Dovoz z Číny, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No tak nektery prodejci maji postovne zdarma, to by ti hlavne mel rict ten dodavatel. Cina je dost rozsahlej pojem. Taky bys mela pocitat s clem a dph.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně záleží na dodavateli druhu dopravy a ceně kvůli clu a DPH.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My nakupujeme z Ciny, Honkongu…ale prave kvuli clu to bud rozepisem po rodine a nebo nakupujem postupne…vetsina u kterych nakupujem ma postovne zdarma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem a asi bys mě neposlala stránku kde je poštovné zdarma že? já se dívala na dvě stránky a v obou případech se musim zaregistrovat abych zjistila kolik mě to bude stát a zase se nechcu registrovat na milionech stránkách.. Jsem si přečetla že pod 150euro se clo neplatí, je to tak? a musim mít i založený účet na PayPal? nebo stačí když peníze odešlu přes klasické internetové bankovnictví?
- Citovat
- Upravit
On to vsechno obstarava pritel, takze ja mu reknu po potrebujem, co by se mi libilo a on to pohleda…nemame jednu, dve stranky, ale fakt prosmejdi cely internet a srovnava nejlevnejsi, treba objedna i 10 veci u 10 lidi..chapu, ze se vam nechce, me taky ne, proto to dela pritel
zkusim se ho zeptat na nejake stranky..ale vetsinou chupuje na zahranicnich serverech jako je aukro, MMB apod
a jinak vse plati pres PayPal, je to opravdu nejrychlejsi a nejjednodussi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem taky tak šmejdim právě. Zkusím se zaregistrovat tam kde sem to našla nejlevněji a uvidim
I tak díky
- Citovat
- Upravit
Clo: limit je 22 eur včetně poštovného: a doplácí se clo a dph.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem píše:
On to vsechno obstarava pritel, takze ja mu reknu po potrebujem, co by se mi libilo a on to pohleda…nemame jednu, dve stranky, ale fakt prosmejdi cely internet a srovnava nejlevnejsi, treba objedna i 10 veci u 10 lidi..chapu, ze se vam nechce, me taky ne, proto to dela pritelzkusim se ho zeptat na nejake stranky..ale vetsinou chupuje na zahranicnich serverech jako je aukro, MMB apod
a jinak vse plati pres PayPal, je to opravdu nejrychlejsi a nejjednodussi
já to dělám také tak, ale inspirace se vždycky hodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenosti s nákupem přímo z číny? Přes internet.. Vyhlídla jsem si jeden obchod s oblečením a chtěla bych si nakoupit víc kousků, tudíš by to vyšlo třeba i na 5kg. A zajímá mě kolik se platí poštovný. Aby mě to nestálo víc než to oblečení dohromady.
koukej kde je poštovné zdarma
(free shiping)taky se někdy vyplatí koupit po částech, ne hodně věcí na jednou, bývá to tu max do týdne, takže dobrý, nakupujem hodně. Co se týče cla, tak většinou se neplatí žádné, protože oni uvedou nižší cenu zboží ![]()
- Citovat
- Upravit
Jestli nezapomenu, tak se poptat pritele az prijde z nocni
jinak s tou cenou, ano je to do 22 eur nobe dollaru, ted nevim
ale my castokrat tuto castku prekracujeme, takze pritel pise prosbu, jestli by nenapsali na obalku nizsi cenu, zatim nam vzdy vyhoveli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojik, ja nakupuju prez www.ebay.at a tam maji i nektere veci z Ciny… Vetsinou to tam maji napsany, kolik stoji postovny a jak dlouho cca. to bylo vetsinou 2 tydny.. Ja byla do ted vzdycky spokojena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenosti s nákupem přímo z číny? Přes internet.. Vyhlídla jsem si jeden obchod s oblečením a chtěla bych si nakoupit víc kousků, tudíš by to vyšlo třeba i na 5kg. A zajímá mě kolik se platí poštovný. Aby mě to nestálo víc než to oblečení dohromady.