Drahá nebo levná sedačka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
636
26.7.14 16:14

Drahá nebo levná sedačka?

Ahoj, ráda bych se zeptala na Váš názor. Potřebujeme koupit domu sedačku-žádnou nyní nemáme, ale nevím jakou. Máme doma 3 měsíční dítě takže je jasné že bude v nejbližší době mít docela zátěž a tedka nevím- koupili by jste levnější s tím že to bude jen na pár let a v podstatě to budou tak trochu vyhozený peníze a nebo koupit pěknou, dobrou se kterou počítate na třeba 20 let, ale drahou a bát se aby jí malej nezničil?
Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Thesis
26.7.14 16:19

Určitě levná! Když vidím co na ní ročák dělá :roll:

• Citovat
  • Upravit
7009
26.7.14 16:24

Doporučuju počítat hlavně s omyvatelností, protože sedačku děti mnohokrát počuraly, pokakaly, zamazaly jídlem a na to byla naše koženková zlatá, protože se jen utřela a bylo čisto. Ale vydržela jen cca 7 let, koženka se loupala, popraskaly švy na sedácích, zlomil se nakonec sedák a doslova z ní lezly péra :zed:
Kdybych na to měla finance, koupila bych kvalitní koženou, která půjde snadno utřít od „nehod“ a vydrží dlouho. Teď mám látkovou, batole běhá vás holým zadkem, leč nočník ještě nepochopilo a lezu z toho po zdi, pes už se na ni taky počural, no nevím, možná vydrží hezká dýl, ale smrdět bude na sto honů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esamalova
26.7.14 16:34

Rozhodně omyvatelnou!!! Máme od Ikei z bazaru za cca 500 (nová stojí 1200), je dřevěná, bíle lakovaná a BEZVADNĚ SE MEJE!!! Jinak pro mimčo až do cca roku a půl jsme měli obyčejnou plastovou ikea antilop a já tedy na Ikeu nedám dopustit, věci mi připadají velice praktické (když vidím, co čurbesu dítka při jídle zvládnou, rozhodně bych neinvestovala do veledrahých nevyčistitelných sedaček :) )

• Citovat
  • Upravit
12651
26.7.14 16:38

Levnou!
My jsme loni koupili sedačku za 15 tisíc a nelituju ničeho. Bude s náma, doud se po ní bude kreslit. nechci mít doma sterilní prostředí, kde meustále okřikuju děti, aby si nehrály, protože by mi mohly něco zničit. Některé děti jsou v pohodě, ale vsaď si na to :lol:
Navíc doporučuju nějakou pěknou šedohnědou barvu, která není jednolitá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
26.7.14 16:38

@esamalova myslím, že jim jde o sedačku do obýváku, ne židličku ;) koupila bych takovou, abych nebyla otrokem sedačky. tedy takovou, u které bych byla smířená s tím, že ji dítě může občas počurat, polít, apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.7.14 16:39

Já mám gauč za 1 euro a chtěla jsem jiný, větší, rodinný. Kupovat ho budu ale až za pár let, protože už tenhle trpí, i když nechtěně, syn je klidný dítě, ale i tak tam tu a tam přistane jogurt, opatlá se banán, cokoli, co si syn odnese ze svačiny na oblečení a já si toho nevšimnu. Nemluvě o tom, že za těch pár let budu muset i tatínkovi vštípit, jak jíst na gauči… :cert: :mrgreen: Stál fakt jedno blbý euro, ale i tak je mi ho líto, protože je to často jediný kus nábytku, který je v přímém kontaktu s návštěvou.

• Citovat
  • Upravit
12651
26.7.14 16:39
@esamalova píše:
Rozhodně omyvatelnou!!! Máme od Ikei z bazaru za cca 500 (nová stojí 1200), je dřevěná, bíle lakovaná a BEZVADNĚ SE MEJE!!! Jinak pro mimčo až do cca roku a půl jsme měli obyčejnou plastovou ikea antilop a já tedy na Ikeu nedám dopustit, věci mi připadají velice praktické (když vidím, co čurbesu dítka při jídle zvládnou, rozhodně bych neinvestovala do veledrahých nevyčistitelných sedaček :) )

Teď jsem zmatená… Nekupuje zakladatelka sedačku do obýváku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
26.7.14 16:41
@jessikka píše:
Teď jsem zmatená… Nekupuje zakladatelka sedačku do obýváku? :think:

jasně že jo, těžko asi chce jídelní židličku na 20 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

S jídelní židličkou snad nepočítá na dalších dvacet let :-)

• Citovat
  • Upravit
12651

Tak jo, nejsem blbá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.7.14 16:46

@Bibi239 Já mám na sedačce normálně chránič na postele tím PUR povrchem nahoru a přes to přehoz. Když se stane nehoda, vyměním přehoz a jenom otřu.

Příspěvek upraven 26.07.14 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.7.14 16:47

Sedačka 20 let fakt nevydrží :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
26.7.14 16:49

Tak jsem chtěla napsat, že snad ani sedačka, se kterou je sebelíp zacházeno, snad 20 nevydrží… anebo se možná pohybuje v takových cenách, které už jsou nad moje chápání (jedna ženská mě říkala, že zařizovala - tedy cizím, ne sobě - byt a kupovala sedačku za 800 tisíc, tak ta by snad vydržet mohla :think: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
26.7.14 16:56

20 let je přehaný:) ale víte jak to myslím.. kožená, nebo koženková je už celkem drahá, a navíc pokud někdo na ní v létě v sedne s holejma nohama tak je to hodně nepříjemný:( ale s tou udržbou je to samozřejmě jinde než s látkovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný