Dovolená v Egyptě 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6565
29.5.13 12:27

@Maarlen a kam se přesně c hystáte? Taky jsme měli hotel s aquaparkem a bylo to superi s tou naší čyřletou jsme se tam skvěle vyblbli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
29.5.13 12:29

@rachel55 já se přiznám že mi to přijde divný, že je bezpečnější být v apartmánu a vařit si sama, dělat si saláty, kdy ta zelenina je dle mého hodně riziková, jít nakoupit do nějakého obchůdku, je pravda že ten městský Egypt zase tak moc neznám…pro ně jsme cizinci a navíc nevěřící takže nějakou extra péči člověk když je tam takhle sám asi čekat nemůže, ale třeba se fakt mýlim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.5.13 12:49

Mi ještě nevíme, podle toho jaky bude last minute:-)) Jestli je pravda že v oblasti Makadi, se vyskytují břišní problémy nejmíň to nevím:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
29.5.13 12:56
@Laya píše:
@Maarlen a kam se přesně c hystáte? Taky jsme měli hotel s aquaparkem a bylo to superi s tou naší čyřletou jsme se tam skvěle vyblbli :D

do Hurghady do hotelu Tia Heights Makadi Bay, v Hurghadě jsme byli už v Golden 5 a strašně se nám líbilo, i když recenze spíš negativní, ale my zas tak nároční nejsme, jidlo je všude stejné, hotel byl super, x bazénů, moře pozvolné i korály, takže max. spokojenost, i jsme zkusili Sharm, tam taky krásně, jen do moře přes molo a to pro děti moc není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
29.5.13 13:29

@Maarlen tak v Tie jsme byli poprvé a taky se nám moc líbilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
29.5.13 17:16
@Laya