DPČ hodinová mzda - výpočet
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@Jolynka Právě,že mi vychází, když jsem na ÚP a mám podepsáno, že čistá mzda je přes 6 tisíc
Že je někdo na ÚP, to nemá vliv na mzdu. Se slevou na poplatníka počítám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka Viz obrázek a není to jediná kalkulačka
A docela mě zaráží, že že 130 Kč/h je tak málo v čistém??
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Jolynka Právě,že mi vychází, když jsem na ÚP a mám podepsáno, že čistá mzda je přes 6 tisíc
Pokud teda je myšleno, jako že ÚP doplácí zdravotní pojištění, tak pak je čistá 6709 Kč / 58 hodin = 115,57 Kč na hodinu čistého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka Ano. Děkuji. O to mi šlo
A pardon, ne každý má zkušenosti se mzdou jako běžný uživatel, případně jak ji přesně vypočítat
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Jolynka Ano. Děkuji. O to mi šloA pardon, ne každý má zkušenosti se mzdou jako běžný uživatel, případně jak ji přesně vypočítat
Pokud si zvládneš spočítat čistou mzdu, tak je na úrovni žáka základní školy si z toho spočítat čistou hodinovou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka píše: Že je někdo na ÚP, to nemá vliv na mzdu. Se slevou na poplatníka počítám.
Ale má, nemá díky tomu povinnost doplácet do minimálního zdravotního.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Jojo mi to pak došlo, že asi ji stát doplácí zdrávko. Já teď nevím, jak to chodí na pracáku, kdy ještě hradí zdravotní a kdy jen vedou v evidenci, když si vydělávají. Já když byla naposled na pracáku, tak se snad ani nic vydělávat nesmělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka Nemůžeš, pokud máš podporu. Což já jako ex student nemám. Hpp teď sehnat je ladlicky výkon… Ale chci se zeptat, zeď budu fakt za blbá
, ale je mi to jedno. Zaměstnavatel po mě nic nechtěl, říkala jsem, že jsem na ÚP, ale žádný doklad nechtěl. Na ÚP teprve ponesou smlouvu, a vím, že každý měsíc budu dokládat výplatní pásky… Ale jak funguje to doplácejí zdravotní? Lépe řečeno, jak zaměstnavatel ví, že mi má strhnout tolik co má a ne víc, když jsem na ÚP.
Díky a díky za shovivavost.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Jolynka Nemůžeš, pokud máš podporu. Což já jako ex student nemám. Hpp teď sehnat je ladlicky výkon… Ale chci se zeptat, zeď budu fakt za blbá, ale je mi to jedno. Zaměstnavatel po mě nic nechtěl, říkala jsem, že jsem na ÚP, ale žádný doklad nechtěl. Na ÚP teprve ponesou smlouvu, a vím, že každý měsíc budu dokládat výplatní pásky… Ale jak funguje to doplácejí zdravotní? Lépe řečeno, jak zaměstnavatel ví, že mi má strhnout tolik co má a ne víc, když jsem na ÚP.Díky a díky za shovivavost.
Měla by si dát zaměstnavateli potvrzení, že jsi na ÚP, jinak ti bude ztrhávat celé minimální zdravotní a ne podle výdělku. Ideálně se domluvit přímo s účetní, protože když to jde přes další osobu tak se to obvykle zkomolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka Hradi zdravotní i když pracujes, pokud se ta prace smi vykonavat pri registraci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka Ok, zítra jdu na ÚP, tak jim o potvrzení řeknu a případně přesná zaměstnavateli.
Právě tohle neznám, tak nevím… A nikdo mi nic neřekl.
- Citovat
- Upravit