Dovolená s tříletou

Anonymní
9.3.14 12:28

Dovolená s tříletou

Ahoj holky,
jdu se s vámi poradit, kdo máte děti okolo dvou až tří let věku, jezdíte na dovči? Kam?
Letos bude mít chlap dovču týden v květnu a potom dva týdny v srpnu, tak něco hledáme, kam vyrazíme. Loni jsme byli koncem srpna jen s chlapem v Tunisu, na deset dní, to jsme ještě s malou nechtěli a jedině dobře. Vyhrávali tam do půlnoci pod okny :D
Ráda bych někam, kde si to užijeme, možná bych se nebránila ani autobusem, nebo letecky, ale právě nějak cenově rozumně, ale ne od 22tisíc za osobu :D
Itoška, Chorvatsko, Řecko, vlastně cokoli asi kde je moře a hlavně jídlo..
Bez jídla to chlap nepřežije :D

Díky za pochopení anonymity, a díky za tipy, kam třeba jezdíte vy. :)
Pěknou neděli.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30422
9.3.14 12:32

Anonymitu jsem nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.14 12:34

„vyhravali pod okny..“ - ach jo, ubrblani Cesi :jazyk:
Radsi zustante doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.3.14 12:35

Bulharsko, Řecko, Chorvatsko…chceš konkréení destinace??
S takhle velkou holčičkou je to na pohodu už skorto všude.
My byli s 1,5 letým i na Kapverdách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
9.3.14 12:35

Kazdy rok letame do turecka. Zalezi jak jste narocni, ale sehnalo by se i za rozumnou cenu. Nebo zkus kouknout na nabidky do bulharska. Jeste pohledej, zda nebudou mit cestovky nabidky na dite zdarma. Ale moc sanci ti nedavam, vetsina koncila v unoru. S bulharskem mame velmi dobrou zkusenost s ck alexandria. Letos s nimi letime do turecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.14 12:37

A kolik platíte Turecko? Děti jsou většinou do dvou let zdarma, ne? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.14 12:38
@Lenka512 píše:
Bulharsko, Řecko, Chorvatsko…chceš konkréení destinace??
S takhle velkou holčičkou je to na pohodu už skorto všude.
My byli s 1,5 letým i na Kapverdách ;)

Téééééda. :) Obdivuju.
No, teď už mi přijde, že z toho bude něco mít :)
Možná jsme přemýšleli i o Chorvatsku s polopenzí busem, ale busem váhám :D
I když já jsem s našima jezdila do Chorvatska každý rok autobusem, tenkrát Karosou a žiju a bylo to prima :D :D Nevím jestli teda i pro naše :D

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
9.3.14 12:41

Tak já mohu pro takhle stará dítě bezkonkurenčně doporučit Turecko…je velice přizpůsobené malým dětem. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.14 12:43
@MarkétkaBeruška píše:
Tak já mohu pro takhle stará dítě bezkonkurenčně doporučit Turecko…je velice přizpůsobené malým dětem. :kytka:

Jojo, Turecko je krásné a Turci milují děti. Byli jsme v Bodrumu, než jsme měli malou :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Anonymní píše:
A kolik platíte Turecko? Děti jsou většinou do dvou let zdarma, ne? :)

Ano, do dvou let zdarma. Pak se plati cca 9000. My za dovolenou 2 dospeli 2 deti davame min. 50 000. Ale je to v ramci nakupu na prvni moment.

• Citovat
  • Upravit
31672
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
jdu se s vámi poradit, kdo máte děti okolo dvou až tří let věku, jezdíte na dovči? Kam?
Letos bude mít chlap dovču týden v květnu a potom dva týdny v srpnu, tak něco hledáme, kam vyrazíme. Loni jsme byli koncem srpna jen s chlapem v Tunisu, na deset dní, to jsme ještě s malou nechtěli a jedině dobře. Vyhrávali tam do půlnoci pod okny :D
Ráda bych někam, kde si to užijeme, možná bych se nebránila ani autobusem, nebo letecky, ale právě nějak cenově rozumně, ale ne od 22tisíc za osobu :D
Bez jídla to chlap nepřežije :DDíky za pochopení anonymity, a díky za tipy, kam třeba jezdíte vy. :)
Pěknou neděli.

tak autobusem bych já nejela, a to se považuju za dost velkýho blázna, na celodenní výlet busem se nebojím, ale na dovolenou, přes noc, to bych nejela. My máme rádi Kypr, na last minuty jsou tam dobrý ceny, celkem. Vyhrávají do půlnoci skoro všude na jihu, ale dětem to opravdu nevadí, alespoň našim to nikdy nevadilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
9.3.14 12:46

My byli s roční na Kanárských ostrovech :) Ovšem v těchto turistických letoviscích se musí počítat s nějakým tím kraválkem do noci :)

Opravdu záleží na Vás, jak jste nároční, také bych možná doporučila to Bulharsko, i když to už jsou roky, kdy jsem tam byla naposled a taky se tam do večera tancovalo :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
9.3.14 12:54

A je nutná cizina, my jezdíme každý rok - loni s šestiměsíčním miminkem a užily jsme si to na Jižní Moravě… Já teda absolutně nechápu, jak může někdo nechat dvouleté dítě na hlídání na 10 dní a jet si sám na dovolenou. Asi to mám jinak nastavené… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
9.3.14 12:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Bez jídla to chlap nepřežije :DDíky za pochopení anonymity, a díky za tipy, kam třeba jezdíte vy. :)
Pěknou neděli.

Já ráda jezdím do Řecka, teda létáme a berem si to bez jídla, protože nás baví objevovat krásy místní kuchyně, ale určitě se dá najít i něco all in. Byli jsme na Karpathosu, Kosu a Thassosu zatím, myslím i s dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
9.3.14 14:21

S tříletákem bych letěla kamkoliv, kam je dolet max ty 3h. Asi jenom Egypt bych vynechala, tam hrozí Faraonova pomsta. My loni byli na Kypru s AI, super dovolená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí