Dr. Koželuhová Pavla - Plzeň

1289
16.2.15 13:05

Dr Koželuhová Pavla - Plzeň

Dobrý den. Chodíte někdo s dítětem k paní dr Pavle Koželuhové v Plzni Černicích? Chtěli jsme navštěvovat homeopatku, ale jinou než tuto jsem nenašla. Jsme u ní v pořadníku už přes rok a pořád jsme na 16tém místě. Co si myslíte o jejím ročním poplatku? Přijde mi dost přehnaný, na to, že jsou v tom zahrnuty pouze dvě návštěvy na jejím přístroji Bicon. Byli jsme tam teď s dítětem jednorázově, kvůli podpoření imunity a předepsala nám spoustu kapiček, některé i s alkoholem, přestože dítěti jsou teprv čerstvě dva roky. Poradíte, prosím? Je opravdu doktorka na svém místě, nebo se snaží z lidí dolovat spíš peníze? Byla jsem její ‚fanynka‘, ale po naší návštěvě nevím, co si mám myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
840
28.5.24 08:13

Dobrý den. Už je to dlouhá doba, ale jak vidím, na dotaz nikdo neodpověděl. Taky by mi zajímala zkušenost. To vážně nikdo nemá? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.8.24 21:57

@gechitka Dobrý den, byli jste nakonec u ní? My jsme objednáni na říjen, tak mě také zajímají zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.24 22:25

@Anela92 Nn, nakonec jsme nebyli a řešíme to jinak a zatím se to dost zlepšilo, musím zaklepat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty