Dovolená u moře leden-únor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ne, leden a unor jsou nejstudenejsi. Mozna tak Kanáry, ale ty zas nejsou levny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli chces jet v lednu nebo v unoru do tepla, tak po Evrope urcite ne, ani do Egypta. To uz musite vyrazit dál. My byli letos v unoru na Seychellach, pristi unor nas ceka Mexiko. Jestli na to nemate finance, tak setrete a jedte nekam pristi leto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná s přivřením obou očí Egypt, třeba Marsa Alam: https://tripito.cz/…ocasi-leden/, ale určitě nic u Středozemního moře v lednu ke koupání nebude! Jinak spíše jižní polokoule, třeba Zanzibar nebo Kapverdy, které v zime zas nemusí být tak drahé: https://www.more-dovolena.eu/…verdy-pocasi.
Byl jsem v Hurgadě na přelomu října a listopadu, moře bylo jako kafe, a sluníčko moc nepálilo, takže 25-26°C moře, 27-28°C vzduch. Na přelomu dubna a května v Sharm El Sheikhu byla teplota vzduchu podobná, ale moře bylo podstatně chladnější, tak kolem 23°C.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trochu jsi mě pobavila. Výhled z pláže na pyramidy…
Jinak o Egyptu a Tunisku už tu někdo psal, víc není třeba. Itálie v zimě na koupání není, ani na jihu. Španělsko- možná snad Kanáry, ale spíš pro otužilce nebo bazén. Teplo tam ale je. My Tenerife i Gran Canaria v zimě procestovali a užili jsme si to, bylo cca 24-26st. C, ale nejeli jsme se tam primárně koupat. Levné to ale není.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Proč jsem te pobavila? Určitě je takových hotelu spousta a v zimě třeba nebudou tak drahy. Vždyť i krásný fotky by z toho byli
- Citovat
- Upravit
Španělsko se v zimě nevykoupes. Reálně konec října Řecko, Turecko, Španělsko ano. Leden tak Kanary, ale furt to je ocean a přes 20 st se nedostanes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím tě, vždyť ty pyramidy jsou v poušti daleko od moře. V lednu a únoru jedině do Karibiku nebo někam do Austrálie, aby bylo teplo.
Příspěvek upraven 09.08.24 v 22:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To asi nedohlidnes od moře k pyramidam. Koukni aspoň do mapy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jakože z plážového hotelu uvidíš pyramidy, tak to fakt neuvidíš
a ani se tam v lednu nevykoupeš
buď listopad- to ještě jde - ale je ve 4 odpo. už skoro tma, nebo pak duben, to už je OK
jinak Egypt a Tunis je fakt nejlevnější i na all-in, ale ber 5hvězd, jinak to prosedíš na wc…
a ty pyramidy fakt pobavily ![]()
tam se jede pár hodin busem a že by to bylo příjemné se říct nedá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Egypt je ok celou zimu, Marsa Alam rozhodně, akorát se brzy stmívá. Zvaž Turecko, třeba v březnu. V únoru to je ještě trochu brzo. Kanáry jsou celoroční, ale může tam být chladný vítr a nikdy tam není úplné horko. Taky Malta je hodně zajímavá i přes zimní sezónu.
Jestli ale chcete pláž, moře a maximální služby za nejlepší cenu, tak asi fakt ten Egypt nebo Turecko.
A nebo pohledat letenky a s batuzkem někam do Asie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný večer, tak a je to tu, léto, čas dovolených u moře. A my letos zase nic. Šetřili jsme na ni, ale měli jsme nečekané výdaje za spotřebiče
mate tipy nějaké? Na Dubaj a Omán nemáme. Láká nás ten Egypt a mít za zády z pláže výhled na pyramidy někde takhle, zni to lákavě. A co more? Je teple? V Tunisku je Středozemní, takže asi nebude moc teplé v zimě, ale v Egyptě by mohlo byt, když jsem koukala na předpověď a neklesá to pod 20stupnu. Nebo ještě me napadlo jet dolu do Itálie autem. Tam by to taky mohlo byt dobre na počasí v zimě. Nebo už me nic nenapadá. Možná Španělsko? Ale to je autem už moc daleko a drahé. Při nejhorším bych vařila. Ale v Egyptě a Tunisku nabízí all inexcklusiv jídlo, takže o jídlo postaráno……. Nějaké rady? Nemáme moc na rozhazování, ale chceme mít kvalitní dovcu a užit si to
Chci se tedy zeptat kam na dovolenou v zimě v lednu nebo únoru? To na jednu stranu dobrý nápad vypadnout v zimě do teplých krajin. Na internetu jsem se dočetla že například na Djerbe nebo Egyptě je v lednu kolem 20 stupňů. Je to pravda? Nebo jsem přemýšlela nad Krétu. Něco levného. Žádné Maledivy dámy
Pačko
Příspěvek upraven 10.08.24 v 12:15