Dovolená po RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dovolená po RD
od 1.srpna bych měla nastoupit po RD zpět do bývalé práce, je tu několik diskuzí na tohle téma, ale odpověď na svůj případ jsem tam nenašla.. jak to mám s dovolenou?..tedy při nástupu MD jsem si nechala nevyčerpanou dovolenou proplatit a po nástupu zpět se mi bude další odvíjet od odpracovaných dní, to chápu..Ale některé maminy zde řeší dovolenou během RD, jak to tedy je..? Děkuji za radu..naše mzdová mi stím určitě neporadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dovolenou sis nenechala vyplatit, tu sis prostě vyčerpala. Z MD ti nárok na dovolenou nevznikl, některé holky si nevyčerpají řádnou dovolenou před nástupem na rodičovskou dovolenou, tak si ji vyčerpají po jejím skončení. Ty budeš mít dovolenou až z toho, co si odpracuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tvoje mzdová to vědět bude, nebo teda měla by, ale podle toho co píšeš žádnou dovču nemáš… neboť dovča naskakuje v době PPM, která se většinou při RD proplácí, další nová dovolená nenaskakuje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dovolenou jsem si nechala proplatit.. normálně mi za ní přišli peníze na účet…já jsem si to myslela, že mi žádný nárok nevzniká..ale trochu jsem znejistěla, jak to tu spousta mamin řešilo
děkuju za rady..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jestli sis nechala proplatit tak zadnou nemas..nova ti zacne nabihat az dle odpracovanych dni po nastupu do prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, dovolenou sis nenechala proplatit. Jen ti bezela soubezne se zacatkem pobirani RP, pred nastupem na rodicovskou dovolenou( volno v praci). Coz znamena, ze ted zadnou nemas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I kdyz tak uplne to nechapu, tobe proplatili nejakou dovolenou jeste pred nastupem MD( ne RD?), proc to delali? Pokud to tak skutecne bylo, coz nechapu, pak ti behem MD vznikl narok a mela sis ji vycerpat pred nastupem na RD, Ted by to slo taky, ale uz by se ti nejak pomerne kratila( presne nevim). Ale spis se mi zda, ze mas nejak popletene pojmy - MD, RD apod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit