Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mate nekdo zkušenost? Slyšela jseM o tzv.
Salzburger seeland oblasti, mnoho jezer, zabavni park atd, jezero Mondsee ma v létě prý 27stupnu. Chtěli jsme původně s malou, 2 a třičtvrtě roku, jet na Lago di Garda, ale toto je od nas o 400 bliz, voda teplejší, prostředí asi také nádherné, ale neznám nikoho s osobní zkušeností, nenajde se někdo? ![]()
Nadpus měl znít u rakouských alpských jezer, nějak mi to useklo ![]()
Vsechny rakouske jezera jsou paradni, super priroda a hory kolem, Mondsee je opravdu teple, me nejteplejsi prislo Woerthersee(to o je prehlasovane). Ja v Rakousku bydlela, takze vzdy treba jedno az dvoudenni vylety, takze ubytovani moc neporadim, ale vzdy na delsi dobu jsem si nasla na pronajem prazdninovy byt.
@Taminka děkuju moc za reakci
takže myslíš, že oblast kolem je vhodná i pro koupání a vubec vše ostatní s tou naší malou cacorkou?
@ekarolis píše:
@Taminka děkuju moc za reakcitakže myslíš, že oblast kolem je vhodná i pro koupání a vubec vše ostatní s tou naší malou cacorkou?
rozhodne!! Jezera maji plaze, takze se tam dobre dostava.
Tak to je bezva, myslim, že to pro ní letos bude lepší volba nez moře
Ještě by byl fajn nějaký tip, kdyby někdo měl přímo na ubytování ![]()
Jo, taková dovolená by mě taky lákala. Tady je jeden tip , ale nevím, jak je to s polohou/vzdáleností. Osobně mám zkušenosti s Itálií (okolí Milána, právě Lago di Garda) a až na dlouhou cestu, vše super.
@Lotuska my právě cestovali satim s malou jen po ČR, tak chceme něco takového, aby si to užila hlavně ona
My jedeme letos na 14 dní do Rakouska, o prázdninách. Pro nás ideál, my nemusíme moc povalování se někde u vody, takže turistika v horách, zdravý vzduch, termály, výlet do Salzburgu a přitom to máme jen několik málo hodin jízdy autem ![]()