Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Prosím je tu někdo z Lednice na Moravě? Byla bych moc ráda, kdyby mi někdo kdo to tam zná, doporučil opravdu dobrý hotel…děkuji moc…
My hotel ![]()
http://www.myhotel.cz/
@Anonymní píše:
Děkuji a co říkáš na Spa hotel Miroslava??
Lázně Lednice znám jen ze dvou procedur.Je tam bazén, ale ubytování nevím
Vaří tam dobře, byla jsem tam dvakrát na obědě a dobrý..
Děkuji moc, chtěla jsem i doporučení, kde dobře vaří…jedeme s dítětem…koukala jsem na stránky SPA hotel Moravia a ubytování vypadá moc pěkně…po minulé zkušenosti, kdy v krásném hotelu s plným počtem hvězdiček vařili hrozně, se už raději ráda informuji…
@Anonymní píše:
Děkuji moc, chtěla jsem i doporučení, kde dobře vaří…jedeme s dítětem…koukala jsem na stránky SPA hotel Moravia a ubytování vypadá moc pěkně…po minulé zkušenosti, kdy v krásném hotelu s plným počtem hvězdiček vařili hrozně, se už raději ráda informuji…
Myslím, že Lázně jsou dobrá volba, určitě nebudete zklamaní ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji moc, už zkouším sehnat ubytování v lázních…
Užijte si to ![]()
Ahoj, je v Lednici nějaké veřejné dětské hřiště nebo krytá herna pro děti? Díky za odpověď!
Ahoj Jitko. V Lednici je hřiště na cihlářské a krytá herna pro děti?… snad jedině cvičení v tělocvičně jednou týdně…tuším ve středu.
Díky za odpověď! Chystáme se sem na dovolenou, tak jen pro jistotu a případné zabavení dětí, kdyby nevyšly plány.
Prosím je tu někdo z Lednice na Moravě? Byla bych moc ráda, kdyby mi někdo kdo to tam zná, doporučil opravdu dobrý hotel…děkuji moc…