DPČ hodinová mzda - výpočet
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Terrry Je to srozumitelnejsi, jen tedy ma to byt 80 hodin mesicne nebo 40?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terrry píše:
Veru co pisu zmatene? Jsem nezamestnana, zatim nechci byt evidovana na up (kvuli nizkemu privydelku) a mam moznost uzavrit DPČ. DPČ chci kvuli zdrav. a soc. pojisteni, chci ho odvadet.
Podepisu s nimi ruzove prohlaseni kde uplatnim jen zakladni slevu na dani. Nabizi mi odpracovat mesicne cca. 40 hodin za 145 kc hrubeho na hodinu. A rada bych zjistila. kolik je to na hodinu v cistem. Je to srozumitelnejsi?
O zmatenosti psala @j.a.n.i1 a když to ted píšeš takto tak to budeš mít těch 9817Kč.
Ufff měsíčně 40hodin… zase blbě 4142Kč za 40hodin měsíčně. S podepsaným růžovým prohlášením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
9817 bys měla za odpracovaných 80 hodin. V hrubém to dělá 11600Kč.
4142 bude za 40 hodin. V hrubém to je 5800Kč.
Je to tedy když podepíšeš růžový papír tam kde je sepsáno DPČ. Budeš mít slevu na poplatníka 2070Kč. Kterou můžeš uplatnit jen u jednoho zaměstnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uz se take orientuji, diky
. Do konce mesice 40 hodin a v zari 80 hodin. Na hodinu to tedy v cistem je pri 40 odpracovanach hodinach 4142/40=103 kc. Je to tak
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terrry píše:
Uz se take orientuji, diky. Do konce mesice 40 hodin a v zari 80 hodin. Na hodinu to tedy v cistem je pri 40 odpracovanach hodinach 4142/40=103 kc. Je to tak
?
Ano přesně.
A potom u 80hodin to vyjde líp. 9817/80 =122,72Kč na hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli mohu poprosit informace také - úplně v tom platu.
Mám DPČ, jsem vedena na ÚP, mohu se vydělat 7600 Kč hrubého, mám podepsanou slevu na poplatníka u zaměstnavatele. Odpracováno mohu mít 20 hodin týden, čili 58 hodin z hrubé částky 7600 Kč celkem za měsíc. 130 Kč na hodinu hrubého. Jaká je prosím částka v čistém na hodinu?
Pokud se nepletu, tak cca částka v čistém je přes 6 tisíc, dle kalkulačky na webu
Děkuji
- Citovat
- Upravit
No a co chceš zjišťovat tady, když sis toho kalkulačky dala? Ti lidi udělají to stejný co ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Cenarius Zjistit chci něco jiného - viz můj příspěvek
A to si tu čistou mzdu neumíš vydělit 58?
nebo co v tom hledáš za složitosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jestli mohu poprosit informace také - úplně v tom platu.Mám DPČ, jsem vedena na ÚP, mohu se vydělat 7600 Kč hrubého, mám podepsanou slevu na poplatníka u zaměstnavatele. Odpracováno mohu mít 20 hodin týden, čili 58 hodin z hrubé částky 7600 Kč celkem za měsíc. 130 Kč na hodinu hrubého. Jaká je prosím částka v čistém na hodinu?
Děkuji
Pokud se nepletu, tak cca částka v čistém je přes 6 tisíc, dle kalkulačky na webu
58 hodin x 130 Kč /hodinu hrubého = 7540 Kč hrubého - tedy 5676 Kč čistého / 58 hodin = 97,86 Kč čistého na hodinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius asi neumí
já už jsem z práce zvyklá, že si lidi neumí spočítat vůbec nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka Právě,že mi vychází, když jsem na ÚP a mám podepsáno, že čistá mzda je přes 6 tisíc
- Citovat
- Upravit