Dovolite psovi olizovat dite?

1671
20.4.16 12:11

Dovolite psovi olizovat dite?

Ahojky maminky co mate doma pejsky nechate dite olizovat? Mame psa s holkou se milujou a neresim to, okoli s tim ma evidentne problem.Jak to mate u Vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10425
20.4.16 12:12

Mimino se narodi v cervenci a rozhodne nemam v planu branit psovi v olizovani - vseho s mirou samozrejme, ale pusu na dobre rano nebo pri hre fakt resit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
20.4.16 12:12

No fuj :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16047
20.4.16 12:13

Okolí mi může políbit (!) ;) Není to jejich věc, takže ať si hrabou na svém písku a neštvou se do něčeho, po čem jim je kulové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
20.4.16 12:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.4.16 12:14
@sakota píše:
Mimino se narodi v cervenci a rozhodne nemam v planu branit psovi v olizovani - vseho s mirou samozrejme, ale pusu na dobre rano nebo pri hre fakt resit nebudu.

ja mam psy rada, ale vazne - novorozence nechas oliznout psem, ktery olizuje venku kde co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405

Proč mají problém?? Pokud to není nějaký cizí neznámý čoklík z ulice, tak v tom nevidím problém.
Máme doma 5měsíční a velkého venkovního psa a hrozně se jí líbí, když jí pesan olizuje líčko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
@Šmoulice píše:
Okolí mi může políbit (!) ;) Není to jejich věc, takže ať si hrabou na svém písku a neštvou se do něčeho, po čem jim je kulové ;)

Jo tak to beru jeto jen tema na odlehceni zadna velka diskuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21940

Nejake jedno oliznuti bych neresila, pokud bych ale videla, jak pes dite olizuje, zasahla bych.Psy miluju, ale toto nesnasim.Kdyz vidim, jak nekdo nastavi pusu a necha si psem olizovat usta, je mi na zvraceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
20.4.16 12:15

@Ali-Ali Jo. Dite dost zahy zacne olizovat taky kde co. Nerikam, ze necham psa aby lizal dite furt, ale ano, necham novorozence oliznout psem. Asi ne oblicej treba, ale ruku klidne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283

V žádném případě…přijde mi to nechutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
@Leňule97 píše:
Proč mají problém?? Pokud to není nějaký cizí neznámý čoklík z ulice, tak v tom nevidím problém.
Máme doma 5měsíční a velkého venkovního psa a hrozně se jí líbí, když jí pesan olizuje líčko :P

Jo nase holka ji jeste otevre pusu…Kdyz uz jeto dost okriknu ji, ale oni jsou spolu furt moc to neresim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
20.4.16 12:18

Prijde mi to nechutny; pes si olize posranej zadek a pak olize diteti oblicej :poblion: ; ale proti gustu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.4.16 12:19
@Lucie66 píše:
Jo tak to beru jeto jen tema na odlehceni zadna velka diskuze ;)

Tak to doufej, že lauraka už se dnes angažuje v jiné diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9182
20.4.16 12:19
@Eemii píše:
Nejake jedno oliznuti bych neresila, pokud bych ale videla, jak pes dite olizuje, zasahla bych.Psy miluju, ale toto nesnasim.Kdyz vidim, jak nekdo nastavi pusu a necha si psem olizovat usta, je mi na zvraceni.

Tak nějak…Pak by měli řešit odčervení dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný