Oblečení pro mimimko - kde kupujete?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečení pro mimimko
Ahoj holky, nakupujete někdy oblečení pro mimčo přes net? A popř. na jaké webové stránce?
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Cauky, ja spis vyuzila aukro apod…a pokud shanis nejake levne tak super stranka je www.detsky-svet.com je to anglicky second hand ale obleceni je pekne opravdu, objednavala jsem odtud, prislo i obleceni nove s cedulkou jeste…sak mrkni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem spokojená s aukrem, kde se dám sehnat balík věcí za pár korun. Občas jsem nakoupila i na http://www.satnicek.cz/ , oblečení mívají v perfektním stavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednávám na www.prodite.com je to obchod kamarádky, takže když potřebuju, zboží mi ukáže předem a je fakt kvalitní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupuju na MMB a zatím jen dobré zkušenosti a už jsem toho koupila moooooc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ráda nakupuju na www.lindex.cz , stránky udělali už i do češtiny a teď je doprava zdarma, tuším do 9.12.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nakupuju hodně přes MMB ( www.mimibazar.cz ), dá se tam sehnat nové i použité zboží, přečteš si hodnocení inzerentů, mají i své i-netové obchody…
zatím nemám za 4 roky žádnou osobní negativní zkušenost… začala jsem tam teď prodávat věci po dětech a docela to jde ![]()
Příspěvek upraven 25.11.12 v 20:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jako kvalitní značku oblečení určitě považuju Next, HM a Topolino. ty jejich hadříky se praním prakticky nehnou, mají kvalitní látku. ale jsou halt dražší.
ty levný toho prostě tolik nevydrží a mnohdy jsou z tý „umělohmotný“ bavlny, co nesaje pot. teď jsem třeba koupila zateplený kalhoty jakože do školky za 180,–, a i když šus´ták je opravdu pevný, uvnitř ten fleece je ten umělohmotnej a Vojta se mi v nich paří. takže jsem blbá a měla jsem mu radši přidat ještě polovinu peněz a koupit mu pořádný… njn, poučení pro příště.
Příspěvek upraven 25.11.12 v 20:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výbavičku jsem pořídila na MMB. Něco nové, něco použité. Když jsem kupovala více věciček u stejného prodejce, rozpočítané poštovné nevyšlo draho. Líbí se mi i systém hodnocení. Žádný prodejce nestojí o negativní hodnocení. Když jsem nebyla spokojená, vždy jsem dostala zpět peníze i za oboje poštovné (vzpomínám si na 2 případy za 8 let
)
V současné době vyprazdňuji skříně po mladším prckovi, také prostřednictvím MMB.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@obrazek Tak k tomu se přidávám. Kupuju použité, ale tyto značky. Stejně „draho“ bych koupila nové třeba v Maximu, ale ta kvalita se nedá srovnat. Takže nakupuju značkové a použité ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Již zmiňované aukro…a nebo jsem kupovala tady http://www.laclik.cz/…ts/index.php
- Citovat
- Upravit
Poprvé jsem mimču nakupovala na www.kojenecke-obleceni.eu a vždycky mi dorazily věci strašně rychle, takže jsem se tam i ráda vracela. Když nakupuješ přes net, tak si možna dej pozor na rozměry oblečení. Každý výrobce je totiž šije trošku jinak ikdyž velikost je stejná. Vždycky jsem se dopředu ptala kolik co měří a pokaždé mi ochotně vše proměřili. Dneska jsem tam dokonce nakupovala, prtže maj dopravu zadarmo od 300, což je pro nás úplná paráda. V jíných eshopech co jsem se ptala na rozměry, tak mi nebyli schopni hned dát odpověď, protože na skladě to oblečení většinou neměli. Co se kamenných obchodů týče, tak jsem někdy koupila i něco v Tescu, ale tam koupíš jenom oblečení. Ale takovou odsávačku hlenů do nosíku, podložku, fusák atd. tak jsem kupovala v tom eshopu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit