Dovolená v Hajdúszoboszlo

209
10.6.18 23:33

Dovolená v Hajdúszoboszlo

Byl jste někdo na dovolené v Hajdúszoboszlo? Jaké jsou vaše zkušenosti? Zajímá mě hlavně zda je aquapark, pláž a lázně pohromadě. Jak je to daleko od centra, jaké jsou vstupy? Chceme se vypravit s dětmi 8 a 12 let. Díky za info, Kvítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26246
11.6.18 03:30

@kvítko za me prozatim nejlepsi termaly v Madarsku (a ze jsme zkusili asi 5 ruznych mist). Je to strasne daleko, ale dalnice super, zachody ciste, kam se hrabem my.
Hotel dobry, dobre varili (bezkonkurencni rajcatovy salat! Kdyz nebyl, tak jsme vzpominali). Lazne super, hodne bazenu, vnitrnich taky plno. Pro tebe uz neaktualni ale uzasna odpocivaci mistnost pro deti na spani - nikdo tam nechodil, jen my s pribuznyma (my v te dobe bez deti, oni ditko) a zalomili jsme to tam casto s nim :mrgreen:
Aquapark hned vedle, tam jsme byli asi jen dvakrat. Clovek nez obehal to svoje, tak mu to stacilo. Ale s vetsima detma urcite vyuzijes. Centrum primo nevim, tam jsi na frekventovanen miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
11.6.18 04:42

@kvítko Super termaly :palec: Nepises, zda jedete do hotelu anebo mate ubytovani v soukromi. Pokud v soukromi, pak si musite platit vstupy sami, a cely termal je rozdelem do 4 casti.
Domluvis se tam velice dobre polsky. S nemcinou, anglictinou nebo slovenstinou moc nepocitej, pokstina vede ;)
Koupaliste je obrovske, zazemi skvele. Spousta bazenu, spousta mist na lezeni, obrovsjy vyber dobreho jidla. Zachody… no da se to, snazi se je udrzovat ciste. Kdyby ludi nebyli prasata, bylo by to pro uklid snazsi.
Do centra je to kousek, Hajdu neni velke. Termaly jsou sice daleko, ale vede tam dalnice, od sjezdu z dalnice je to par km.

My jsme z Hajdu nadseni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.18 08:24

Hlavně investujte do dražšího hotelu. My si z levnějšího ubytování v Maďarsku, ne konkrétně z Hajdúszoboszlo, již několikrát dovezli různý otravný hmyz (jednou dokonce švába). Oni to ti maďari s hygienou moc nehrotěj. Anonymně, nikdo nemusí vědět, že nám po baráku běhala exotická havěť :D

• Citovat
  • Upravit
209
11.6.18 11:19

LindaPraha a nemáš náchodou nějaký tip na na něco podobného, ale blíž? My zatím nic zarezervovaného nemáme, manžel namítá, že je to daleko. Myslela jsem sehnat nějaké ubytování v soukromí, ale když jsem četla o té čistotě, nevím nevím. Navíc se hotel možná vyplatí i vzhledem k tomu, že vstupy do lázní jsou asi v ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.18 11:27
@kvítko píše:
LindaPraha a nemáš náchodou nějaký tip na na něco podobného, ale blíž? My zatím nic zarezervovaného nemáme, manžel namítá, že je to daleko. Myslela jsem sehnat nějaké ubytování v soukromí, ale když jsem četla o té čistotě, nevím nevím. Navíc se hotel možná vyplatí i vzhledem k tomu, že vstupy do lázní jsou asi v ceně.

Tak my ty zvířátka právě chytili v hotelu ***. Takže já bych soukromníky úplně nezavrhovala, asi budou mít doma čisto. Důležitý je si to tam fakt dobře prohlídnout a koukat na recenze. Ale jak je na záchodě prach, na stropě pavučiny a vybavení jak za komunistů, tak vemte nohy na ramena :D

• Citovat
  • Upravit
26856
11.6.18 12:05

@kvítko Blize mate Sarvar nebo Buk. Oboji OK :palec: Termalni hotely - ubytovani i strava v poradku.
A co Slovinsko? My si vloni moc pochvalovali Moravske Toplice - hotel Ajda. Letos jedeme na samotu do Mala Nedelja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.6.18 15:37

Holky a co Zalakaros?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
11.6.18 21:19

@kvítko jedem v rijnu do Park Innu Zalakaros, takze uvidim. Ted byli pribuzni a pry proste vse nove, pekne. Ale bazenu snad mene nez v Sarvaru, tak jsme zvedava. Kazdopadne Sarvar super, my byli asi 6×, ted chci zkusit novy hotel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí