Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky maminky co mate doma pejsky nechate dite olizovat? Mame psa s holkou se milujou a neresim to, okoli s tim ma evidentne problem.Jak to mate u Vas?
Mimino se narodi v cervenci a rozhodne nemam v planu branit psovi v olizovani - vseho s mirou samozrejme, ale pusu na dobre rano nebo pri hre fakt resit nebudu.
Okolí mi může políbit (!)
Není to jejich věc, takže ať si hrabou na svém písku a neštvou se do něčeho, po čem jim je kulové ![]()
@sakota píše:
Mimino se narodi v cervenci a rozhodne nemam v planu branit psovi v olizovani - vseho s mirou samozrejme, ale pusu na dobre rano nebo pri hre fakt resit nebudu.
ja mam psy rada, ale vazne - novorozence nechas oliznout psem, ktery olizuje venku kde co?
Proč mají problém?? Pokud to není nějaký cizí neznámý čoklík z ulice, tak v tom nevidím problém.
Máme doma 5měsíční a velkého venkovního psa a hrozně se jí líbí, když jí pesan olizuje líčko ![]()
@Šmoulice píše:
Okolí mi může políbit (!)Není to jejich věc, takže ať si hrabou na svém písku a neštvou se do něčeho, po čem jim je kulové
Jo tak to beru jeto jen tema na odlehceni zadna velka diskuze ![]()
Nejake jedno oliznuti bych neresila, pokud bych ale videla, jak pes dite olizuje, zasahla bych.Psy miluju, ale toto nesnasim.Kdyz vidim, jak nekdo nastavi pusu a necha si psem olizovat usta, je mi na zvraceni.
@Ali-Ali Jo. Dite dost zahy zacne olizovat taky kde co. Nerikam, ze necham psa aby lizal dite furt, ale ano, necham novorozence oliznout psem. Asi ne oblicej treba, ale ruku klidne.
@Leňule97 píše:
Proč mají problém?? Pokud to není nějaký cizí neznámý čoklík z ulice, tak v tom nevidím problém.
Máme doma 5měsíční a velkého venkovního psa a hrozně se jí líbí, když jí pesan olizuje líčko
Jo nase holka ji jeste otevre pusu…Kdyz uz jeto dost okriknu ji, ale oni jsou spolu furt moc to neresim
Prijde mi to nechutny; pes si olize posranej zadek a pak olize diteti oblicej
; ale proti gustu
.
@Lucie66 píše:
Jo tak to beru jeto jen tema na odlehceni zadna velka diskuze
Tak to doufej, že lauraka už se dnes angažuje v jiné diskuzi ![]()
@Eemii píše:
Nejake jedno oliznuti bych neresila, pokud bych ale videla, jak pes dite olizuje, zasahla bych.Psy miluju, ale toto nesnasim.Kdyz vidim, jak nekdo nastavi pusu a necha si psem olizovat usta, je mi na zvraceni.
Tak nějak…Pak by měli řešit odčervení dětí…