Dovolená Pardubický kraj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3307
25.5.11 09:29

Dovolená Pardubický kraj

Prosím zrušily nám dovolenou a teď jsem bezradná.Prosím o tip na Pardubický kraj-Choceň,Vysoké mýto,Ústí nad Orlicí.Hlavně s polopenzí a pro děti.Móóóc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4277
25.5.11 09:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
25.5.11 09:44

a ještě tohle, ale nenašla jsem to líp…

http://slantour.cz/…-centrum-sec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
25.5.11 10:28

Ahoj Marko, jsem přímo z Chocně. Což o to, město je krásné, okolí je krásné- ale na nějakou dovolenou to moc nevidím… Spíš jednodenní výlet na kole.
Jinak v okolí, co mě tak napadá: Jangelec u Vysokého mlýna - penzion, kde chovají i koně (ale v okolí není nic), Potštejn - kemp Vochtánka (taky tam mají koně, pořádají programy s country hudbou a westernovým ježděním, krásné okolí).
Lepší místo na dovolenou je podle mně severovýchod - Hradecký kraj. Opočno, Jaroměř, Náchod, Dobruška ,… Tam máš zámky, hory, pevnosti, vodní nádrž Rozkoš, ZOO ve Dvoře, kousek do Krkonoš i Orlickách hor.

Záleží, jakou dovolenou si představuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 10:36

Ahojky, sice to není pardubický kraj, ale kousek výš, ale je tam nádherně a jak píše baghira, strašně moooc možností k navštívení. Byli jsme moc spokojení a pro děti ideální.
 http://www.chatahoralka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
25.5.11 11:19
baghira píše:
Ahoj Marko, jsem přímo z Chocně. Což o to, město je krásné, okolí je krásné- ale na nějakou dovolenou to moc nevidím… Spíš jednodenní výlet na kole.
Jinak v okolí, co mě tak napadá: Jangelec u Vysokého mlýna - penzion, kde chovají i koně (ale v okolí není nic), Potštejn - kemp Vochtánka (taky tam mají koně, pořádají programy s country hudbou a westernovým ježděním, krásné okolí).
Lepší místo na dovolenou je podle mně severovýchod - Hradecký kraj. Opočno, Jaroměř, Náchod, Dobruška ,… Tam máš zámky, hory, pevnosti, vodní nádrž Rozkoš, ZOO ve Dvoře, kousek do Krkonoš i Orlickách hor.Záleží, jakou dovolenou si představuješ :nevim:

jé, já mám z Chocně manžela :) hele, mě ale nepřijde, že by tady bylo mrtvo…Luže - Košumberk, Nové Hrady, Litomyšl, muzeum + bazén ve Skutči, skanzen Veselý Kopec, africký muzeum v Holicích, atd. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
25.5.11 11:38
AramisDeMar píše:
baghira píše:
Lepší místo na dovolenou je podle mně severovýchod - Hradecký kraj. Opočno, Jaroměř, Náchod, Dobruška ,… Tam máš zámky, hory, pevnosti, vodní nádrž Rozkoš, ZOO ve Dvoře, kousek do Krkonoš i Orlickách hor.Záleží, jakou dovolenou si představuješ :nevim:
jé, já mám z Chocně manžela :) hele, mě ale nepřijde, že by tady bylo mrtvo…Luže - Košumberk, Nové Hrady, Litomyšl, muzeum + bazén ve Skutči, skanzen Veselý Kopec, africký muzeum v Holicích, atd. :nevim: :mrgreen:

Já neříkám, že je tu mrtvo:) Já to tu miluju:) Ale na dovolenou bych prostě jela radši kousek výš, je tam pestřeji :nevim:
Zapomněla jsem ještě na Adršpach…

My jezdíme na dovču na chalupu u Jaroměře (v Jasenné)- a je to paráda! Fakt úplně všechno, na co si vzpomeneš. Podle mně je tam toho mnohem víc k navštívení, než u nás. Ale nevím, každý má jiné gusto:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
25.5.11 11:51

To asi jo, my v ČR nejčastěji na Šumavu… :pankac:

Ale záleží, jestli jsou akční nebo spíš leháro u vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí