Dovoliť dcére plavky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.7.23 13:00

Dovoliť dcére plavky

Ahoj.
Cez víkend sme boli s kamoškou a dcéramy v aquaparku. Dcéry sú skoro rovnako staré(pubertiacky 😀) tak sme si urobili jeden deň pri vode. Na tom by nebolo nič zlé len som ostala kúsok prekvapená aké plavky mala dcéra kamošky. Doslova a do písmena 3 nitky zakrývajúce iba to najnutnejšie. Aj som sa jej pýtala ci jej to nevadí aké má plavky tak mi povedala ze keby jej zakázala tak by si ich aj tak zobrala ved aj tak skoro dažďa druhá má tanga plavky Večer mi moja dcéra hovorila ze by aj ona chcela také plavky aby bola pekne opálená. Osobne by som jej také plavky nekúpila možno klasické tanga áno.
Priznávam ze aj ja mam jedne tanga plavky ktoré som mala možno 2× na sebe.
Myslíte si že som staromódna mamka? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pitaya1
10.7.23 13:05

Záleží na věku. Do 15 bych nepovolila. Pak už bych to nechala na I. Jen bych vysvětlila možná tizika s tím spojená a jestli ji nebude vadit, že někteří chlapi budou slintat

• Citovat
  • Upravit
76118
10.7.23 13:07
@Anonymní píše:
Ahoj.
Cez víkend sme boli s kamoškou a dcéramy v aquaparku. Dcéry sú skoro rovnako staré(pubertiacky 😀) tak sme si urobili jeden deň pri vode. Na tom by nebolo nič zlé len som ostala kúsok prekvapená aké plavky mala dcéra kamošky. Doslova a do písmena 3 nitky zakrývajúce iba to najnutnejšie. Aj som sa jej pýtala ci jej to nevadí aké má plavky tak mi povedala ze keby jej zakázala tak by si ich aj tak zobrala ved aj tak skoro dažďa druhá má tanga plavky Večer mi moja dcéra hovorila ze by aj ona chcela také plavky aby bola pekne opálená. Osobne by som jej také plavky nekúpila možno klasické tanga áno.
Myslíte si že som staromódna mamka? :nevim:

tahle diskuse je tady každý rok stejná, připadá mi to jako troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.7.23 13:07
@Anonymní píše:
Ahoj.
Myslíte si že som staromódna mamka? :nevim:

Jsi staromódní. Ale to k nám matkám patří. Ať si vybere plavky, které chce. Mladší dcera mi včera řekla hlášku nabalovací, kterou slyšela moje starší dcera od kluků o víkendu na koupališti. Už jsem fakt taky stará špachtla. Slyšela jsem to prvně. Jiná doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
10.7.23 13:09

Z hygienických důvodů ne, klasická tanga tak v 16, ale tri niti v riti fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
10.7.23 13:12

Tanga nenosím, ale ráda se opaluju nahoře bez. Puberťačky co znám by se styděly si sundat vršek, ale tanga klidně. Myslím, že je to každého věc. Kecáním do oblečení vytvořiš buď komplex nebo vzdor. Ani jedno ti k ničemu nepomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
10.7.23 13:17

Zkusila bych kompromis. Šla s ní vybrat nějaké pěkné plavky třeba brazilky, tam je ten zadek taky už hodně odhalené a vypadají lépe než tanga natož jen šňůrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
10.7.23 13:29

Já bych jí to dovolila, pokud nemá pr.del, jak štýrskej valach.

• Citovat
  • Upravit
2379
10.7.23 13:29
@Barbucha3 píše:
Zkusila bych kompromis. Šla s ní vybrat nějaké pěkné plavky třeba brazilky, tam je ten zadek taky už hodně odhalené a vypadají lépe než tanga natož jen šňůrky.

To ale bereš perspektivou, že těm holkám jde o ukazování zadku, ale ony nemyslí jak ty, to nemají za potřebí, řešit zadek. Jim jde o opálení, takže brazilky jim moc nehelfnou. Já tohle naštěstí řešit nemusela - u nás jsou plavky vyloženě funkční věc, takže řešíme pohodlí, opalování u nás neletí, a i kdyby (to píšu teoreticky, protože při dnešní incidenci rakoviny kůže se cíleně opaluje jen pako) - tak bych spíš doporučila nuda pláž - je tam míň úchylů než na plavečáku a všichni jsou tam na tom stejně, tak mi to přijde tak nějak víc ok. Ale souhlas s kámoškou, že zakazovat nemá smysl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.7.23 13:35

Nezakazovala bych, jen bych ji rekla svuj nazor, ze to pusobi lacine a muze jit rovnou naha :lol: Ale dnes tohle nosi kazda druha, i ta, co na to vubec nema figuru, jak jsem si vsimla…takze pokud se ji to libi, stejne to nosit bude. Ale jsem taky staromodni, z baraku, bych v tomhle nevylezla :D A presne, jak tu bylo psano, pokud se nekdo chce opalit, at chodi na nuda plaz.

• Citovat
  • Upravit
1086
10.7.23 13:48

I když se to ne každému líbí, myslím si, že ani ta nejodvážnější tanga nejsou jako sportovní oblečení nic neslušného nebo nevhodného. Daleko horší by bylo, kdyby dcera chtěla tetování nebo piercingy, což je agresivní a nevratný zákrok, kterého by později mohla litovat. Naproti tomu maličká stringtanga si může převlékat kdykoli chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.7.23 14:17
@smile_xxx píše:
Co to bylo za hláška? :D

Jestli není náhodou sladkokyselá omáčka, že by do ní strčil hranolku 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
10.7.23 14:31

Já bych chtěla, aby alespoň se mnou měla normální plavky. Tohle nepodporuju. Jo, možná doma na balkoně nebo na zahradě, kam nikdo další nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
10.7.23 14:46
@Kelsey píše:
Jestli není náhodou sladkokyselá omáčka, že by do ní strčil hranolku 🙈.

Ježiš :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková