Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny,
chceme si koupit dovolenou v Bulharsku Primorsku a chtěli bychom letět 17.6.2015 Máte, prosím, někdo zkušenosti s počasím, jak v tomto období bývá? A bývají v tomto období otevřené případně trhy, aquapark, atd..?
Děkuji za recenze!! ![]()
My byli loni… Odletali jsme 6.7. Pocasi super… Sileny vedra a vsechno otevrene
Akorat teda, me tam prislo hrozne draho…vybirali jsme hotel s aquaparkem kvuli dceri… Bylo to uzasny, ale 12 denni dovolena nas vysla na 60.000 kc
Edit. Take jsme byli na Slunecnem pobrezi
Příspěvek upraven 11.01.15 v 16:56
My byly loni na tyden od 16.6.a pocasi nam vubec nevyslo, skoro kazdy den prselo, ale byly jsme na Slunecnem pobrezi
@Verča1985 Tak my máme vyhlídnutý zájezd přes o polovinu méně, možná i proto, že dceři v tu dobu bude rok a půl a za ni bychom platili jen asi cca 1500,– Je fakt, že když pojedeme na výlety, které pořádají a které si nechají řádně zaplatit, tak se asi taky dostaneme na poměrně slušnou částku ![]()
@hanitscha Tak to je škoda
My chceme tak brzy kvůli dceři, v červenci a srpnu tam beztak bude hodně lidí, v červnu snad zas tak ne, tak si to chceme pořádně užít bez zbytečné „mačkanice“
To počasí nám ale furt leží v žaludku no
Ale zase asi záleží že…
Dle zkušeností (i dle toho, co 15 let sleduji) je lepší jet až na začátku července.
A pokud se obáváš davů, tak to doporučuji nejezdit prvních 14 dnů v srpnu, kdy mají dovolenou v Německu. Ke konci srpna je teplo, ale může sprchnout, nicméně to na koupání každý den bylo.
My byli taky loni s odletem 6.7. na 12 dní a počasí super. Myslím si, že moře ještě nebude moc teplé, ale aquapark bude určitě otevřený i trhy. Informuj se na CK. ![]()
@Lima69 Děkuji za info, s tím mořem nějak počítáme, ale hlavně, aby bylo pěkné počasí. No, už tak mi přijde, že mám nespočet otázek
Ale zase si říkám, že si to platíme, tak proč bych se nemohla ptát
![]()
@KristýnaG93 : tak loni bylo počasí naprd uplne všude
, my zase kvůli dětem preferujeme zacatek září, taky mam v merku Bulharsko jeden hotel v Elenite, asi pojedeme přelom srpna a září. To bývá more ještě vyhrate.
@KristýnaG93 píše:
@Lima69 Děkuji za info, s tím mořem nějak počítáme, ale hlavně, aby bylo pěkné počasí. No, už tak mi přijde, že mám nespočet otázekAle zase si říkám, že si to platíme, tak proč bych se nemohla ptát
![]()
Letos chceme znovu, ale až 19.7. a zase na 12 dní
Když byly děti malé, tak si na pláži v písku ohromně vyhráli ![]()
My byli v Primorsku v roce 2012,odlet 8. nebo 10.6., už přesně nevím. Počasí slušné, žádný příšerný vedra, ale teplo super na koupání, byl teda vítr a vlny, ale vše fungovalo. Kolem 23.6. pak přijely davy a bylo všude narváno. Já můžu červen doporučit, Primorsko je jižněji, takže je tam tam pěkně, až teda na vlny kvůli tomu větru.
@myskalucka My právě v září nemůžeme
Takže u nás je asi jasný červen. Přeji, aby vám počasí vyšlo! ![]()