Háčkované míče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50725
21.11.12 10:02

Háčkované míče

V jednom Bydlení je hra (čas 19:10) jsem viděla háčkované balony - fotbalový a basketbalový. Fotbalový je mi jasný, našla jsem i několik návodů, ale nevím, jak na ten basketbalový, anžto jsem začátečník :lol: Dalo by se to háčkovat třeba jako čepička (ty už jsem dvě zvládla :lol: ) a pak nějak ubírat? Nebo nějak jinak? Vím, že by se to dalo dělat i jako ten fotbalový jednou barvou, ale jestli by se to pak nebilo s těma čárama :think: A ty čáry asi vyšít, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
21.11.12 10:13

Dělala bych ho jako čepičku, jen možná trochu méně přidávat, aby to nedělalo až tak placku jako spíš polokouli…
A zapsala bych si to přidávání a pak ve stejném poměru zas ubírala :D
Uprostřed by bylo asi pár rovných řad… to bude chtít vyzkoušt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.12 10:18

Díky, tak to asi takto nějak vyzkouším. Což mě trochu děsí, páč háčkuju pomalu a pak je mi děsně líto to párat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.11.12 10:47

Uplně nejlepší mi přijde pok jsi začátečnice a nemáš to v oku. Prostě obháčkovat nějaký míč. Určitě nějaký dětský doma máte. A podle toho poznáš jestli ještě nějaké oka přidávat a pak kde opět začít zase ubírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.12 10:59

@cherubínek jakože si to k němu průběžně přikládat (resp. do toho míč vkládat), abych zjistila, jestli to pasuje? Na mě se musí polopatě :mrgreen: Jinak dobrý nápad, to mě vůbec nenapadlo - furt jsem jenom přemýšlela, jak zjistím, že už mám ubírat, aby to nebylo šišaté :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.11.12 11:16

@Angua jojo, přesně tak. Pochopila jsi to správně :palec:
ono to opravdu pomůže poznat kdy ještě přidávat oka a kdy pak už začít ubírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.12 11:27

Jj, to věřím, dík moc za tip :palec: Fakt mě to nanapadlo, asi už mi definitivně atrofoval mozek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.11.12 11:45

@Angua vůbec nemáš zač :kytka: a ať se ti mičuda povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.12 11:49

@cherubínek díky :D Pak se pochlubím, pokud to dobře dopadne. Ale hned tak to nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.11.12 12:10

Ahoj tak me prijde asi nejlehci udelat dve stejne,,cepicky,, ktere si budes pri postupu prikladat na ten balon a uprostred das nekolik rovnych rad. A pak ty dve stejne casti shackujes k sobe. Odpadne ti ubirani ocek a uvidis ze na te prvni casti se naucis a vychytas to a ta druha ti uz pujde lepe a budes ji delat uplne stejne jako tu prvni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.12 12:14

@Jana-ko taky dobrý nápad :palec: Sice neumím něco sháčkovávat, ale to bych si někde našla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.11.12 12:15

@Jana-ko taky možnost :palec: ale spíš bych to pak sešila, sháčkování udělá výrazný šev…
Já jsem kdysi uháčkovala asi milion těch malých kopacích míčků - „hakysáků“, to byl děsný hit a byla jsem za největšího machra, že to umím :lol:
Určitě mám v sešitku napsaný návod, ale to je na pidimíček, stejně by to @Angua musela nějak přepočítávat a zvětšovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.12 12:18

@Pipet tak to by Angua stejně neuměla :mrgreen: Angua je zatím ráda, když zvládne něco podle podrobného návodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.11.12 17:20

No tak uhackovat 2 cepice podle balonu, sesit do 3/4, dotlacit vyplni a dosit a je to :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.12 20:02

Nebo tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie