Dovolená pro singles

1490
28.5.18 13:25

dovolená pro singles

Zdravím, chci se zeptat.. Existuje nějaký portál nebo cestovka kde mají zájezdy pro singles? Zatím co jsem projížděla tak bohužel připlácím za samotu.. Nechce se mi platit 8000kč navíc, jen proto že na dovolenou jedu sama. Má někdo zkušenost, nebo jestli je nějaká cestovka s menším příplatkem pod 5000? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
28.5.18 13:40

Co zkusit použít Google? Vyjede ti spousta cestovek a zájezdů pro singles…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.18 13:50

Ahoj, já vybírám na Skrz.cz, tam mají většinu cestovek i slevových portálů, takže všechno na jedný hromadě + si tam můžu vyfiltrovat počet osob. Tam jsi to zkoušela? Já si zadám pro jednoho - https://skrz.cz/pobyty/osob:1 a vyjedou mi všechno ceny za jednoho člověka. Já teda navíc pak ještě hledám hotely, kde mají děti pobyt zdarma. A jsem s tím spoko. Dej vědět, jestli jsi něco našla :-) Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80369
28.5.18 14:16

@maminazmesta no ale když jedeš jedna dospělá osoba s dítětem, tak už nejsi 1, fakt to jde platit za jednu osobu a mít sebou dítě zadarmo?
myslím dovolenou u moře ne v Česku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102769
28.5.18 14:24

@Karmeliona Příplatek 8000,– mi přijde dost přehnaný, vybírala jsem u Neckermana, když jsme jeli služebně a tedy jsme s kolegou potřebovali každý vlastní pokoj a určitě to o tolik dražší nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
31.5.18 00:23

Drazsi to je. Ja kdyz jsem byl s 2 detmi, tak jsem platil za 2 dospele + dite..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix