Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, chci se zeptat.. Existuje nějaký portál nebo cestovka kde mají zájezdy pro singles? Zatím co jsem projížděla tak bohužel připlácím za samotu.. Nechce se mi platit 8000kč navíc, jen proto že na dovolenou jedu sama. Má někdo zkušenost, nebo jestli je nějaká cestovka s menším příplatkem pod 5000? Děkuji moc
Co zkusit použít Google? Vyjede ti spousta cestovek a zájezdů pro singles…
Ahoj, já vybírám na Skrz.cz, tam mají většinu cestovek i slevových portálů, takže všechno na jedný hromadě + si tam můžu vyfiltrovat počet osob. Tam jsi to zkoušela? Já si zadám pro jednoho - https://skrz.cz/pobyty/osob:1 a vyjedou mi všechno ceny za jednoho člověka. Já teda navíc pak ještě hledám hotely, kde mají děti pobyt zdarma. A jsem s tím spoko. Dej vědět, jestli jsi něco našla
Inka
@maminazmesta no ale když jedeš jedna dospělá osoba s dítětem, tak už nejsi 1, fakt to jde platit za jednu osobu a mít sebou dítě zadarmo?
myslím dovolenou u moře ne v Česku
@Karmeliona Příplatek 8000,– mi přijde dost přehnaný, vybírala jsem u Neckermana, když jsme jeli služebně a tedy jsme s kolegou potřebovali každý vlastní pokoj a určitě to o tolik dražší nebylo.
Drazsi to je. Ja kdyz jsem byl s 2 detmi, tak jsem platil za 2 dospele + dite..