Dovolená v ČR ještě teď

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1799
9.6.22 18:24

Dovolená v Čr ještě teď

Ahoj, pokusím se rychle, pro ty, co mě neznají :-)

Dg. panická porucha, agorafobie, soc, fobie, deprese se sui sklony, anorexie, něco jako chr. únavový syndrom, zničený zž., trakt od A do Z…

Od doby, co začala válka a došlo mi ještě, že se odsud z paneláku asi neodstěhuju, se mi zhoršit stav, pak já blbec pořád četla vše o Ukrajině, protože musím vše vědět, všechny nechutnosti až po znásilňování dětí, až jsem se jeden den cítila, že jsem naslhroucení - nemylsím nějaké denní, ale takové to, když vysadíš prášky a nemůžeš x měsíců z bytu atd., ale já prášky brala, okamžitě jsem se snažila někam vypadnout a zadařilo se, Rodinný penzion v Praze, blízko jedné osoby.

Těšila jsem se, že si odpočinu i teď, a že to ptřebuju! Ale paní neví a různé výmluvy, mám volat za 14 dní…

Takže otázka kam teď? Chtěla bych jet i s tím člověkem, pokud ho ukecám a zaplatím to :mrgreen:

Hotel by byl možný jen, že každý v jiném pokoji, ale to bude vše plné a přijde mi to asi na nic, potřebuju vlastní wc a soukromí na moje problémy, :(

Tak někam do domku, jenže to bude stejný problém, hledat u DDS Tour nebo podobných něco, kde jsou aspoň dvě wc, nejlépe i koupelny a nějaké větší soukromí, jsem strašně vyčerpaná hledat a je mi jasný, že vše bude plný, tak kdybyste měl někdo nějaký tip, kam se vrtnout?
Nejlépe blízko Prahy - kvůli benzínu, ale není to podmínka, třeba střední, jižní čechy atd., něco slušného, ale žádný luxus nepotřebuju.

Jediné podmínky jsou hodně klidu, ticha a soukromí 8)

Prosím poraďte, nevím co vymyslet, sama nikam jet nechci, to nedopadlo nikdy dobře, co se týče nějaké chatky nebo tak.
Děkuji :kytka: :srdce:

P. S. Už dopředu vím, že když tam budu, hlavně s člověkem, budu mít průjmy, tudíž x Endiaronů, postupně hodně zhoršený reflux, vyčerpání, méně fungující Benzáče, tím pádem zhoršení panik, nutnost více spánku… Takže jedině, co pomůže, je navýše Bzd, ale to je holt daň, kterou musím platit, když něco chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3600
9.6.22 19:34

Podívej se na booking, vyber si kam chceš jet a jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
9.6.22 21:35

...

@Arboretka píše:
Podívej se na booking, vyber si kam chceš jet a jeď.

Zkusím, děkuji za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario