DPČ hodinová mzda - výpočet

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14210
20.4.21 18:38
@Anonymní píše:
@Jolynka Právě,že mi vychází, když jsem na ÚP a mám podepsáno, že čistá mzda je přes 6 tisíc

Že je někdo na ÚP, to nemá vliv na mzdu. Se slevou na poplatníka počítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.21 18:41

@Jolynka Viz obrázek a není to jediná kalkulačka

A docela mě zaráží, že že 130 Kč/h je tak málo v čistém??

• Citovat
  • Upravit
14210
20.4.21 18:42
@Anonymní píše:
@Jolynka Právě,že mi vychází, když jsem na ÚP a mám podepsáno, že čistá mzda je přes 6 tisíc

Pokud teda je myšleno, jako že ÚP doplácí zdravotní pojištění, tak pak je čistá 6709 Kč / 58 hodin = 115,57 Kč na hodinu čistého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.21 18:43

@Jolynka Ano. Děkuji. O to mi šlo

A pardon, ne každý má zkušenosti se mzdou jako běžný uživatel, případně jak ji přesně vypočítat

• Citovat
  • Upravit
14210
20.4.21 18:45
@Anonymní píše:
@Jolynka Ano. Děkuji. O to mi šloA pardon, ne každý má zkušenosti se mzdou jako běžný uživatel, případně jak ji přesně vypočítat

Pokud si zvládneš spočítat čistou mzdu, tak je na úrovni žáka základní školy si z toho spočítat čistou hodinovou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101535
20.4.21 18:45
@Jolynka píše: Že je někdo na ÚP, to nemá vliv na mzdu. Se slevou na poplatníka počítám.

Ale má, nemá díky tomu povinnost doplácet do minimálního zdravotního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
20.4.21 18:48

@j.a.n.i1 Jojo mi to pak došlo, že asi ji stát doplácí zdrávko. Já teď nevím, jak to chodí na pracáku, kdy ještě hradí zdravotní a kdy jen vedou v evidenci, když si vydělávají. Já když byla naposled na pracáku, tak se snad ani nic vydělávat nesmělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.21 18:51

@Jolynka Nemůžeš, pokud máš podporu. Což já jako ex student nemám. Hpp teď sehnat je ladlicky výkon… Ale chci se zeptat, zeď budu fakt za blbá :jazyk:, ale je mi to jedno. Zaměstnavatel po mě nic nechtěl, říkala jsem, že jsem na ÚP, ale žádný doklad nechtěl. Na ÚP teprve ponesou smlouvu, a vím, že každý měsíc budu dokládat výplatní pásky… Ale jak funguje to doplácejí zdravotní? Lépe řečeno, jak zaměstnavatel ví, že mi má strhnout tolik co má a ne víc, když jsem na ÚP.

Díky a díky za shovivavost.

• Citovat
  • Upravit
14210
20.4.21 18:54
@Anonymní píše:
@Jolynka Nemůžeš, pokud máš podporu. Což já jako ex student nemám. Hpp teď sehnat je ladlicky výkon… Ale chci se zeptat, zeď budu fakt za blbá :jazyk:, ale je mi to jedno. Zaměstnavatel po mě nic nechtěl, říkala jsem, že jsem na ÚP, ale žádný doklad nechtěl. Na ÚP teprve ponesou smlouvu, a vím, že každý měsíc budu dokládat výplatní pásky… Ale jak funguje to doplácejí zdravotní? Lépe řečeno, jak zaměstnavatel ví, že mi má strhnout tolik co má a ne víc, když jsem na ÚP.Díky a díky za shovivavost.

Měla by si dát zaměstnavateli potvrzení, že jsi na ÚP, jinak ti bude ztrhávat celé minimální zdravotní a ne podle výdělku. Ideálně se domluvit přímo s účetní, protože když to jde přes další osobu tak se to obvykle zkomolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101535
20.4.21 19:01

@Jolynka Hradi zdravotní i když pracujes, pokud se ta prace smi vykonavat pri registraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.21 19:18

@Jolynka Ok, zítra jdu na ÚP, tak jim o potvrzení řeknu a případně přesná zaměstnavateli.

Právě tohle neznám, tak nevím… A nikdo mi nic neřekl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat