Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj
letely jste nekam na dovcu jako tehotne? chceme letet v breznu nekam dal, kde bude teplo, pritel ma letenky zdarma, takze hotel na vlastni pest, all inclusive moc nehrozi, chceme nekam za teplem, kde neni nutne ockovani, ale ne moc dlouhy let at se to nezkomplikuje. Kvuli vizum jsme vypustili USA a pod, zatim resime kanary, egypt, turecko..napada vas neco dalsiho, kde by to zaroven bylo bezpecne?
nic dalsiho me nenapada, ale z vlastni zkusenosti pro tehotnou doporucuju spis ty kanary - neni tam takovy vedro, je tam stabilni politicka situace a hlavne ti tam pravdepodobne nehrozi prujmy nebo tak..
Já byla letecky na dovolené v 19tt a 20tt.V pohodě,užila jsem si to,cestovali jsme po památkách,akorát jsem se neslunila na přímém slunci.Z těch destinací bych si vybrala Kanáry.K „arabům“ bych se asi přece jen bála,že kdyby nedejbože něco a musela bych do nemocnice…Brrrr
Ja byla na dovolene v 10tt v Tunisku.Zajezd se kupoval mnohem driv, nez jsem prisla na to, ze jsem tehotna.Zadny problem nebyl, klidne bych se nebala Arabskych krajin, jen se musi zvolit kvalitni ubytovani.
my byli v 16 tt v egyptě.. jo jo riskli jsme to, a naštěstí nás ani jednoho faraonova kletba nepostihla, takže jsme si to užili jak se patří
oni radi .. nepit led, nejist zeleninu syrovou atp.. ale narazili jsme tam na hotelovou zamestnankyni češku a ta nas ujistila, že ani led, ani zeleninu nedelaji z vody ale z balene vody, takže od 4. dne jsem to normalně začala poživat a uplně vpohodě.. ale holt hotel pětihvězda.. nevim jak je to u hvězd min