Oblečení pro mimimko - kde kupujete?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poprvé jsem mimču nakupovala na www.kojenecke-obleceni.eu a vždycky mi dorazily věci strašně rychle, takže jsem se tam i ráda vracela. Když nakupuješ přes net, tak si možna dej pozor na rozměry oblečení. Každý výrobce je totiž šije trošku jinak ikdyž velikost je stejná. Vždycky jsem se dopředu ptala kolik co měří a pokaždé mi ochotně vše proměřili. Dneska jsem tam dokonce nakupovala, prtže maj dopravu zadarmo od 300, což je pro nás úplná paráda. V jíných eshopech co jsem se ptala na rozměry, tak mi nebyli schopni hned dát odpověď, protože na skladě to oblečení většinou neměli. Co se kamenných obchodů týče, tak jsem někdy koupila i něco v Tescu, ale tam koupíš jenom oblečení. Ale takovou odsávačku hlenů do nosíku, podložku, fusák atd. tak jsem kupovala v tom eshopu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olluška ku¨puju taky tady, mají tam dobré ceny a velký výběr http://www.sambaby.com/…ke-obleceni/
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hnedka jdu prozkoumat vase odkazy-asi ze me bude nakupovaci maniak
![]()
- Citovat
- Upravit
@kaspluc
diky- ja se zatim chci trosku zorientovat…termin mame az v srpnu ![]()
ale zatim nic nemam tak bych rada nejaky vetsi balik do zacatku poridila…jen musim kouknout co kde a za kolik maji…zatim se mi moc libil modry konik-maji tam baliky po vice kusech- to je pro me idealni-jen tech klucicich co ja potrebuji je tam nejak min…ale ja neco najdu-diky
ale jeste pockam -zatim je moc brzo ![]()
- Citovat
- Upravit
Nakupovala jsem hlavně na bazos.cz, i těhotenské oblečení, kočárek, deky, hračky, zavinovačku…Vše vyprané a také za několik let nemám špatnou zkušenost. Jsou tam také hodnocení uživatelů.
Z kamenných obchodů Tesco a Kik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Papia moc to s tím oblečením nepřeháněj. Strašně rychle z toho vyrostou. Máme 4měsíční holčičku a už má 68cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fillunka diky ![]()
ja se zatim jen kocham ![]()
a hlavne my budeme mit mimi na leto-takze to jsou potreba zas jine oblecky a jine velikosti…musim to dobre promyslet, nez se na to vrhnu ![]()
- Citovat
- Upravit
A kocarek bych klido koupila take starsi…nejsem zadna socka-to ne, ale prijde mi vse strasne drahe a nekdy jsou ty veci po 1-2 detech krasne zachovane…oblecky se ani nestaci unosit a uz z nich deticky vyrostou ![]()
- Citovat
- Upravit
Já když jsem byla těhotná tak jsem kupovala jako blázen
Většinu oblečení neměl ani na sobě. V dnešní době má 72 cm. A to se narodil s velikostí 46. Takže hlavně v klidu
Jinak jsme kupovala v Nextu, Tescu, Cherokee,Frogu.Ted nakupuju převážně v sekáčích. Protože značkové nějak nemají smysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korrrinka
ja urcite nechci kupovat nove veci- neco urcite dostaneme a kdyz se clovek koukne co se kde prodava uz nosene, tak to jsou vetsinou krasne veci…pokud neni maminka prase-tak se snazi mit pekne a ciste oblecky a hlavne ty na dotahani vetsinou uz neprodava dal…takze at ziji sekace a bazarky ![]()
ja s tim nemam vubec problem
bude pak stacit, ze clovek koupi nejake osusky, lat. pleny a spodni kalhotky(ty na plinu)nevim jak se jim rika
-to bych asi nosene nechtela…ale jinak klido vsechno ![]()
- Citovat
- Upravit
@Papia no ono hlavně když jsou malincí, tak baští jen mlíčko a to jde krásně vyprat. Takže spíš drhneš prokaděný záda
.My teď blindíme i 3 bodyčka denně. Furt je má doslintaný-ruku až v krku a pak blindí. Ale jak říkáš je zima. Měla jsem 8 fungl nových bodyčeki s kr. rukávem a neměla je ani jednou na sobě, protože nosí dl. rukáv. Takže jestli čekáte až v srpnu, tak to s nimi moc taky nepřeháněj. My jsme v září, ale až konec 22.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fillunka
jojo- je mi jasne ze se prcek prevlika klido i 5× denne…ale presne jak pises, mlicko vyprat jde…horsi jśou pak asi ty prikrmy…ale na to mam jeste casu dost- musim pekne poporadku ![]()
diky ![]()
- Citovat
- Upravit
My jsme to taky s oblečením ze začátku přehnali. Naše holky obě letní, obě velké, tak skoro polovinu věcí neměli ani na sobě, první, že byly vedra a byla jen v košilce a druhá, že se narodila 4 a půl kilová a teď v pěti měsících už nosí oblečení pro 9 měsíční, tak je mi potom taky líto prodávat dupačky za 20, když nás stáli přes dvě stovky a měli je 2× na sobě
Ale jinak kupujeme body v tescu, bundičky na mimibazárku, hodně věcí hlavně dupačky jsme měli z Pompa, ale teď už spíš jen tahám věcí z pytle první na miminko a druhé hodně věcí ze sekáče, do školky ještě nechodí a na písek a na doma jí stačí tepláčky od tama, kolikrát jsou jak nové a není mi jich líto potom vyhodit a druhé naší holčičce zase potom koupíme jiné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Papia píše:
@fillunka
jojo- je mi jasne ze se prcek prevlika klido i 5× denne…ale presne jak pises, mlicko vyprat jde…horsi jśou pak asi ty prikrmy…ale na to mam jeste casu dost- musim pekne poporadku
diky
A take ty male velikosti pouzijes fakt jen parkrat a jsou male. Take jsem to prehnala a mela veci co nestihl ani vzit na sebe. Kupovala jsem prevazne aukro a bazos. A setiky nebo jak tomu rikaji. Kvuli postovnemu se nevyplatilo po kusu. Nebo kdyz se mi libil jeden kus, tak jsem koukala co dalsiho maminka prodava a kdyz toho mela vic, tak jsem objednala najednou. Ty miminkovske veci jsou jak nove. Ted jak uz ma treba 86 a 92 velikost, tak uz to zacina byt horsi a uz je videt, ze to deti nosi dele a jen v tom nelezi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit