Otevření pánského kadeřnictví

2
8.8.24 10:32

Otevření pánského kadeřnictví

Ahoj dámy, je tu někdo kdo si také otevřel po letech v zaměstnání vlastní salon? Pánské mě baví víc. Neotevírám klasický barber aby tam chlapy nechali stovky korun za střih a drink. Myslím si že takové služby jsou vhodné třeba do Prahy.
Máte nějaké tipy co jste třeba za začátku dělali špatně/zbytečně? Myslím třeba ohledně vybavení, výběru kosmetiky, ceník, nabídky služeb atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16971
8.8.24 10:44
@Linda1991 píše: Více

Ahoj,

bydlím v krajském městě, kde na každém rohu jsou služby (kadeřnictví, kosmetika, masáže). Kamarádka dva roky zpět otevírala pánské holičství, začátku trošku drsnější, kdy ji dotovali rodiče (nájem v kadeřnictví vysoký + nájem bytu). Udělala si Barber kurz kvůli střihu a aby se naučila novinky, přeci jen ze školy je skoro 15let.
A už rok má stálou klientelu, z ulice nebere, má naprosto plno, už jsem viděla že svítila i v sobotu. Můj muž tam chodí na základní střih (žádné vyholování ornamentů, nebo zastřihávání vousů, prostě jen vyholit boty a nahoře přistřihnout) a stojí to 450kč, nechává ji pětikilo. Je dražší, ale opravdu stříhá precizně. Byly kadeřnice, které muže vzaly strojkem jak malého kluka prakticky na jednu délku a tvářily se, že hotovo. To se přiznám, že nesnáším. Takže tady raději připlatíme, ale fakt krásný střih bez zubů. :palec: Muž si pak doma k tomu přistřihne vousy (na ty si nenechá sáhnout) a zase je to fešák od kterého musím odhánět ženský :mrgreen:

Takže základ je fakt si dát záležet na střihu, mít otevíračku odpoledne (taky jsme měli doporučení na holičku, ale ta měla otevíračku do 15hod, což je uplně mimo, chlap se chce po práci osprchovat, umýt si hlavu, navonet se a pak jít - tedy alespon můj muž to tak má :P ).

Přeji at se daří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko