Pejsek ano či ne ?

Anonimka5621
14.4.16 08:29

Pejsek ano ci ne ?

Dobry den, premyslim o porizeni maleho pejsanka… Malemu je rok a pejsky desne miluje… Ale jsem tehotna a vsichni me od toho odrazuji kvuli druhemu mimcu… Co myslite vy? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3030
14.4.16 08:32

Přečti si diskusi: odstranění domácího mazlíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.16 08:39

@Anonimka5621 že se mazlík nepořizuje pro dítě, ale pro dospělé - nemáš utříděné myšlenky, váháš už teď, nepořizuj. Pes není hračka, je to závazek na minimálně 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimka5621
14.4.16 08:43

@martina.se ja vim ze je to zavazek na x let :)… Pejska chci uz delsi dobu a ne jenom kvuli malemu ale i kvuli sobe a chci fakt malinkou rasu coz je civava a tak :) premyslim jen protoze cekam druhe… Kdybych nebyla tehotna tak uz pejska doma mam bez vahani…

• Citovat
  • Upravit
72725
14.4.16 08:49
@Anonimka5621 píše:
@martina.se ja vim ze je to zavazek na x let :)… Pejska chci uz delsi dobu a ne jenom kvuli malemu ale i kvuli sobe a chci fakt malinkou rasu coz je civava a tak :) premyslim jen protoze cekam druhe… Kdybych nebyla tehotna tak uz pejska doma mam bez vahani…

budeš o něj mít postaráno i v době, kdy budeš chodit do práce atd? :think: já bych do toho nešla, není čas a prostor se věnovat 2 dětem plus psovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
14.4.16 08:50

Já bych bez našeho psa nedala ani ránu, máme větší plemeno a všichni mě teď zrazovali, ať ho dám pryč, co když alergie apod… Ale po tom, čím jsme si prošli a jak moc mi pomohlo, když cítil, že jsem na dně a on se ke mě schoulil mu to nikdy nezapomenu.. Vím, jak těžké bude ten čas skloubit i s pesanem, ale pro nás je právě jak naše dítě, takže ja bych ho nedala a udělám vše pro to, aby byl takhle moc šťastný i dál, děti miluje, bříško hezky hlídá a věřím že to zvládneme… :-P Každopádně pokud si nejsi jistá, tak nepořizuj, ne teď. Pokud nevíš, jak to budeš zvládat, tak je jedno, jak je ten psík velký, stále potřebuje stejnou péči jako venčení, procházky a hry..

• Citovat
  • Upravit
1703
14.4.16 08:55

Být na tvém místě, asi bych do toho nešla. Budeš mít docela malý věk. rozdíl mezi dětmi, na psa bude málo času. Už jsi někdy nějakého měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimka5621
14.4.16 08:55

Tam o cas nejde :) to bych zvladala a navic mame barak se zahradkou takze i dost prostoru na behani by mel… Me jde spis o to ze se bojim aby druhe ditko treba nemelo alergii nebo tak :/

• Citovat
  • Upravit
Anonimka5621
14.4.16 08:58

@bubulina ano pejska uz jsem mela :)

• Citovat
  • Upravit
1607
14.4.16 09:02

@Anonimka5621 To ale nikdy předem nevíš. Pokud se obáváš alergie, podívej se po nelínajících plemenech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimka5621
14.4.16 09:05

@martina.se vzhledem k tomu ze si chlap nepteje abych pracovala si myslim ze toho casu bude dost :) @demian dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
1703
14.4.16 09:05

Tak když už máš zkušenosti se psem, tak si to umíš líp představit. Ale stejně bych asi počkala min. rok. Znám několik čivav a z malých dětí nejsou zrovna odvázané. Mně přijdou pořád ze všeho vystresované a děti jsou na ně hrr, můžou jim ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.16 09:08
@Anonimka5621 píše:
@martina.se vzhledem k tomu ze si chlap nepteje abych pracovala si myslim ze toho casu bude dost :) @demian dekuji :)
:mrgreen: jo, tak to je potom jiná :mrgreen: tak počkej, až se mrně narodí a trochu se sehrajete :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimka5621
14.4.16 09:10

Asi pockam aspon do porodu :)

• Citovat
  • Upravit
72725
14.4.16 09:10
@Anonimka5621 píše:
Tam o cas nejde :) to bych zvladala a navic mame barak se zahradkou takze i dost prostoru na behani by mel… Me jde spis o to ze se bojim aby druhe ditko treba nemelo alergii nebo tak :/

hele, to se stejně neprojeví hned atd.. a navíc se říká, že když v tom dítě vyrůstá, je lepší, než když pořídíš zvíře později.. my máme tedy morčata, ale musím malého pořád hlídat - strká k nim prsty, kdyby byl s nima sám, určitě jim samou láskou ublíží (nemá samože cit).. s tím psem to bude podobné - až dítě pobere rozum a začne mít cit, pak zvíře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný