Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Maarlen a kam se přesně c hystáte? Taky jsme měli hotel s aquaparkem a bylo to superi s tou naší čyřletou jsme se tam skvěle vyblbli ![]()
@rachel55 já se přiznám že mi to přijde divný, že je bezpečnější být v apartmánu a vařit si sama, dělat si saláty, kdy ta zelenina je dle mého hodně riziková, jít nakoupit do nějakého obchůdku, je pravda že ten městský Egypt zase tak moc neznám…pro ně jsme cizinci a navíc nevěřící takže nějakou extra péči člověk když je tam takhle sám asi čekat nemůže, ale třeba se fakt mýlim
Mi ještě nevíme, podle toho jaky bude last minute:-)) Jestli je pravda že v oblasti Makadi, se vyskytují břišní problémy nejmíň to nevím:-/
@Laya píše:
@Maarlen a kam se přesně c hystáte? Taky jsme měli hotel s aquaparkem a bylo to superi s tou naší čyřletou jsme se tam skvěle vyblbli
do Hurghady do hotelu Tia Heights Makadi Bay, v Hurghadě jsme byli už v Golden 5 a strašně se nám líbilo, i když recenze spíš negativní, ale my zas tak nároční nejsme, jidlo je všude stejné, hotel byl super, x bazénů, moře pozvolné i korály, takže max. spokojenost, i jsme zkusili Sharm, tam taky krásně, jen do moře přes molo a to pro děti moc není
@Maarlen tak v Tie jsme byli poprvé a taky se nám moc líbilo ![]()
@Laya píše:
@Maarlen tak v Tie jsme byli poprvé a taky se nám moc líbilo
tak to jsem ráda, už se těšíme