Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všichni, začínám přemýšlet kam letos vyrazíme v létě na dovolenou. Budu ráda když napíšete kde se vám líbilo (i konkrétní ubytování) a co tam bylo zajímavého? Ubytování hotel/penzion minimálně se snídání, dětské hřiště nebo koutek, ideální by byl bazén, ale není podmínka. Těším se na tipy ![]()
@lucik2011 hodně chválen H-Resort, pro děti fakt super. My jezdíme tak, že si pronajmem celou chatu, tam vegetíme a vyrážíme po okolí na výlety. Minulý rok Chábory - RD k pronajmutí. Je to kousek od Dobrušky, cílů na výlety fakt moc
jen ten bazén jsme neměli ![]()
Beskydy. Velke Karlovice. Mas tam hotelu i chat furu. I welness pobyty i animacni programy. Masaze, tenis, golf, vylety jak do okolnich mest, tak po horach. Cyklostezky, v zime lyzovani. Bazen, v blizkosti prirodni koupani. Myslim, ze kazdy si tam najde svoje. ;o)
Nám se líbilo na Lipně, penzion Axiom. pro děti velká zahrada s trampolínou, houpačkama…dětský koutek i v jídelně, v okolí je spousta zajímavostí, stezka korunami stromů třeba.
Sepetná u Ostravice.Je tam holet i chatky kde můžete být v soukromí. Je tam dětské křiště i koutek v hotelu. Bazén je vnitřní, ale na hotelu Sluníčko je i venkovní je to kousek od té Sepetné. Super procházky lesem
Kousek je i malá restaurace je kní hezká procházka. My jsme tam byli už dvakrát naposled loni i s malým 3 měsíčním miminkem a naprostá spokojenost.
Zdravím, máte někdo zkušenost s dovolenou na Sředočeské pahorkatině (Dobříš, Sedlčany, Mníšek pod Brdy)? Doporučíte mi nějaký penzion, máme roční dítě a já jsem měla vyvrknutý kotník, tak nechci někam do hor apod. Díky za tipy.