Dovolená s překvapením

4885
13.8.16 12:42

Dovolená s překvapením

Překvapil vás někdo blízký dovolenou v dobrém či zlém?
Tchyně mi psala email a ten začínal tím, že za týden tchána zabije, překvapil ji pobytem v Chorvatsku, ale jaksi ji neřekl, že je to v kempu, tchyně by nikdy do kempu nejela, nesnáší společné sprchy a wc a je zvyklá na hotely a je jí přes 60.
Co ho to napadlo, netuším. Naštěstí nespí přímo ve stanu, ale v jakémsi domku, ale bez wc a sprchy.
Pro ni teda očistěc.
Mě manžel jednou překvapiol pobytem v Bulharsku, ale nenapadlo se ho zeptat, zda se v tom termínu, budu moc koupat. No, nemohla 5 dní ze 7. Tampony nemohu, spolužačka před 20 lety zemřela na syndrom toxického šoku z tamponu a já nemohu, mám blok, ale v tom Bulharsku jsem poprvé a naposledy tampony koupila s hrůzou, že večer budu mít 40 a umřu jsem se chodila nakonec koupat.
Už nikdy manžel neplánoval nic beze mne.
Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85346
13.8.16 12:46

@Lenka002 vse planuji a organizuji ja, jinak se sedi doma na zadku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.8.16 12:47

Já takovýhle akce miluju jsou totiž nejlepší…jen se mi to dlouho nestalo, naposled snad měsíc :think: po našem seznámení s manželem, kdy za mnou v pátek přišel do práce, že v neděli jedem do Chorvatska a at´ řeknu jestli jo nebo ne, že to zrovna zařizuje…byla to ta nejlepší dovolená 8)

pokud ti vadí tampon zkus menstruační kalíšek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
13.8.16 12:48

@brumdinka Dík, ale jen ta představa mě děsí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
13.8.16 12:49

Ještě bych dodala, jak se asi musela tvářit milenka mého exšvagra, když ji až na letišti na Mallorcu řekl, že bere svoji pubertální dceru, která krasavici inteligentní nenávidí.
Měli třílůžkový pokoj, to muselo být veselé :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
13.8.16 12:50

@Lenka002 mohla jsi posunout cyklus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
13.8.16 12:52

A naposled něco v dobrém.
Pubošům jsme předloni neřekli, že letíme na Hvar a jeli jsme na dovolenou, taxík stál před domem a syn se diví, že na letiště, pak to manžel prozradil a dcera i syn skákali radostí metr vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
13.8.16 12:52

@xjuklickova Jenže bylo pozdě, Norrestyron by to už nestihl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.8.16 12:55
@blumen píše:
@Lenka002 vse planuji a organizuji ja, jinak se sedi doma na zadku :lol:

Hahahaha, tak to mam doma taky. Ja mam nejaky napad, zeptam se manzela co on na to, vetsinou neni proti. Ja vymyslim program, manzel nevymysli nic… a pak si stezuje. Kdyz jsme byli ve Skotsku, tak se mu zdalo, ze moc chodime… protinavrh nemel zadny, protoze se vubec nepripravil… kdyz jsme jeli do ceskeho raje, tak zase prej nuda, zbirani hub ho nebavi.

Sam ale nic nevymysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85346
13.8.16 13:06
@warita píše:
Hahahaha, tak to mam doma taky. Ja mam nejaky napad, zeptam se manzela co on na to, vetsinou neni proti. Ja vymyslim program, manzel nevymysli nic… a pak si stezuje. Kdyz jsme byli ve Skotsku, tak se mu zdalo, ze moc chodime… protinavrh nemel zadny, protoze se vubec nepripravil… kdyz jsme jeli do ceskeho raje, tak zase prej nuda, zbirani hub ho nebavi.Sam ale nic nevymysli.

:lol: tak to manzel je vetsinou nadseny. I kdyz jednou jsme dojeli do Londyna a z letiste bylo od hotelu moc daleko a stavkovalo zrovna metro. Takze manzel maximalne nas-any, ze horsi dovolenou jeste nezazil a za uz se mnou nikam nejede. No a na konci dovolene byl nadseny a ze kdy pry pojedeme znovu, takze tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.8.16 13:14
@blumen píše: :lol: tak to manzel je vetsinou nadseny. I kdyz jednou jsme dojeli do Londyna a z letiste bylo od hotelu moc daleko a stavkovalo zrovna metro. Takze manzel maximalne nas-any, ze horsi dovolenou jeste nezazil a za uz se mnou nikam nejede. No a na konci dovolene byl nadseny a ze kdy pry pojedeme znovu, takze tak :lol:

Tak to ma alespon dobry konec u tebe? Muj manzel je jinak velice hodny, citlivy clovek, zadny hrubian. Kdyz uz si stezuje, tak opatrne, nikdy ve zlem. Mam ale neodbytny pocit, ze ty dovolene protrpi kvuli mne, abych ja byla stastna. Kdyz to ale clovek vyciti, tak se to moc nepovedlo…

Asi to bude resit tak, ze kdyz naplanuju dovcu, tak on dostane ukol si zjistit, kam by se on chtel jet podivat a co by on na te dovolene chtel mit za program a pak to nejak zkloubime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
13.8.16 13:23

Já se dovčou vždy nechám překvapit. Celý rok organizuju já, prázdniny nechám na chlapovi, on to umí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
13.8.16 13:24

Naštěstí ne… :D On si celkově na překvápka nepotrpí. Ale nevadilo by mi to ;)

Co se týče tvého bloku, co kalíšek, nezkoušela jsi? On tam syndrom toxického šoku taky hrozí, ale v menší míře. A je šetrnější a přirozenější, jak tampony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85346
13.8.16 13:26
@warita píše:
Tak to ma alespon dobry konec u tebe? Muj manzel je jinak velice hodny, citlivy clovek, zadny hrubian. Kdyz uz si stezuje, tak opatrne, nikdy ve zlem. Mam ale neodbytny pocit, ze ty dovolene protrpi kvuli mne, abych ja byla stastna. Kdyz to ale clovek vyciti, tak se to moc nepovedlo…Asi to bude resit tak, ze kdyz naplanuju dovcu, tak on dostane ukol si zjistit, kam by se on chtel jet podivat a co by on na te dovolene chtel mit za program a pak to nejak zkloubime.

Jojo, na tohle si nestezuju, aspon je to po mem :mrgreen: samozrejme to musi odsouhlasit, ale nebyva s tim problem. Ale rad se pak vraci na to same misto, a tak treba k mori jezdime porad do stejneho hotelu :roll: ale ted mame dceru a neni vhodny pro deti, takze pristi rok je opet v me rezii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.8.16 14:05

Já měla překvapení ve formě zlomeného kotníku ve Francii v alpách, tedy nepříjemné. Nebýt pojištěná tak to splácím asi celý život, takže moje rada zní, nepodceňujte cestovní pojištění. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí