,a nabidli nam maroko.Nemate nejake info od nekoho kdo tam byl.delka letu,prujmy,ockovani atd.dekuji mame rocni princeznu a dalsi dve cacorky,tak egypt nechce,recko.spanelsko drahe,jedine teda tunisko nebo turecko zlevnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Imane
21.5.12 19:16

Ahoj, já sem tedy byla v Maroku vícekrát, ale bez dětí. Mohu říct, že Maroko si na turistech zakládá, jezdí tam hlavně turisté ze západních zemí jako je Francie nebo Británie, viděla jsem tam ale i hodně polských výprav,Češi začali objevovat krásy Maroka až v poslední době. Jinak očkování pro dospělého není třeba žádné, u malých dětí bych se informovala u lékaře. Pokud budete v hotelu v turistickém centru,tak je to podle mě pro mimi v pohodě, úroveň bude lepší nebo minimálně srovnatelná s Tuniskem nebo Egyptem…no,spíše lze očekávat úroveň lepší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Imane
21.5.12 19:21

Jo,ta délka letu,pokud je let přímy,bez přestupů,tak 4-5 hodin. :D

• Citovat
  • Upravit
890
21.5.12 19:59

dekuji,tatka se tam boji prej teroristu tak ho s manzou vemem do bulharska a snad bude krasne,ale diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
21.5.12 20:36

:lol: Tak toho se v Maroku bát opravdu nemusí :D

• Citovat
  • Upravit
21618
21.5.12 21:45

můj taťka se nedávno vrátil z Maroka z info cesty pro prodejce zájezdů a byl maximálně nadšený. krásná země, výborné služby. pokud se nám podaří sehnat nějaký zajímavý last minute, tak bych tam vyrazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
25.5.12 13:17

Ahoj, taky uvažujeme nad Marokem, malý má 1,5 roku. Nemá někdo nějaké podrobnější informace z této oblasti o probleméch jako je třeba faraonova pomsta v Egyptě? A třeba jak čisté je tam moře (Oceán), co hotely, atd? Díky za každý postřeh :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.5.12 19:00
@Laddmie píše:
Ahoj, taky uvažujeme nad Marokem, malý má 1,5 roku. Nemá někdo nějaké podrobnější informace z této oblasti o probleméch jako je třeba faraonova pomsta v Egyptě? A třeba jak čisté je tam moře (Oceán), co hotely, atd? Díky za každý postřeh :kytka:

Přesně dotaz - jak častá jsou průjmová onemocnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
25.10.13 17:03

Jaký je v Maroku oceán? Studený? Voda zkalená pískem, nebo průzračná? V polovině června je už teplo a voda taktéž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
25.10.13 17:17

Ja byla v Maroku sice jen jednou, ale mam na nej uzasne vzpominky :potlesk: Co se tyce koupani, tak neporadim, byli jsme na Silvestra a tedy v zimnich bundach. Ovsem bezpecnosti, prujmu ci jinych onemocneni bych se nebala. Pujcili jsme si tehdy s manzelem auto a hodne objeli sami. Sice to byla divocina, ale super zazitek. Jedli jsme v lokalnich mini restauracich a nikdy problem, naopak jsme vyzkouseli jejich opravdu mistni kulinarske umeni. Klidne bych se vratila is ditetem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
25.10.13 17:19

Jo jeste dotaz k hotelum…4* opravdu odpovidala 4*…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.10.13 17:29

Ahoj, já byla v Maroku na začátku července, v Agadiru. Hotel byl parádní! S dětma bez problémů. Moře nic moc, alespoň u nás nebylo nejhezčí, pískem zakaleno :) ale Maroko je jedna ze zemí, kam se ráda vracím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
25.10.13 22:07

Já před pár lety část Maroka procestovala autem zcela na blind zhruba po této ose: Casablanca - Rabat - Meknes - Fes - Azrou - Midelt - Erfoud - Marrakech. Kromě kouzelné jedinečné neopakovatelné atmosféry denních a nočních nejen královských měst, byla parádní a dobrodružná cesta pohořím Atlas, výšlap na Toubkal (4.167m, nejvyšší hora severní Afriky), noci pod širákem hluboko v poušti kousek od alžírských hranic, ve stanu u jezera, na hodně chudých i hodně luxusních místech. Maročané jsou přátelští, srdeční, vstřícní, ochotní. Co se týče zdraví, neměla jsem sebemenší problém, a to jsem jedla opravdu cokoli kdekoli. Mno, tak jsem zavzpomínala na úžasnou dovolenou a teď alespoň částečně k dotazu. Byla jsem tam na přelomu dubna a května a bylo už dost teplo, Atlantik příjemný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.5.15 17:56

Maroko v červenci

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s Marokem v červenci. Chceme tam jet, tak kdyby jste doporučili hotel či zajímavá místa. Nevím jestli kombinovaný zájezd ( Agadir a pár dní Marakéš ) anebo jen Agadir a vyjíždět na výlety. Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
19.5.15 18:27

@Anet87
V červenci jsou v Maroku vysoke teploty, ale spíše ve vnitrozemí nebo uplne na jihu. U oceánu a more je mnohem příjemněji. Hotel neporadím. Agadir je klasika turisticka záležitost, vse pro turistu, takže fajn. Marakes urcite stoji za návštěvu, urcite jedno z nejkrásnějších měst vůbec. Pokud máš zájem Maroko alespoň trochu poznat, volila bych kombinovaný zájezd, v Agadiru z Maroka nepoznáš v podstatě nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix