Dovolená - ampuli s růstovým hormonem s sebou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
12.1.15 08:43

dovolena rustový hormon

Ahojky potřebovala bych poradit, od utery budeme píchat růstový hormon, a chtela jsem se zeptat maminek co mají zkušenosti. Jak převažet rustový hormon na dovolenou autem např do chorvatska nechce se mi kupovat velka autolednice do auta kdyz ten hormon se vejde i do male tasky, ale bylo mi řečeno, že hormon musi byt ve stupních 2-8 stupnu a když je venku 30 tak ta normalní autolednička to na tuto teplotu neochladi, koukala jsem na autochladnicky cca za 15 tisic, které si regulují teplotu ostatní ne ty menší a levnějsí a ochladí jen o 15 stupnů vubec si nevím rady co mam koupit přes leto hodně cestujeme, chceme jet do italie 2h v letadle a pak 200 km v aute jak to mam vyřešit? A normalní převažení co mam koupit? Nechce se mi do toho investovat okolo 20 tisic a přeci nepovezu velkou autolednici letadlem abych jí na letisti pak píchla do auta na tech 200 km poradte prosím co mam koupit a kde neco maleho a taky abych to mohla dat skladne do auta i do letadla a udrzelo to ve 30 až 35 stupních tu teplotu 2-8 stupnu.Doma to muzu dát do normalní lednice nebo musim tu lednici take nejak nastavit? dekuji všechny rady vítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
12.1.15 08:56

Do auta bych koupila takovy ten chladici box, ktery se pripoji na zapalovac a kdyz das do nej ty zmrazene vlozky, tak ti musi tu teplotu cca 8 stupnu udrzet. V letadle bych se domluvila s personalem, lednice tam maji, mohou ti to ulozit, ale asi to bude muset projit nejakou kontrolou, urcite bych se domluvila dopredu. No a na letisti bych to vyresila malym chladicim boxem a tema zmrazenyma vlozkama. Nevim, jak moc je ten hormon nachylny, ale podle me to vydrzi. Zase bych to tolik nehrotila :nevim: Lednici doma neres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
12.1.15 08:58

@svarovkaK
Tak na těch 200km v autě si myslím, že když ho dáš do normální cestovní lednice a namrazíš hodně těch chladících udělátek, tak ti to vydrží, ale celou cestu autem do Chorvatska, to asi těžko, to nevymyslíš… :think:
Nevím, já bych si asi prostě to dlouhé cestování autem odpustila, když nechceš investovat do té pořádné lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.1.15 09:03

Bohuzel to dlouhe cestovani si odpustit nemuzu mame v italii i v chorvatsku nemovitost preci to neprodam kvuli rustovy hormonu, chtela jsem se zeptat jestli je jina alternativa nebo musim koupit tu velkou lednici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
12.1.15 09:05

@svarovkaK
No ale můžeš tam i tam přece letecky? A pak už jen dojet autem nějakou menší vzdálenost… Kratší cesty ti klasická lednice vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.1.15 09:07

Ano to je pravda letecky muzu ale tam kde to mame tak letiste je na druhe strane chorvatska a autem z letiste s prckem bych se nedoplatila takze to resime autem takze asi ta velka lednice se bude muset koupit. Kdyby delali nejake mensi a ne ty co jsou pres pul kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
12.1.15 09:15

Tady jsou nejake informace: http://www.rustovyhormon.cz/…azy-pacientu. Takze bych to udelala jak jsem psala a vic neresila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
12.1.15 16:50

Když pojedete s růstovým hormonem do zahraničí, musíte mít napsané potvrzení od endokrinologa, že se dítě léčí růstovým hormonem. Aby si při kontrole na celnici nebo na letišti nemysleli, že převážíte drogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí