Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den. Chodíte někdo s dítětem k paní dr Pavle Koželuhové v Plzni Černicích? Chtěli jsme navštěvovat homeopatku, ale jinou než tuto jsem nenašla. Jsme u ní v pořadníku už přes rok a pořád jsme na 16tém místě. Co si myslíte o jejím ročním poplatku? Přijde mi dost přehnaný, na to, že jsou v tom zahrnuty pouze dvě návštěvy na jejím přístroji Bicon. Byli jsme tam teď s dítětem jednorázově, kvůli podpoření imunity a předepsala nám spoustu kapiček, některé i s alkoholem, přestože dítěti jsou teprv čerstvě dva roky. Poradíte, prosím? Je opravdu doktorka na svém místě, nebo se snaží z lidí dolovat spíš peníze? Byla jsem její ‚fanynka‘, ale po naší návštěvě nevím, co si mám myslet.
Dobrý den. Už je to dlouhá doba, ale jak vidím, na dotaz nikdo neodpověděl. Taky by mi zajímala zkušenost. To vážně nikdo nemá? Předem děkuji.
@gechitka Dobrý den, byli jste nakonec u ní? My jsme objednáni na říjen, tak mě také zajímají zkušenosti.
@Anela92 Nn, nakonec jsme nebyli a řešíme to jinak a zatím se to dost zlepšilo, musím zaklepat.