Dovolená v Čechách, zn. levně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
90
22.6.14 19:36

Dovolená v Čechách, zn. levně

Mamky prosím o rady :-) Chtěli by jsme v létě na dovču někde v Čechách, nejlépe do chatky, chalupy. Nemáme mnoho požadavků, jen aby bylo koupání a aby byla cena nízká… Klidně nějaký kemp, a je nás sedm. Byli jste někde, kde se Vám opravdu líbilo? Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.6.14 19:37

@Hani84 teď jedu do fajné chaty, co je zabraná na rok dopředu. Krásné místo v orlických horách, chata má kapacitu 8 lidí plus možno přistýlky :think: ale taková místa se fakt objednávají předem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
22.6.14 19:43

Jé, kam jedete? Já jsem z podhůří Orlických hor…:-) Nám by právě vyhovoval kemp, kvůli koupání pro děti… Tak jsem myslela jestli někdo nějaký doporučí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.6.14 19:52

@Hani84 k dobrušce :mrgreen: letos máme pro sebe celou velkou chatu. :mrgreen: se všim všudy, je to 4+1 s veškerým zařízením, krásných 3900,– na týden. Ale objednávali jsme v prosinci, a to už byly poslední 2 volné termíny. Co se týče kempů u vody - mrkla bych v okolí seče, mácháče :think: ale třeba na tom mácháči je celkem blázinec a ceny taky nic moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.6.14 20:24

@Hani84 http://www.chatyzvule.cz/
http://www.zvule.cz/…bytovani.htm . Jinak neznám kemp, kde by nebyly chatky. Mrkni na www.dokempu.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
22.6.14 20:43

@Hani84 Tak my jsme byli minulý týden v Lipně nad Vltavou a určitě doporučuju. Ideální pro děti, spousta dětských hřišť, koupání v přehradě nebo v krytém bazénu, zrovna probíhá výstava lega, takže kdyby třeba nebylo hezky, dá se zajít tam. I kempy tam jsou, ale my jsme teda byli ubytovaní v hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
22.6.14 20:51

My jsme loni byli v kempu Babylon u Domažlic. Ve stanech i chatičkách. Krásné koupaliště a zadarmo, kemp malý a rodinný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.6.14 20:54

@Hani84 Zkus si vygooglit kempy na okrese Jindřichův Hradec. Jako bonus máš borůvky, pohraniční bunkry (pro vás asi nic nového), ale hlavně úzkokolejku a spoustu rybníků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.6.14 21:00

@Hani84 Zkus mrknout tady. Nečekej ale nic „baby friendly“, naopak na malé děti je potřeba dávat pozor, přímo přes kemp vede ta železnička. No ale okolí stojí fakt za to - a hraniční přechod do Rakouska fakt za rohem. A v nedalekém Litschau na rakouské straně je další taková úzkorozchodná železnička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.6.14 21:06

@Jura007 To co jsem dávala odkaz je kousek od toho tvého. Jezdíme tam každý rok a ještě jsme možnosti výletů nevyčerpali :palec: škoda jen, že ten parní vlak je celkem dost drahý, ale vidět Cimrmanův pomník aspoň jednou stojí za to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.6.14 06:55

@Hani84 já jsem juzek.. zkus mrknout na kemp Dolce - u Turnova. Tedy v termínu mimo jakýkoliv festival (to je tam natřískáno).. ovšem kemp je super, vybereš si z více druhů ubytování, je tam voda, hřiště pro děti atd.. a je to tam super.. :zed: každý rok tam jezdím a tohle mi nenapadlo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
23.6.14 09:38

Ahoj, jestli mohu doporučit kemp, tak určitě Vranovskou pláž . Je tam krásně. Jeden rok vyhráli i nej kemp. Je tam krásné koupání, spoustu vyžití a památek v okolí, ubytování taky fajn a mají i animační programy pro děti. My bydlíme kousek od Vranova, ale i přesto tam jezdíme každý rok a vždy je dcera nadšená. :-)
Blízko je i kemp Bítov, ale tam už jsem dlouho nebyla a tak moc neporadím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
16.2.20 21:26

Obnovuji diskusi :wink: Máte nějaké osvědčené typy na pěkné, ale ne nijak předražené ubytování pro rodinu s dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
16.2.20 21:57

@jun nepisete jestli vam postaci kemp, chaticky, hotel, penzion, s jidlem nebo bez, nebo s vlastnim varenim, jestli chcete valecku nebo aktivitu, na horach, u vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
17.2.20 10:24

@Peggy54 vzhledem k fin. limitu (max 500,– za osobu - 2 dospělí a 2 děti) budeme rádi za jakýkoliv nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí