Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
mám dotaz pro ty, které létají na dovolenou s cestovníma kancelářema. Chtěli by jsme letos letět na Kapverdy. Máme syna, který měl 30.1. dva roky. Zatím co jsem se dívala tak chtěji za něj 13 tisíc a to se mi zdá docela dost. Máte zkušenosti s nějakou cestovní kanceláří, kde za dítě chtějí třeba jen dva tisíce? Loni jsme byli na Kanárských ostrovech a jedni tam měli holku cca 11 let a platili za ni jen 1500 Kč. Chtěli by jsme letět v září nebo říjnu. Díky za rady a tipy ![]()
To taky zalezi na hotelu, my letime v zari na kypr a byla akce, ze dite zdarma.ted uz to zas neni. Studentagancy
Letíme od Fischer plus, dítě zcela zdarma. Ale já to zamluvila už hluboko v zimě…
Já si myslím, že je tato akce převážně u first minute, ale snad ještě teď na něco natrefím ![]()
Děkuji za tipy
Čedok má dítě zdarma, někde i dvě děti zdarma jsem viděla… ale nevím jak zrovna Kapverdy
(my dostali poukaz čedoku, takže se u jiných cestovek nedíváme)
Ahoj, dost cestovek nabízí a všude inzeruje dítě zdarma. Problém je ten, že toto „zdarma“ nabízí třeba jen pro první dvě děti v letadle, případně v hotelu apod. Jak to člověk nezamluví hned někdy v prosinci, tak už pak má smůlu a platí nějaký ten dětský paušál.
@mapos zkus se optat v eximtours ty to nabízejí také ale většinou to platí při zakoupení zájezdu do určitého data třeba do 28 února atp
@jizvíková píše:
A co tři zdarma
Až něco seženeš, letíme taky.
![]()